Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בירור על דאבל דין שיכול לנגן סרטים באיכות HD הגעתי למסקנה שזה לא פרקטי למסגרת התקציב שלי.

מה שכן חשבתי עליו הוא CarPc. יש לי המון ידע במחשבים, הרכבה וכו' ככה שאני מסודר מהבחינה הזו.

מהי בערך עלות הפרוייקט במידה ורק המסך נגיעה יהיה חדש וכל שאר החלקים משומשים?

ואיזה חלקים אני בדיוק צריך.

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסך המגע לרוב נסגר באלפייה כולל משלוח ומיסים.

מעבד+לוח+זכרון+כונן קשיח+ספק כוח בתור התחלה

תוסיף לזה מארז - כאן אתה יכול ללכת לכוון של בניה אישית, בלי מארז או מארז ייעודי

אם אתה הולך על לוח MINI ITX אתה יכול גם להביא מארז בגודל של מערכת דאבל דין סטנדרטית וזה יכול לחסוך לך ה-מ-ו-ן כאב ראש בחיווט ומאיפה להביא את הכוח.

אני בקרוב הולך להזמין אחד כזה כי החלטתי שתהליך איסוף הרכיבים שלי לרכב הבא מתחיל משדרוג הCARPC - סופית נטשתי כל רעיון אחר (ובקרוב אני הולך לכתוב כנראה עוד שרשיר מעניין אבל אני עדיין מחכה להפתעה מסויימת שתגיע)

במקרה הזול המחשב עצמו יעלה לך ביחד עם מסך המגע בין ה2 ל2.5K שקלים

אבל כאן כבר נשאלת השאלה מה עוד אתה רוצה להוסיף:

1. מקלט GPS? בערך עוד 200 שקלים לחגיגה.

2. דונגל BT בשביל לעשות אינטגרציית טלפון? - 50 שקלים אבל צריך לקחת בחשבון שמיקרופון טוב ומבטל רעשים יעלה עוד כמה מאות שקלים.

3. מתאם הגה או אינטגרציה של שלט רחוק - תשאיר בצד עד 500 שקלים נוספים.

4. OBDII לסריקת מנוע ויצירת דש בורד עם איזה שעונים שאתה רוצה? -> גם משהו באזור ה60 דולר

5. מקלט רדיו FM טוב - מציע לך להמנע ואם אתה ממש רוצה רק את הHD של דיירקט דרך MO-CO-SO כולל הכבל המתאם - תכין כאן איזה 800 שקלים, מנסיון, אם יש לך חבילת גלישה טובה וסמארטפון אז תעבור לסעיף הבא

6. אינטרנט - מתאם סלולרי או דרך המרת הסמארטפון לראוטר + חבילת הגלישה שלך (זה כבר יכול להפוך לתקציב חודשי) ואתה יכול לשמוע רדיו דרך סרגלי כלים מכל העולם ואחותו בערך.

7. מיקרו מקלדת חובה - עוד איזה 200 שקלים.

8. תכנת פרונט-אנד (מולטימדיה בקיצור) הRR היא חינמית ומעולה.

ועכשיו מגיעות גם השאלה הבאה - איך אתה רוצה לשלוט על המערכת?

אתה רוצה להתחבר דרכו לפרוססור? (שאני מעדיף עשרות מונים מכל פתרון מבוסס כרטיס קול כזה או אחר)

או שאתה רוצה פרוייקט KXP עם כרטיס תואם או פתרון אחר מבוסס ASIO4ALL עם כל הבלאגן של הVST ותוכנות כמו אודיו-מאלש וכו' וכו'?

אני בחווווום רב ממליץ על לוח אם שיש לו יציאה אופטית ופרוססור שיש לו כניסה אופטית (או SPDIF)

ביט1

ביט10 עם שדרוג לגרסאת D

רוקפורד סיקסטי הגרסא השלישית

או MDSP הנהדרים ביחד עם האיזולטור שלהם והDAC שלהם (יש להם היום המון המון חידושים מגניבים ביותר שכדאי לראות)

בסופו של דבר אתה תגיע למסקנה שעד כמה שהפרוייקט של הCARPC הוא זול בפני עצמו כמחשב - הפרוייקט הסופי יכול לצאת מאוד יקר וקל, אוי קל מאוד, להסחף כאן. מכאן ועד מערכת TPMS (מדידת לחץ בצמיגים) ועד אוטומציה של מערכת האזעקה וחיבור שלה לאינטרנט - המרחק יכול להיות קצר ממה שאתה מאמין :-D

אם אתה ממש מחפש את האופציה הזולה

תעשה CARPC עם עיבוד צליל דרך כרטיס קול שתומך בניתוב פנימי בכדי שתוכל להשתמש בפרוייקט KXP - מכל הדברים הוא נותן ממשק שהוא עדיין קליל ונוח לעבודה והתקנה ויש כאן לא מעט חומר לגבי איזה כרטיסים מי כמה ולמה.

ואל תשכח גם חיווט, מפסקים, ממסרים, USB וכו' בכל הנוגע להתקנה ותשתית.

