Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וזה לעומת ביבי, שהביצים שלו אחוזות חזק חזק בידיים של שרה'לה מאז אותה פרשת קלטת לוהטת אי שם בשנות ה-90.

חזק כ"כ שהוא כבר שכח שהן קיימות ולכן נכנע לכל לחץ שמופעל עליו, בין אם אלה ועדים, מתנחלים, קציני צבא, נשנאי מדינות אחרות או אפילו הדודות של הועד למען החייל.

מעניין שגם אתה, גם שלי וגם זהבה מודדים הכל לפי ביבי. לא היה לפני ביבי ולא יהיה אחרי ביבי, והמטרה היא לא לזכות בבחירות אלא שביבי לא יזכה. "רק לא ביבי".

בניגוד לאבא שלו, יאיר לפיד לא יודע להלחם. אין לו רטוריקה מתלהמת והוא לא יכנס חזיתית באף אחד. הוא בסך הכל לובש את הצורה שהוא חושב שהציבור רוצה, אבל בבוא היום הוא ירעד בספסלי האופוזציה, מדי פעם משחרר איזו הצהרה על ביבי.

ההרפתקה הזו גדולה עליו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לפיד אומר את מה שאנחנו רוצים לשמוע. נראה אם הוא יסכים לג'יהאד נגד הועדים הגדולים, או שהוא יתקפל כמו כל מי שבא לפניו. הניחוש שלי - אין לו ביצים למלחמה הזו. הוא ישחק את הפרגמטיסט המתון במשך קדנציה, ואח"כ ילך הביתה.

הג'יהאד שדיברת עליו יהיה מיותר כאשר תשונה שיטת הבחירות. הועדים הגדולים, החרדים, ש"ס, קיצוני המתנחלים יאבדו את רוב כוחם ממילא.

בניגוד לאבא שלו, יאיר לפיד לא יודע להלחם. אין לו רטוריקה מתלהמת והוא לא יכנס חזיתית באף אחד. הוא בסך הכל לובש את הצורה שהוא חושב שהציבור רוצה, אבל בבוא היום הוא ירעד בספסלי האופוזציה, מדי פעם משחרר איזו הצהרה על ביבי.

ההרפתקה הזו גדולה עליו.

תן לו צ'אנס שיצליח. אם לא יעבוד, אל תצביע שוב בעדו. הוא היחיד שמקדם את הנושא היחיד שבאמת חשוב - שיטת הבחירות

יהודה

פורסם

3 מקצועות דורשים חוסר יושרה כדי להצליח בהם:-

עו"ד - מציג רק חלק מהתמונה , החלק המתאים ללקוחו, לעיתים בידיעה שהחלק שאינו מציג ייגרום לפס"ד של צדק.

פוליטיקאי . לא דורש פירוט, במיוחד בימים אלה.

עיתונאי - אדם נשך כלב וכו. - הכל למען הפרנסה.

מה אתם מצפים מבן של אחד בו השתלבו שלשתם ועשה את הפצת השנאה בעם ישראל למוטו היחיד שלו ?

סיפור ה"דוקטורט" רומז שלא נפל רחוק מהעץ. מה שכן, -הוא יפה. אבל לא בגלל זה לא נתנו זכות בחירה לבנות 14 ?

פורסם
1. אני שמח שאתה מסכים עם כל שאר הנקודות שלי.

2. כאשר תלמד ותבין מהי דמוקרטיה (שלטון הרוב תוך כדי שמירה על זכויות המיעוט במערכת של איזונים ובלמים שלרגליה רעיונות כמו כבוד האדם, חופש הביטוי ועוד) תבין שגוף תקשורת פרטי יכול לפרסם איזה ידיעות שבא לו, כל עוד הוא לא משקר ביודעין.

3. לביבי יש את הביביתון, יש את ערוץ 1, יש את ערוצי הרדיו של הימין וכו'.

4. למה אם אני רוצה להקים ערוץ טלוויזיה, חברת כבלים, חברת לווין אני צריך אישור מהממשלה?

5. "מצב האומה" התוכנית שליאור שליין (שמתפקד לליכוד!) מנחה אמנם אירחה את חנין זועבי (שנהנית מחסינות פרלמנטרית. אם אתה לא יודע מה זאת חסינות פרלמנטרית - אתה מוזמן לבדוק. האם ח"כים מהימין שמדליפים לנוער הגבעות טובים ממנה?), אבל גם את בנט וליברמן.

ליברמן, זה שפוצץ ילד (יהודי וישראלי במכות), נתבע, הורשע בעסקת טיעון (שהודה בה). ליברמן, זה שהבת שלו ברגע שחרורה קיבלה מליונים רבים של שקלים הודות לחוש העיסקי שלה (בתור יועצת למקורבים של ליברמן) ושילמה לאביה משכורת מהכספים האלו. ליברמן הזה יותר גרוע מאיסמעיל הניה. איך אומרים אצלינו "שמור אותי מאוהבי, משונאי אשמר בעצמי".

