Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כמו במצלמת סלפי. בטלפון אתה יכול לבחור בין מצב ראי למצב רגיל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 1.9.2023 בשעה 15:23, דובצע כתב:

אתה רומז שהוא בן יונה?

זה יותר כמו אביונה.

• רעיון טוב! 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 15 שעות, Cherniy Bumer כתב:

אני תוהה איך בכל זאת הוא הצליח לפנות בכיכר/ות?

לחלק מהמשאיות יש היגוי אחורי (בנוסף לקדמי, לא במקום) בשביל לשפר את התמרון של הרכב, בעיקר קיצור רדיוס סיבוב.

• רעיון טוב! 1
פורסם

משוגעים!

חושבים שזה מצחיק ומרשים.

לא שווה כלום.

הנה אח של גיסתי שוכב בבית חולים מורדם ומונשם במצב..... ה' ירחם אחרי תאונת אופנוע לפני פחות מ 24 שעות, בחור צעיר, בן 22 עוד לא התחיל את חייו.

זה כלי מסוכן להחריד.

מבחינתי שיורידו את הדבר הרע הזה מהכביש.

נ.ב שמו של הבחור הוא אריה רפאל בן זהבה, אני אשמח אם מישהו יאמר איזה פרק תהילים לרפואתו השלימה בעזרת ה'.

בתודה מראש ולילה מבורך לכולם.

בשורות טובות.

• מבאס 2
פורסם

האלימות בכבישים נמשכת. האירוע מ30.8.23.

https://www.ynet.co.il/news/article/hjf2rc9c2

תקיפה מזעזעת בכביש: ניפצו שמשת רכב במוט ברזל, הילדים צרחו | תיעוד

אחרי מצוד של תשעה ימים, שני חשודים בתקיפת רכב משפחה בטבריה נעצרו בדירת מסתור בבת ים. בתיעוד נראה אחד מהם יוצא מרכבו כשמוט ברזל בידו - ומכה על השמשה שמתנפצת כשברקע קולות בכי וצרחות ילדים. בית המשפט הורה על הארכת מעצרם.

• אהבתי 1
  • מבאס 3

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני שעתיים, yor2 כתב:

ניפצו שמשת רכב במוט ברזל, הילדים צרחו

אני לא אומר שזה בסדר, אבל הסרטון דומה פרופגנדה פלסטינית - רק קתה קצר... חוץ מזה, אישה יצאה מהרכב - מה היה רצתה?

ללכת מכות .. מול הילדים ?! לא הבנתי את זה. לא מובן מה קרה, מאיזה סיבה כל האלימות הזאת 🙈 המצב פשוט גרוע.

פורסם

פשוט.. הבנאדם מתנדב בארגון "ידידים" של תחום הפיגומים, אז הוא חייב מוט ברזל כל הזמן לצידו.

מה שקרה לא משנה, העובדה שהבנאדם מסתובב עם מוט ברזל ועוד בקבינה אומרת שהוא בנאדם אלים שרק מחפש סיבה להשתמש בנשק.

אם היא צפרה או חסמה או נהגה כמו פוסטמה לא מגיע לה שיפוצצו לה את הרכב

• אהבתי 6

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...