ולסיום הטיפ הכי חשוב - את הפרוייקט תקים בבית, ת-ס-מ-ן איזה כבל USB נכנס לאיזה שקע ורק אז תעביר לרכב!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ועם כל הטאבלטים שמתרוצצים היום בכל פינה, למה עדיין ללכת על מחשב?

כי:

1. נפח האחסון של טאבלטים (בייחוד סמארטפונים) עד היום הוא עדיין מוגבל מאוד - במקרה הטוב עד כמה שידוע לי תגיע ל80 גיג שלי באופן אישי זה כבר גבולי מאוד אולי מידי.

לא ידוע לי על נגנים שיודעים לקרוא לתוך פלייליסט מנפח חיצוני עדיין.

2. כל נושא המעבר בין משימות הוא עדיין מסורבל יותר וככל שהמסך פחות רגיש זה יהיה פחות בטיחותי.

3. השליטה בווליום היא גם כן בעייתית - או שאתה צריך להחליק את האצבע על המסך או שאתה צריך גישה לכפתורים ואז אתה צריך שהמכשיר יהיה יציב.

יש היום כמה נגנים שפותרים את הבעיה הזו אבל עדיין אתה כבול לנגן.

4. נושא השליטה מרחוק - עדיין לא ידוע לי על הטמעה של ג'ויקון או שלט רחוק לטאבלט... וזה קריטי בפרוייקט CARPC, לפחות בעיניי.

5. חזרה ל3+4 אתה כנראה תחבר את הטאבלט לפרוססור - תחשוב אם הווליום ישלט ע"י יחידת DRC כלשהיא או דרך הטבאלט

כאן מגיעה בשורה אמיתית אפרופו מבית MINIDSP

הDSP החדש שלהם שעד כמה שזכור לי הוא עם 10 יציאות! יכול לשלב לתוכו גם את הDAC שלהם אבל יש לו גם שלט ווליום חיצוני היום שאפשר לרכוש וכן - גם יש להם שלט רחוק ליחידה הזו!

וזו בשורה אמיתית לכל מי שמחפש לעשות אינטגרציה עם פרוססור ושתהיה לו אפשרות לשלוט על ווליום עם שלט רחוק - לפחות זה.

יש להם מחלקות R&D ו BD נהדרות שיודעות לקרוא את שוק הלקוחות שלהם.

6. נושא המעבר בין המשימות - שמתי לב שגם הוא לא נוח, אפילו לא מתקרב לנוחות של הCARPC

למען האמת אחרי הרבה מאוד שיעורי בית אני הגעתי למסקנה שאני לא נוטש את רעיון הCARPC בדיוק בגלל מה שכתבתי מעלה אלא מעדיף לשכלל את הCARPC שלי ויכולות ההתקנה שלו ברכב וגם את העמידות שלו ולהביא אותו למצב הרבה יותר טוב.

כמו שאמרתי, אני מתישהו בשבועות הקרובים אפתח על זה שרשיר כי יש כאן המון מידע שאני הולך לספק - רק שקודם כל אני חייב לראות שהפתרון שהזמנתי ואני משלב לתוך הרכב עובד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמה משימות?

מוזיקה, ניווט, מצלמת רוורס.

כל דבר מעבר לזה אני לא רוצה לעשות תו"כ נסיעה, אז למה שהציוד יאפשר לי?

כבר עלה כאן פרויקט עם טאבלט שמחובר למפצל ל"ממיר" PL ל RCA עם שליטה בווליום.

לא יודע לומר לגבי האיכות, אבל כנראה מי שמשתמש ביציאת הPL מהטאבלט ישירות למגברים (בלי TC וחיתוך אקטיבי) כנאה שזה פחות חשוב לו.

בגדול, צריך לחשב עלות מול תועלת, וזה כמובן נושא אישי ואינדבידואלי.

מתחדשת*

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אדי, יש מארז לקאר פיסי בגודל דאבל דין?

איך בדיוק הכל נכנס שם?

אני משער שאת ספק הכח שמים במקום אחר... איפה בעצם?

פורסם

הי אדי, מה שלומך?

אין שום בעיה לחבר ל 7 NEXUS כמעט כל התקן קיים,

, HDD, MOUSE, KEYBOARD, USB AUDIO, JOYCON, ARUDINO .

כלומר חיסרון השליטה מרחוק ירק מהפרק.

לגבי יתרונות שמצאתי:

- זמן הדלקה של חצי שניה. (ממצב שינה כמובן)

- מסך הרבה אבל הרבה יותר איכותי מכל LILLIPUT אחר. (MULTI TOUCH CAPACITIVE IPS)

- התקנה פשוטה.

- אין צורך בתחזוקה, ידע וכו.. (רק ROOT וFLASH ראשוני).

- אין צורך בתוכנות יקרות, רק הTASKER שעולה 24 ש"ח.

- עלויות כל הפרוייקט מגיע ל2000 ש"ח בלחץ.

- גלישה הרבה יותר נוחה במקרה הצורך, וWAZE שנדמה לי לא קיים בCARPC.

