Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חח, הצחקתם אותי עם הבננה הרקובה :grin:

יצא לי לחשוב הרבה לאחרונה על כל הנושא של android vs pc ברכב,

ותכלס, זה נכון שלרוב האנשים android יספק את הסחורה במינימום סיבוכיות .

רוב השימושים גם ככה הם gps, ו נגן מוזיקה סביר, ובשביל זה לא צריך CarPC .

העניין שיש פה הרבה משתמשים שאיך נגיד את זה, הם לא בדיוק בנורמה של הרוב :razz:,ובשביל אלו , אין תחליף לCarPC.

הסיבוכיות פה, וכל התקלות שקורות בדרך זה חלק מהעניין, זה אחד הדברים שהופך את הפרוייקט לעוד יותר מהנה ומספק.

זה לא שלא יצא לי לקלל את כל בנות המשפחה של הCarPC שלי, אבל זה תמיד נגמר טוב בינינו :wink:.

זאת לא העבודה שלי, זה התחביב שלי, ומבחינתי אם אני צריך להשקיע יותר זמן כדי שדברים יעבדו כמו שצריך זה רק יותר הנאה שאני מפיק מהתחביב הזה.

עוד דבר , רק CarPC מאפשר לך להגיע לרמת קסטומיזציה שזה פשוט תפור עליך , זה כמו להשוות בין חולצה שהוזמנה אצל חייט או חולצה שנקנתה בקסטרו. אתה יכול לראות פרוייקטים של שני אנשים שונים, אפילו כאלה שהחומרה בהם כמעט זהה, וכל אחד מהם יהיה יחודי בפני עצמו, וזה גם יוצר עוד איזשהו עניין.

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש דברים שאתה תראה דומים עד זהים בפרוייקטים שכאלו ויש דברים שיהיו מאוד שונים.

בד"כ הדברים שיהיו זהים יהיו משותפים לקהילה, לפורום, לאזור מחייה

כמו למשל שימוש בIGO במקום בSYGIC או דווקא הטמעה של WAZE באמת על אמולטור - ואני מאמין באמת שזה אפשרי כי היו כאן כאלו שהטמיעו IGO על אמולטור לתוך הRR אז באותה צורה אני בטוח שהם גם יצליחו להטמיע את WAZE

הדברים שאתה תראה משותפים זה תוכנת הפרונט אנד (מולטמדיה), הסקין עצמו, מנועי הניווט

אתה תראה דונגלים זהים, אחד הזמין - העלה לינק ועכשיו כולם.

חברה שיש להם CARPC הרבה פעמים נפגשים :-P:-P:-P ומעבירים מידע, הגדרות ויכולות טכניות :wink:

לרוב הדברים שאתה תראה שונים בד"כ זה ההתקנה - המארז, הטמעת אמצעי השליטה בין אם זה שלט, פאוור-מייט, ג'וייקון או כל אביזר אחר שמאפשר קלות שימוש ובטיחות.

בסופו של דבר פרוייקט PC הוא פרוייקט אישי מאוד שבנוי על ידע של חברי קהילה רבים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...