Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה, האמת שהיתה לי תחושה שזה הולך לקרות וכבר התחלתי לתכנן את המעבר לנתיב הימני לאחר העקיפה של הרכב מימין, כך שהייתי מוכן.

פורסם

כמה שאני מנסה לנהוג זהיר ולהיות אדיב בכביש זה לא עוזר, יש נהגים שבכוח רוצים שתתרחש תאונה.

3 מקרים של כמעט תאונה מהיום, כשנסעתי במצטבר אולי 40 קמ על הכביש.

ועוד 2 מקרים שגרתיים למדי.

הראשון עושה פרסה מנתיב ישר בלבד, והרכב שעובר בנתיב הנגדי בירוק לא מעלה בעיניו חשד, 5 שניות לאחר מכן נהג הקורולה מנסה להוריד אותי מהכביש.

תזכורת שלפני כמה חודשים העלתי גם פרסה מאותו צומת בדיוק.

פותח דלת בלי להסתכל

[video=youtube;VW-iYWeooCQ]

לזה אני קורא רכב ירוק

פורסם (נערך)

ואחרון להיום, עוד דביל ממש 500 מטר ליד הסרטון הראשון שצולם, אני כבר כמעט עוקף אותו והוא מחליט לעבור נתיב בפתאומיות, ברוך בורא התגובה.

אם היית מנמיך את הסאב, הקורולה היה שומע את הצפירה ;)

האמת שהווליום ממש חלש , אולי על 40 אחוז

הסיבה שאתה לא שומע את הצופר היא שהוא די רחוק מהמצלמה וגם יש בידוד טוב בתוך הרכב

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

הסרטון "רכב ירוק" שלך לא זמין לצפייה.

ה"פותח דלת" זה רכב של CAR2GO, כנראה שיש אספקט שלילי נוסף בשיתוף רכבים (מהבחינה של אכפתיות כלפי הרכוש) דווקא יש בזה הרבה אספקטים חיוביים, בנוסף לזה השלילי.

הרכב שסוטה, נדמה לצופה או לנהג שהאוטובוס חוסם לו חלק מהנתיב. אולי אפשר היה לראות את זה מבעוד מועד.

פורסם
הסרטון "רכב ירוק" שלך לא זמין לצפייה.

ה"פותח דלת" זה רכב של CAR2GO, כנראה שיש אספקט שלילי נוסף בשיתוף רכבים (מהבחינה של אכפתיות כלפי הרכוש) דווקא יש בזה הרבה אספקטים חיוביים, בנוסף לזה השלילי.

הרכב שסוטה, נדמה לצופה או לנהג שהאוטובוס חוסם לו חלק מהנתיב. אולי אפשר היה לראות את זה מבעוד מועד.

ציפיתי שהוא יעשה משהו כזה כי הוא זגזג מראש בין הנתיבים, וזו הסיבה שלא עלה אשכול בפורום דינים ותביעות.

אפשר היה גם לאותת, להאט ולהציץ במראות אם מישהו לידו בנתיב השמאלי, אבל זה לא מתאים כל כך.

סידרתי את הסרטון הירוק

פורסם
5 שניות לאחר מכן נהג הקורולה מנסה להוריד אותי מהכביש.

היה לי אירוע מאוד דומה שבוע שעבר. 3 נתיבי פניה שמאלה; אני על הנתיב הימני ביותר. כשהגעתי לסוף הצומת אני קולט איך זה שהיה על הנתיב האמצעי מנסה להשלים את הפניה על הנתיב שלי וכמעט מעיף אותי מהכביש.

מה כזה קשה להישאר בנתיב שלך?

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

מה כזה קשה להישאר בנתיב שלך?

אני אף פעם לא אבין.. מילא כשהייתה לי גטס

אבל אני נוהג ברכב שהוא 4.80*180, יותר גדול מהקורולה ללא ספק... כשאני לבד אין לי בעיה לחתוך נתיב בזמן פניה, כמובן שאני בודק ב8 עיניים שאין סביבי אף אחד... אבל בחייאת, אתה יודע שאתה לא שומר על הנתיב, אולי תסתכל לפחות במראה?

פורסם

יכלת באותה המידה להיות במשאית.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

כבר משתגע כל יום על הכביש, באמת...

או שאני בלתי נראה, או שהנהגים מסוממים, כי זה לא מסביר את ההתנהגות הלא נורמלית שיש כאן במדינה הזו בכביש.

לקט קטן של נהגי מונית, אין מה להגיד...

[video=youtube;Khz4Y8D-cGg]

אותתת, סבבה, ראית אותי לא? אז תמתין אני שניה מסיים לעבור אותך ותעקוף את האלטו... הייתי בהלם במשך 10 שניות מהשבירת הגה הדרמטית שלו.

ילד מטומטם, דביל, אידיוט על אופניים חשמליים שמאוד חבל ולא דרסתי. נוסע נגד כיוון התנועה בלי אור ועוד ברחוב לא מואר יותר מדי, ולאחר שאני עוצר לו הוא עוד זורק לי איזו הערה.. מרתיח את הדם.

פורסם

אלי, אתה לא בסדר.

נהיגה על שני נתיבים היא זכות יסוד של כל נהג מונית. המורה שלך לנהיגה היה צריל להסביר לך את זה בשיעור הראשון, לפני שהראה לך את מוט האיתות.

לגבי רוכבי האופניים החשמליים - אין מה לדברץ אחרי תקופת שקט ממושכת התחלתי להתקל בהם שוב בעכו, והחידוש - גם בחיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ועכשיו לפינתנו "מה חן.ג. היה אומר".

1. מוניות: אכן ידוע לכל שלנהגי מוניות, בדומה לחרדים בבני ברק וירושלים, יש זכות יסוד מוקנית לנהוג ככל העולה על רוחם. אז אל תתעצבן, פשוט תפוס מהם מרחק.

עריכה: וגם לתוצרת BMW כמובן.

2. דוקאטו, ספרינטר, קראפטר, איסוזו סומו, משאיות ואוטובוסים בכללי: תשתדל לא לעקוף אותם מימין בכלל, בפרט אם אתה חושד שהם הולכים לעבור ימינה - אם הם גם מאותתים ימינה אז בכלל אמורים לצלצל אצלך כל פעמוני האזהרה. יש להם שטח מת בגודל של קזחסטן והם פשוט ימעכו אותך.

3. אופניים חשמליים: צרה צרורה כמו ג'וקים ויתושים. אין טעם להכביר מילים.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...