פורסם

כמה דברים

א. היום יצא לי לשחק בצורה רצינית עם גלאקסי S3 - ואני רק יכול לאמר שהכל היה לי מאוד מאוד נוח לתפעול כולל שליטה על הווליום ושליטה על מוזיקה - אפשר להכניס לשם עד 80 GB וזה גם הטלפון הנייד שלך - בעיניי זה הדבר הכי נוח.

ובאמת - אפשר לעשות משהו יפה מאוד עם הנייד הזה.

ב. לגבי הנקסוס - אם כך זה באמת משהו ששווה את המחשבה - האם לנקסוס יש יכולת של 3G או שצריך להפוך את הסמארטפון שלך לראוטר בזמן שאתה ברכב? אם כן - עד כמה זה מסובך?

בקיצור - חזרנו למצב שיש על מה לדבר בנוגע לטאבלטים - אני נשאר היטב עם הCARPC ועוד מעט אסביר למה.

ג. כמה משימות?

מוזיקה

רדיו

GPS

OBDII

אינטרנט

מצלמת רוורס שגם כן מנותבת למסך מגע

ד. לגבי השאלות לCARPC

אני לא זוכר אם זה לוח אם של מורקס או לא אבל הוא בגודל של מערכת דאבל דין

בכדי שתוכל ליישם בו CARPC אתה צריך מסך של ליליפוט או 701EBY שבמקרה זה המסך שאני משתמש בו או ה629G שלהם שהוא גם כן מסך מעולה.

הספק כוח שהם ממליצים עליו הוא הM3 שהגודל שלו הוא מזערי והוא מספק 150 וואט - בהתחשב בזה שאני מריץ CARPC מתא המטען על M2 שמספק 160 וואט - אני אצטרך הרבה פחות כוח על כבלים ומפצלי USB ולכן 150 וואט יספיקו בהחלט וגם יפיק פחות חום.

HDD אני מתכוון להחליף לSSD - הם זולים יותר משמעותית היום מהתקופה בה עשיתי את הCARPC ולהביא HDD של 250GB אפשר ב200 דולר כולל משלוח, אני פשוט אדאג שיביאו לי אותו מחו"ל וזהו ואני בכלל חושב לכוון של חצי טרה.

אז הכל נכנס פנימה. כמו שאמרתי אני עובד כרגע על פתרון מסויים ברכב שלי אבל אני רוצה לראות שהוא עובד קודם לכן ואני עדיין מחכה למה שהזמנתי שיגיע מחו"ל.

אפרופו - לגבי WAZE - יש אפשרות להריץ אותו על אמולטור אז אני מניח שעם הידע המתאים אפשר גם לגרום לו לרוץ על CARPC ואני לא אתפלא בכלל אם אופיר או גורל כבר עשו את זה.

Pioneer TS-X150

פורסם

לפי מה שאני רואה האנדרואיד מערכת הפעלה מצויינת כפתרון לרכב - בהחלט לא רע.

היות ויש לי CARPC, אני לא רואה שום טעם להחליף אותו ועוד כשאני יכול להמיר אותו לתצורת דאבל דין :twisted:

בוא נאמר שאם הייתי מתכוון להחליף לרכב (לא בשנתיים הקרובות) שאין בו מקום לדאבל דין - הייתי כבר מרשה לעצמי להתפנק בS3.

Pioneer TS-X150

פורסם

יש לי כמה שאלות לגבי נקסוס 7:

1. איך אפשר להוציא אודיו דיגיטלי?

2. ישנם מקלטי GPS שעובדים איתו (אם אני לא טועה אין לו GPS מובנה)?

3. האם יש בעיה בעבודה עם USB HUB? במידה ורוצים לחבר storage device, joycon, וכו... במקביל. האם נפגעת מהירות העברת נתונים?

4. האם יש אפשרות לחבר מיקרופון ולגרום לו לעבוד בצורת דיבורית?

פורסם

לגבי הNEXUS 7 ישנו ROM שמאפשר עבודה עם USB-AUDIO , HUB וטעינה בו זמנית,

אתה יכול לקנות ממיר USB-SPDIF לא יקר ואיכותי.

- ישנו מקלט GPS מובנה.

- JOYCON ניתן לחבר בלי בעיה (בעיקרון הדרייבר הוא HID), כלומר מקלדת סטנדרטית, את ההגדרות כמובן עליך לבצע קודם עם PC.

- לגבי מיקרופון, לא ניסיתי, לא בדקתי, אני מעדיף לעבוד עם הBURY שלי , מאוד איכותית , 0 תקלות עד היום.

- בעניין העברת נתונים לא בדקתי גם כן, ה32GB יותר ממספיקים לי, כבר חיברתי HDD חיצוני ,לא זוכר שנתקלתי בבעיה בנושא.

פורסם

הבורי מחובר ל joycon להשתקה?

ד״א, איך המסך של nexus בשמש?

לפותח השירשור - אני גם חושב שאנדרויד בכלל, ונקסוס בפרט הוא הבחירה הנכונה לרכב מבחינת תמורה/מחיר.

• תוכן חדש...