Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב שרשורי שיפורים מוזרים שנוספו בזמן האחרון, ראיתי לנכון לצייר לכם את משולש השיפורים, אשר נכתב נזמנו על ידי מוטי מיאטה.

החלטתי שתרגום ממלל לגרפיקה יעזור לאותם המשפרים המתחילים.

וואלה:

tricg.jpg

tri.jpg

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני חושב שכל אחד מאיתנו ישמח ללמוד איך לבצע פרויקט אמין, עם תוספת כח משמעותית וכל זה בעלות זולה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב אתה!!!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני חושב שצריך לשים באמצע תמונה של פצצת אטום, או חור שחור, או הונדה סיוויק שפיץ sti איבו 10 amg.

כדי שאנים יבינו שדבר כזה לא קיים

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני חושב שכל אחד מאיתנו ישמח ללמוד איך לבצע פרויקט אמין, עם תוספת כח משמעותית וכל זה בעלות זולה.

אני אשמח (באמת) לדוגמאות.

פורסם

איזה דוגמאות?

כמו שאמר האיכר הרוסי שראה ג'ירפה לראשונה בחייו "אין חיה כזו!".

פורסם

כמו שבגירה וספייר אמרו.

אין חיה כזו. אתה יכול 2 מתוך 3. זו הסיבה שהבהרתי את זה גרפית.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אולי האילוסטרציה לא ברורה מספיק?

במידה ולא, הנה הסבר קצרצר.

בכל עיגול גדול יש כותרת, אחת דנה בתקציב, שניה באמינות ושלישית תוספת כח.

באזור החפיפה של כל 2 מעגלים כתובה התוצאה של 2 המעגלים החופפים.

לדוגמא, פרויקט שיפור שכולל עלות שיפוץ זולה + תוספת כח רבה = מפלצת! שבוע על הכביש, שבועיים במוסך.

פורסם

מה אם נגיד ניקח פורד סיירה?

רכישה זולה, כן, אמינה לשיפורים, כן. זולה לשיפור?

במדינה שלנו באופן ייחסי זה יקר, אבל לתמורה שמקבלים - מקבלים מכונית יותר טהורה אפילו מאימפרזה GT, משופרת.

פורסם

אני מבין איפה הבלבול שלך, כאשר מדברים על עלות שיפורים זולה מדברים בעצם על "תקציב שיפורים".

לא מדברים ביחס לעלות ברכבים אחרים אלא ביחס לתקציב יקר יותר ברכב זהה.

הכוונה היא שאם תשקיע 10K ש"ח בלקבל עוד 162 כ"ס בסיירה סטנדרטית (בא נגיד קיט ניטרו מטורף על רכב סטנדרטי)אז השיפור בהספק יהיה גדול, התקציב יהיה קטן והאמינות תהיה בתחת.

אם תיקח לעומת זאת 20K ש"ח ותקבל "רק" עוד 50 כ"ס (בא נגיד בניה מושלמת של המנוע +טורבו סולידי) אז השיפור בהספק יהיה יחסית נמוך אבל הרכב יפגין אמינות גבוהה מאוד.

אם תיקח 200K ש"ח ותקבל עוד 200 כ"ס אז תקבל רכב מטורף ומאוד אמין אבל כמו שכתוב, התחת שלך ממושכן לבנק.

פורסם

יפה מאוד!

ואם השקעת סכום סביר ,כזה שלא משפיע על מערכת היחסים עם מנהל הבנק.

אתה רואה מוסך מידי פעם, יותר מרכב רגיל, אבל אתה גם די נהנה מזה.

לעיתים מקבל בראש , ולפעמים נותן לפורש.

:?:

אז מה השאיפה להיות בינוני או להצטיין באחד הפרמטרים?

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

• תוכן חדש...