Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני שוקל להחליף את הסיוויק 2001 שברשותי כרגע לסיוויוק בין השנים שציינתי,

אשמח אם מישהו בעל רכב כזה יוכל לתת לי חוו"ד כללי על הרכב, צריכה וכו,..

ואם במחיר של הרכב הנ"ל כיום לא שווה לחפש רכב אחר, כי אני קצת נעול על הונדה, אולי מישהו יוכל לתת לי נקודת מבט אחרת .

תודה

פורסם

עד לפני שנה היתה לנו הונדה סיוויק 07 (הצורה החדשה 1.8ׂ)

רכב חזק, אמין ומאוד חסכוני. (יחסית למתחרים)

לטעמי הדגם הזה הרבה יותר יפה מהדגם הנוכחי שלדעתי נראה ממש רע..

ב5 השנים שהיה אצלנו נכנס רק פעם אחת למוסך כדי להחליף תושבת מנוע. גם השכן שלי החליף ומאיך שהבנתי זאת מחלה די ידועה בדגם הזה.

חסרונות: ישיבה נמוכה, נוחות סבירה מינוס.

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לסיוויק צורה חדשה (לא הצורה שהייתה עד וכולל 2006)?

הרכב אכן מאוד חסכוני ואני יכול להגיד לך שיש לנו לקוחות שמדווחים גם על 14 קילומטרים לליטר, אבל אלו אנשים שנוסעים הרבה מחוץ לעיר ובצורה רגועה. לרוב זה יותר באזור ה-11 עד 12 קילומטרים לליטר.

מדובר ברכב מצוין, מרווח, אמין מאוד וכמובן נוסע יפה מאוד מבחינת ביצועים. אם אתה מחפש ספציפית צריכת דלק נמוכה אז נסה לחפש את הדגמים ההיברידיים, שהם אפילו עוד יותר חסכוניים בדלק.

פורסם

רכב מעולה עם תמחור גבוה יחסית לרכבים משפחתיים אחרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כי משתמש בסיווק 2006 צורה חדשה, ממליץ בחום. רכב חסכוני, אמין ונשמר לאורך שנים טוב מאוד. לפני קניה לבדוק תושבות מנוע. טיפולים יותר יקרים מהרכבים אחרים בכי-20%.

CITROEN C5 X7 2013

CITROEN C5 II 2006

OUTLANDER 2013

• תוכן חדש...