Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לשאול- מה חשבת שיקרה שאתה נוסע עם מותחנים פגומים? אתה יודע שזה חלק קריטי מאוד במנוע, למה בכלל לקחת את הסיכון הזה?

רכב כמו שקנית הוא הוצאה מתמשכת, גם בקניה וגם בתחזוקה. אם לא היית מוכן לעלויות תחזוקה רציניות- עם כל הצער שבדבר, היית צריך לבחור רכב אחר.

מה שנשאר לעשות עכשיו זה או לשלם או למכור את הרכב כמו שהוא, הבחירה שלך.

פורסם
איך הוא העביר בעלות ללא נוכחותך?

הקונה מעביר ת.ז למוכר,

וכמו שהוא אומר זה מגרש.

סוחרים עושים העברות בעלות ללא הקונה ,

ויותר מיזה " המקומבנים" { הסוחרים} עושים גם בלי ת.ז פיזי

מספיק מיספר ת.ז ומספר רכב וזהו

פורסם
אני כבר שעות פה במגרש מנסה לעשות הכל בשביל להחזיר את הרכב, הבחור פה לא מוכן לקבל. הוא מוכן רק לעזור לי למכור את הרכב כשהוא יסודר. אבל תאכלס רציתי לדעת עם לפי חוק אחרי פחות מ14 יום אני יכול לעשות ביטול עיסקה לא? אשמח עם מישהו יכול לבדוק את זה.

ביגלל זה אני לא אוהב ליקנות ממגרשים

ליפני חצי שנה ניסו "לידחוף" לי רכב אמריקאי מ2 מכוניות, שאמרתי אחרי הבדיקה שאני לא מעוניין הוא רדף אחרי בכביש ואיים עליי

זה הסוחרים במגרשים

סתם שאלה לפותח ההודעה

כמה זמן יש לך רישיון ??

לא בקטע של להעליב או משהו כזה

פורסם
אוקי הבנתי שנדפקתי חזק עכשיו, ואין אפשרות לעשות כלום.

שלחתי את הרכב לתיקון שיסדרו אותו ובקשר לגרירת הרכב האם אפשרי להשתמש פעמים בגרר על חשבון הביטוח.?

על אותה תקלה אי אפשר להשתמש פעמיים בגרירה של הביטוח, הם יאלצו אותך לשלם על הגרירה השניה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אחרי שלוש שבועות בליי רכב אני מקבל שיחה מהמוסכניק שכל המנוע סדוק וחייבים להחליף מנוע.

איך אני אמור לקבל את הבשורה הזאת. אחרי כולה 4 ימים של נהיגה עף לי כל המנוע מה לעשות זה עלות של עשרות אלפיי שקליים

על פי חוק - אם הרכב נקנה מסוחר מורשה ע"י משרד התחבורה - יש לך שלושה חודשי אחריות, ולכן עלות התיקון לא אמורה ליפול עליך.

במקרים כמו שאתה מתאר שיש סדק במנוע - הוא לא נהיה אתמול, ואני מכיר מקרה שהמוכר הפרטי חוייב בעלות התיקון במקרה כזה כי הוכח שהוא ידע על התקלה לפני המכירה.

כדאי לבדוק במוסכי הרשת של צ'מפיון אם הרכב קיבל הצעת מחיר להחלפת מנוע בתקופה האחרונה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כיצד בדיוק הסוחר התחייב לגבי גיר/מנוע/שלדה? בכתה או בע"פ?

אם אתה רוצה לפתוח בהליך משפטי אתה צריך להזמין חוות דעת של שמאי, להגיש תביעה בבית משפט. רק אז אולי יתעורר הסוחר ויגיע אתך לאיזשהו הסכם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...