אייל אתה מזכיר לי את אותו קרנף שמצייר:

tumblr_lpt66iTzK11qaprs0o1_500.jpg

למה כשיש עיתון שהוא לא שמאל מובהק הוא מכונה הביביתון ? כי הוא נושף בעורפם של הארץ ושאר העיתונים ומחפשים דרך לדה-לגיטימציה?

אם היית קורא היית מבין שזה העיתון הכי טוב שיש כיום ואפילו חצי מהעיתון הוא דיעות שמאל של פושעי אוסלו השונים (יוסי שריד, זהבה גלאון ושאר חיים בסרט שכותבים שם קבוע)

למה ידיעות אחרונות לא מכונה הליבני-תון למשל ?

הרי העיתון הזה דוחף אותה כבר שנים (לשמחתי היא לא ידעה למנף לטובתה )

למה הארץ לא מכונה - הפת"ח-תון/חמאס-תון?

יש איזה אחד בשם שמואל פלאטו שרון. אני מניח שאתה מכיר אותו. האיש מגיש מידי יום שישי בבוקר תוכנית רדיו ב-100FM בשם "פלאטו בלי חשבון".

מה אם אני אגיד לך שחלק מהמרואיינים הקבועים בתוכנית שלו הם אנשי חמאס מוצהרים? זה יגרום לך לומר עליו שהוא עוכר ישראל כמו אותם שמאלנים שמגישים את מצב האומה? הרי ידוע שפלאטו שרון הוא בכלל איש ליכוד...

זה ש"מצב האומה" מארחת את חנין זועבי, אחמד טיבי ושאר "דורשי שלומנו" זה עדיין לא אומר שהתוכנית מסכימה איתם. אני דווקא חושב שזה מאוד חשוב לשמוע את האנשים האלה. ככלות הכל, הם יושבים בבית הנבחרים שלנו ומשכורתם משולמת מהמסים שאתה ואני משלמים, אז בוא לפחות נשמע מהי עמדתם בנושאים שונים.

אגב, למרות שאינני תומך בקו שפלאטו שרון מייצג, אבל אני עדיין מאזין לו. אתה יודע איך זה, כדי לנצח את האויב שלך עליך להכירו.

בלי קשר, אני חושב שהוא אדם טיפש ומתלהם שמתקשה מאוד לנהל דיון ענייני. בכל פעם שאין לו תשובה טובה הוא אוטומטית מתחיל לצרוח. טוב לפחות שהמבטא הכבד שלו מוסיף חן לעניין, אחרת באמת שלא היתה סיבה לא לעבור לתחנה אחרת.

לא עסקתי בכך אם הם תומכים או לא תומכים בעמדות.

נתתי כמה דוגמאות לכך שהטענות שאין חופש ביטוי - מופרכות מן היסוד.

גם במדינות שנחשבות נאורות מאוד, לא היו נותנים יד לחלק מהדברים שציינתי.

נראה לך שהיו נותנים לאנשים שמצהירים בגלוי על תמיכה באוייב וחושקים בחורבן ישראל - לשבת בבית הנבחרים ולהופיע בטלויזיה בחופשיות? אתם לא יודעים איפה אתם חיים...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מעניין שגם אתה, גם שלי וגם זהבה מודדים הכל לפי ביבי. לא היה לפני ביבי ולא יהיה אחרי ביבי, והמטרה היא לא לזכות בבחירות אלא שביבי לא יזכה. "רק לא ביבי".

שלי וזהבה לא מעניינות אותי, אבל לשם שינוי אני מסכים איתך.

המטרה היא "רק לא ביבי". אפילו אריק, ממנו ציפו להתנהג כמו פיל בחנות חרסינה (לאור הרזומה שלו לאורך השנים), התגלה כמנהיג סביר עם הגיעו למדרגה העליונה.

ביבי הוא רכיכה. אפילו אצל שמיר, שהיה ר"מ גרוע לטעמי - יכולת לפחות לדעת למה לצפות. אצל ביבי ראשות הממשלה (הכסא) הוא המטרה ולא האמצעי.

הוא יכול לזכות בקלות ב"הישרדות" או "המירוץ למליון", אבל מאחד שמתיימר לנהל מדינה אני מצפה לקצת עמידה על עקרונותיו, ולא לפתוח רגליים לכל משב רוח. הוא מסוכן לכולנו קודם כל בגלל אי יכולת עמידה בלחץ, רק אח"כ בגלל דיעותיו.

