Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 319
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה הקשר בין מקרה פרטי של לקוח (לקוח צודק או לא זה לא משנה) לבין מקום העבודה שלו? בגלל שהוא עובד אצל יבואן רכב?

כספר, אני מופתע מהתמימות שלך... אתה באמת חושב שמדובר על "לקוח" רגיל של יבואני הרכב?

אם היה עובד בתעשיית המזון בהחלט לא היה קשר למקום עבודתו....אבל מאחר ועובד בתחום הרכב בהחלט נכנסת לעניין גם אתיקה מקצועית.

BMW M135I

פורסם

שכחתם שאחרי שלושת הלימונים של VAG הוא עבד תקופה בצ'מפיון? (סיאט נדמה לי? או אאודי?)

גם מקרסו הוא יקנה רכב ויחזיר להם אחרי שימשיך לעבודה הבאה ככל הנראה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
כספר, אני מופתע מהתמימות שלך... אתה באמת חושב שמדובר על "לקוח" רגיל של יבואני הרכב?

אם היה עובד בתעשיית המזון בהחלט לא היה קשר למקום עבודתו....אבל מאחר ועובד בתחום הרכב בהחלט נכנסת לעניין גם אתיקה מקצועית.

אני מנהל באופן ישיר ועקיף מעל 20 עובדים, כל עוד הם טובים לארגון שלי ולא עוברים על החוק בזמנם הפרטי, לא ממש רלבנטי עבורי מה הם עושים בחייהם הפרטיים כולל התנהלות מול גופים מתחרים.

ממליץ לכולם להגיב לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

Casper,

לא מדוייק.

ראשית קשה להפריד במקרה זה בין המקרה לאדם. האדם הוא המקרה. המקרה הוא האדם.

110,000 גולשים באתר, המקרים המתוארים קרו בסדרתיות רק לגולש יחיד. לא סביר סטטיסטית.

אם תקבל טלפון ממנכל החברה שלך, שקיבל טלפון ממנכל מתחרה בנוגע לעובד שלך שמשתלח בחברה המתחרה באופן שזועק ממניפולטיביות ואינטרסים אישיים מוחצנים - לא ממש תאהב את זה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
Casper,

אם תקבל טלפון ממנכל החברה שלך, שקיבל טלפון ממנכל מתחרה בנוגע לעובד שלך שמשתלח בחברה המתחרה באופן שזועק ממניפולטיביות ואינטרסים אישיים מוחצנים - לא ממש תאהב את זה.

מניפולציות ואינטרסים אישיים כמו שאמרת, איך זה קשור למקום העבודה שלו שהוא רק במקרה מאותו תחום?

הרי הייטבת לתאר סדרתיות בשיטת הפעולה של RS גם כשלא עבד אצל יבואן רכב… אז מה השתנה?

אתה באמת מאמין שמקום העבודה של המתלונן מרוויח או נפגע בצורה כזו או אחרת ממעשיו של RS?

האם התלונות שלו היו פחות או יותר רלבנטיות אם היה עובד נניח בחברת תעופה?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם (נערך)

Casper, אסתכן בלהישמע עובד סמל"ת לרגע (מה שאני לא) אבל עושה רושם שאתה לא מעודכן בכל הפרטים.

הבחור עובד אצל המתחרה (רנו) ובו בזמן מלכלך על מתחרה (אבארט) ממנו מנסה להעתיק את פעילות ההוויה של המותג....

תסתכל קצת בפייס שלו ותבין בעצמך על מה מדובר ואיך יש לזה השפעה ישירה על המעסיק שלו.

אייל

עריכה אחרונה על ידי eyal_ro

BMW M135I

פורסם

אייל, אפשר לחשוב איזה סוד מסחרי מנסים להעתיק.

נפלא שקרסו מרימים מועדון.

הם לא צריכים את פות"ש ו'הידע' שלו על מנת לפתח מועדון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חלילה! כל יבואן שמרים מועדון לקוחות (וברמה של אבארט בפרט) מבורך בעיניי! כן ירבו!

