Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות hu חדש בטווח של עד 600 שקל (גמיש מעט במחיר)

אני מאבד את עצמי עם הסוגים והחברות. מבין מעט בנושא אך צריך את ההתייעצות של המומחים.

הרדיו דיסק מיועד לסט קומפוננט וסאב (לכן רצוי שתי יציאות ומעלה). שמעתי המלצות מאוד טובות על clarion ו-alpine

אך אשמח לקבל המלצות נוספות ורצוי ספציפיות.

תודה לכל העוזרים!!!

פורסם

לקלריון ואלפיין אכן יש מכשירים טובים מאוד אבל לא בטוח שמבחינה תקציבית הם יתאימו לך .

האם אתה מעוניין רק במכשיר חדש או פתוח גם למכשירים מיד שניה ?

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

בטווח מחירים הזה כל הרדיו דיסקים בערך באותה רמה,והשינוי שתרגיש יהיה מועט,אך אני יכול רק לחזק את ההמלצה על הקלריון cz201a שברשותי,רכשתי אותי בסביבות ה600-570 שקל לפני שנה,עד עכשיו משרת אותי בלי תקלות,ואכן שיפר במקצת את האיכות והעצמה,מה גם שהוא מגיע עם כל הפיצ'רים שהיו דרושים לי,AUX,USB,MP3 ודפדוף בין תקיות,קח בחשבון שהוא לא תומך בעברית

נ.ב קניתי את הרדיו עם אחריות ל3 שנים ע"י היבואן שאת שמו שכחתי

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...