פורסם
למה כשיש עיתון שהוא לא שמאל מובהק הוא מכונה הביביתון ? כי הוא נושף בעורפם של הארץ ושאר העיתונים ומחפשים דרך לדה-לגיטימציה?

אם היית קורא היית מבין שזה העיתון הכי טוב שיש כיום ואפילו חצי מהעיתון הוא דיעות שמאל של פושעי אוסלו השונים (יוסי שריד, זהבה גלאון ושאר חיים בסרט שכותבים שם קבוע)

1. לישראל היום אני קורא הביביתון, כי הוא הוקם ע"י שלדון אריסון כדי לקדם את ביבי. לא פחות ולא יותר.

2. מחלקים אותו (ואת ידיעות) חינם ברכבת, אז כל בוקר אני קורא את שניהם.

3. ידיעות לא קם בשביל לקדם אדם כזה או אחר. גם מעריב לא וגם הארץ לא. אתה יכול לקרוא להארץ השמאליתון או משהו כזה אם אתה מעוניין.

הנה, במיוחד בשבילך:

http://www.the7eye.org.il/articles/pages/090708_the_newspaper_israel_today_as_a_political_apparatus.aspx

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

Arilou, עזוב, הקרן מסתירה.

אגב, מישהו שם לב להרשעה של רפי פלד ?

http://news.walla.co.il/?w=/10/2600749

מנכ"ל משרד רוה"מ, מפכ"ל, חובב מסיבות בג'קוזי, חבר של זאב רוזנשטיין. לתפארת מדינת ישראל (לא, בזה לא ביבי אשם. זו סתם השיטה שהוא כ"כ מתלהב ממנה).

פורסם

אייל, מה דעתך על זה?

"קדימה מאיימת לפרוש בשל פירוק ועדת פלסנר", לשון הכותרת הראשית הבוקר ב"הארץ". "מופז תוקף: 'נתניהו הפר את ההסכם הקואליציוני'", נכתב בכותרת הראשית של "מעריב". "נתניהו הונה אותי ובחר בחרדים", מצוטט מופז בכותרת הראשית של "ידיעות אחרונות". "מופז מאיים: 'אם ועדת פלסנר תפורק, הממשלה תגיע לסוף דרכה'", נכתב בכותרת הראשית של "מקור ראשון".

ב"ישראל היום" הכותרת הראשית הבוקר מנוסחת כך: "גם חרדים, גם ערבים".

שתי אפשרויות עשויות להסביר את הפער בין כותרות כל העיתונים לכותרת "ישראל היום": א. כל העיתונים, מ"הארץ" ועד "מקור ראשון", עוינים את נתניהו (ורעייתו) ומעוניינים בנפילת ממשלתו. ב. "ישראל היום" אינו מסוגל לספק דיווח הגון על ראש ממשלת ישראל.

האם לדעתך גם מקור ראשון הוא עיתון שמאלני מנייאק?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ישראל היום עיתון טוב.

וזה מה שאוכל כמה מעיתונאי מעריב וידיעות (הארץ מדפיס את ישראל היום לכן לא כ"כ נושך את היד שמאכילה אותו בימים קשים אלה לעיתונות) - שעיתונאים לא פחות נחשבים מהם ויותר , בודאי אם ניקח את נחום ברנע כדוגמא למה שנחשב ע"י כמה לעיתונאי נחשב - שגיאה חמורה לדעתי - כותבים בו.

כשהתחילו לחלק אותו התייחסו אליו כמו לחינמוני הארגזים על מעקות אוקספורד סירקוס והנה הוא עושה להם בית ספר. ממש מרגיז.

פורסם

שמר, מי המודל שלך לראש ממשלה איתן ובלתי סחיט? הרי אותו נתניהו ממש ביצע, גם בקדנציה הזו וגם בקודמת כשר אוצר, מהלכים מאוד לא פופולריים.

מי שקרא מעט על הבנאדם (וקרא קצת על אביו) יכול להניח שהדבר הראשון בראש מעייניו זה האיראנים והמצב הבטחוני, ועבור השקט שצריך בשביל לטפל בזה הוא גם ימכור את אימו.

אף אחד מחוץ למערכת הבטחון ומעגל שותפי הסוד בנושאים האלו לא יכול לומר אם זה מוצדק או לא. מה שבטוח הוא שעד כמה שהוא מתקפל, הייתה לנו ממשלה יציבה מאוד לראשונה מזה הרבה זמן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מה שווה ממשלה יציבה אם ראשיה מטורפים וגוררים אותנו אל האבדון :?:

דווקא עדיף במצב כזה ממשלה לא יציבה עם זמן מחצית חיים של אנטי-חלקיק.

• תוכן חדש...