לנושא הבחור, הוא מגיע מתוך מועדון אבארט ומתוך האירועים האלה כלקוח שלהם, ולכן ללכלך עליהם מצד אחד תוך כדי חיקוי הפעילות שלהם מאידך יוצר בעיני טעם לפגם... יש לך בעיות עם יבואן? (או במקרה הזה - כל יבואן שקנה ממנו משהו) פתור אותן בחדרי החדרים תוך שימוש בעו"ד. לא הצלחת? משמע יש כאן בעיה אחרת....

BMW M135I

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

שרשור מדהים! בין המרתקים שראיתי ברחבי האינטרנט. וכן קראתי את כולו מרוב שהיה קשה להרפות וזה היה ממש רכבת הרים מבחינת התחושות שלי (פעם הוא ״תחמן״ ופעם הוא ״צדיק״, זה נע לאורך כל השרשור) שבסופה הרגשתי שהצדק עם אדון RS ושאנשים פה סתם נטפלים אליו עד שהשרשור הוקפץ כמה שנים אחרי עם הניסיון לעשות מהלך דומה על סמל״ת והתגובה של דוברת סמל״ת בפייסבוק שלו (על כך שכל תעשיית הרכב הישראלית מכירה אותו ואת הטריקים שלו ושהם יתבעו אותו דיבה אם לא ירד מהניסיון לסחוט אותם) סופית סגרה את החותם על המקרה הזה.

זה מטורף שהוא הצליח להוריד לברכיים יבואנים משופשפים כל כך שקנו ממנו רכבים במחיר מלא רק כדי להשתיק אותו ושיצא מרוצה, איך יש לו כל כך הרבה כח עליהם??

זה מרשים עד כמה הבנאדם מקצועי בתרגילים שלו, אפילו אותי הוא סובב בתגובות שלו והוא גרם לי להרגיש סוג של סימפתיה כלפיו, כאמור רק כשהובאו צילומי המסך מהפייסבוק שלו דעתי השתנתה ב 180 מעלות והבנתי שנעשתה עלי מניפולציה.

הבנאדם מאוד מתוחכם והוא אומן במה שהוא עושה, זה מרתק לראות את זה, כמה אנשים טובים נפלו למניפולציות שלו כולל גופי תקשורת רציניים וכולל חברים שמכירים אותו במציאות ושהגנו עליו בתגובות (ואישית השתכנעתי בצדקתו הרבה בזכותם) ושהיום מודים שהם טעו ושבעצם גם הם נפלו למניפוציות שלו, ואת כל זה, את כל המעגל הענק והתמים הזה שגייס לטובתו, הוא עשה בשביל להגשים את המטרה שמבחינתי נראית משימה בלתי אפשרית בארץ ישראל וזה לקבל אשכרה החזרים כספיים מלאים במחיר מחירון (מתקופה שהרכב חדש ללא ירידת ערך עוד!) על רכבים משומשים מידי יבואנים קשוחים פעם אחר פעם. זה מדהים!

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

אני לא יודע במה הוא עובד, אבל לדעתי הוא מבוזבז שם.

צריך להיות שר החוץ או משהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לדעתי, הוא הפסיק לכתוב כאן ומיותר להגיב כנגדו.

על מה אתה מדבר?

התגובה האחרונה שלו היתה פה בפורום ב2.6.. הקפצת השרשור הנ"ל היתה ב8.6 כאשר השיימינג המהולל שלו היה ב4.6 ופתאום האיש "הפסיק לכתוב כאן ומיותר להגיב כנגדו".

שים לב לתמונה.. תגובה מה2.6 ואיך לא , המלצה על 370Z - הרי שהוא עובד קרסו אמרנו לא? אחלה פלטפורמה קארספורום..

לא לשכוח שמחק וחסם כל מי שניסה להגיב לו בפייסבוק גם אם ענה בצורה מאוד נייטרלית והגיונית. בשיימינג הוא שלט היטב , פה הוא לא יכול למחוק ואין פה עניין של להגיב נגדו אלא פשוט לשים את הדברים כמו שהם .

שיאכל מה שבישל.

or.jpg

למכירה פנסים שקופים -טויוטה יאריס:

פרטים בה"פ.

פורסם

ומה יעזור אם תגיב כנגדו כשהוא כבר לא מגיב?

ד״א, לא מעט מחברי הפורום (כולל אותי) עוסקים בעולם הרכב, בצורה כזו או אחרת, ואני לא רואה שום סיבה שזה אמור להפריע למישהו.

• תוכן חדש...