Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט עברו את הגבול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, אני שמח לעדכן.

התקשרה אליי מהוט נציגה של פניות הציבור אחרי שפנו אליה ממשרד התקשורת. היא התנצלה בפנינו באופן אישי על ההתנהלות של הנציג ומן הסתם ביטלה כל חיוב שיכלו לקחת מאיתנו חוץ מהטלפון והאינטרנט.

אני מעדכן כאן את תשובתה בנוסף לטובת כל מי שיצטרך לעמוד אי פעם בפני הוט:

"הוט לא תובעת אזרחים ומכריחה אותם לחתום על התחברות לשירותינו בטענה על חיבור פיראטי. אני מתנצלת שהושמע האיום הלא מבוסס הזה".

בכל מקרה ההתנתקות ממשיכה כרגיל :twisted:

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א-פרופו בזק, קיבלנו למשרד חיוב על 500 ש"ח, לשרות שלא אנו ולא הם הצליחו להסביר מהו. בסוף הם מצאו איזו הזמנה של שיחת ועידה, וטענו שזה חיוב חודשי מאז 2009, רק שהם שכחו לשלוח את החיובים החודשיים, וגם זה כמובן לא מופיע על הטופס שהם מצאו. עכשיו הם מאיימים לנתק, רק לא ברור את מה. אז אני - לשם שינוי - עובר להוט :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היא גם מציגה את זה כאילו שזו הייתה יוזמה קלוקלת של הסוכן...NOT

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
א-פרופו בזק, קיבלנו למשרד חיוב על 500 ש"ח, לשרות שלא אנו ולא הם הצליחו להסביר מהו. בסוף הם מצאו איזו הזמנה של שיחת ועידה, וטענו שזה חיוב חודשי מאז 2009, רק שהם שכחו לשלוח את החיובים החודשיים, וגם זה כמובן לא מופיע על הטופס שהם מצאו. עכשיו הם מאיימים לנתק, רק לא ברור את מה. אז אני - לשם שינוי - עובר להוט :-)

אני בהוט, וזה בסדר יחסית. הם מעולם לא חייבו אותי על משהו שלא רציתי, כשהייתה לי תקלה עם הטלוויזיה, למחרת בבוקר התייצב אצלי טכנאי שהחליף לי ממיר בחינם, וסה"כ אני די מרוצה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה מתכוון לחזור לפני החיוב החריג בהוט או אחריו?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתה מתכוון לחזור לפני החיוב החריג בהוט או אחריו?

נחיה ונראה. אחרי הכל, אנחנו משרד עו"ד :evil:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

התקשרה אליי מהוט נציגה של פניות הציבור אחרי שפנו אליה ממשרד התקשורת. היא התנצלה בפנינו באופן אישי על ההתנהלות של הנציג ומן הסתם ביטלה כל חיוב שיכלו לקחת מאיתנו חוץ מהטלפון והאינטרנט.

מצורף איור קטן המתאר את השתלשלות האירועים:

fish-eat-fish-richard-cook-artville-com1.jpg

• תוכן חדש...