Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תשמע, גדלתי בדניה (כשהיתה רק מה שנקרא היום דניה א׳, ועדיין לא היתה יוקרתית), הסתובבתי בלי סוף באחוזה, ויש לי בן שגר בכרמליה - המקום היחיד שהוא בגדר ״סוף העולם״ הוא קצה שלומציון המלכה והרחוב המקביל במקום שבו הם משקיפים על בית העלמין.

אני בספק האם אתה מספיק זקן כדי להכיר את קרחת היער שהיתה ידועה כ״שדה התעופה״ בגבעה  שהיא היום רמת אשכול, את ״חורשת תנובה״ איפה שהיום רמת אלון או את השביל שבו היינו יורדים (ואחרי כן עולים) מבית בירם למטווח בטירה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

תשמע, גדלתי בדניה (כשהיתה רק מה שנקרא היום דניה א׳, ועדיין לא היתה יוקרתית), הסתובבתי בלי סוף באחוזה, ויש לי בן שגר בכרמליה - המקום היחיד שהוא בגדר ״סוף העולם״ הוא קצה שלומציון המלכה והרחוב המקביל במקום שבו הם משקיפים על בית העלמין.

אני בספק האם אתה מספיק זקן כדי להכיר את קרחת היער שהיתה ידועה כ״שדה התעופה״ בגבעה  שהיא היום רמת אשכול, את ״יער תנובה״ איפה שהיום רמת אלון או את השביל שבו היינו יורדים (ואחרי כן עולים) מבית בירם למטווח בטירה.

כאילו לפני שהיה רמת בגין הייתם יורדים לטירה דרך שם?! את זה לא ידעתי, מטורף

לא ידעתי גם על שדה התעופה למה זה קרוי כך?

יער תנובה גם לא שמעתי בחיים

מה שכן על גבעת הקבלנים ידעתי - רמת חן

פורסם

כן.

אם אתה מכיר את המונח של״ח, בעבר ״גדנ״ע״, הרי שמקורו ב״ריאלי״ בימי הבריטים, בשטח שהוא היום בית בירם. ואכן, מול בית בירם היה מגרש עם כל מיני מתקני אימונים כמו טיפוס בחבלים וקפיצה מעל בולי עץ, ופעם בכמה שבועות היינו יורדים לטירת כרמל דרך היער (השביל התחיל במקום בו היום רמת בגין) למטווחים.

״חורשת תנובה״ היתה חורשה בגבעה שהיום יורד לצידה כביש בירם, האורנים נטועים בריבועים והיתה טענה שבצילום אויר הם נראים ככתובת ״תנובה״. תחנת סונול הקטנטונת הסמוכה היתה תחנת דגל - הופיעה על כל הפרסומות של סונול.

ו״שדה התעופה״ היה קרחת יער בגבעה שהיום היא רמת אשכול, שימשה לפעילויות נוער, והיתה טענה, שאיני יודע האם היא מבוססת, ששימשה כמנחת מטוסים בימי הבריטים.

• מעניין 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

חידשת לי המון.

אז בעצם סוף העולם בדניה הוא ב"דניה ג" ברחוב שהכי קרוב לטירה.. אני חושב שלפי ה Maps קוראים לרחוב יצחק רובינשטיין.. 

סוף העולם של "שכונת חורב" זה ברחוב שכטר.

אבל כאמור תזכור שאני קצת צעיר מגיל 40 ככה שלגמרי יש מצב שהצעירים המציאו את זה שיש 3 סופי עולם.. הנוף מדהים בכל נקודה

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

דניה ב׳ אף פעם לא היתה סוף העולם, למרות שהיתה שם איזו גבעה מגודרת (בגלל מערת נטיפים אסורה לכניסה). גם רח׳ לינקולן ויוסף שכטר לא ממש סוף העולם. אני לא הכרתי ביטויים כאלה, וגם לא שמעתי אותם מפי הבנים שלי שצעירים ממך רק במעט.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...