Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306 לא מאותתת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהחלפתי את ידית האיתות שנדבקה בפנים, בידית מפירוק.

לקח לידית החדשה יומיים להתאקלם ואז פסק האיתות.

פירוק הקונקטורים וחיבורם לידית החדשה החל את האיתות מחדש..

זועם על איכות החלק מפירוק, ניסיתי למחרת שוב ולמרבה הידית מהפירוק חזרה לאותת.

שלשום שוב פסק האיתות, אבל הפעם גם הידית הישנה לא הצליחה להפעיל אותו,

מסקנה, האשם נמצא אחרי הידית, במהלך הדרך עד לפנס.

אני לא מבין במיוחד בסכימות חשמליות, ומבקש אם מישהו יוכל להנחות אותי אם יש ריליי אחראי ואיפה הוא נמצא:?:

על הפיוזים בתא הנוסעים עברתי והם תקינים..

מה עוד יכול לגרום לכך :?:

פורסם

אם לפעמים האור של האיתות נתקע במצב דולק אז יש מצב שזה ריליי איתות / אוטומט איתות איך שקוראים לזה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

ב306 חשמל האיתות עובר דרך לחצן המצוקה (לחצן 4 איתותים) והוא בדרך כלל הגורם לתקלה ולא הידית,

תנסה להזיז אותו לאט לאט (כלומר לא לחיצה מלאה אלה הדרגתית) ותוך כדי פעולה זו להשאיר את המאותת עובד לאחד הצדדים,

במידה והוא מתחיל לאותת התקלה שלך היא בלחצן המצוקה.. זו תקלה נפוצה ב306..

פורסם

כמו שרשמתי - לחצן 4 מאותתים - הלחצן עם הסמל של המשולש שמהבהב באדום ומפעיל 4 מאותתים כשלוחצים עליו

פורסם

או,קיי תודה.

אם הוא מקולקל, אני יכול להחליף אותו עם אחד הלחצנים התקינים האחרים שדומים לו בדשבורד:?:

זה אותו סוג של מפסק:?:

פורסם

אתה יכול להדביק עם דבק מהיר חתיכת פלסטיק קטנה שתשאיר אותו לחוץ ממש קצת - ככה שהוא יהיה בדיוק בנקודה שהוא לא גורם לבעיה וסדרת את התקלה לכמה שנים..

• תוכן חדש...