Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העתיד כבר כאן - טסלה מודל S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומרים שמכוניות יוקרה הן אלה שמביאות למכוניות העממיות את הטכנולוגיה, אז הנה, הגיע לו יצרן קטן שכנראה יודע על מה הוא מדבר, כי מרודסטר קטנה ומגניבה שעליה הם למדו והתנסו הגענו לרכב פאר פול סייז, מתחרה ישיר לCLS סדרה 6 ודומיו, במחיר שלא שונה בהרבה מהמתחרות.

אז אומרים שתמונה אחת שווה 1000 מילים, אני חושב שזה לא מספיק. קבלו את הטסלה מודל S במבחן דרכים של קאר & דרייבר:

http://www.youtube.com/watch?v=1kCG-WqpVnI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לדעתי - הצליח להם ובענק (למרות שהמסך הזה מטורף ודורש הרבה הסתגלות)... מה שנקרא, בטר פלייס - IN YOUR FACE!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מעניין איפה הם מצאו טאבלט של 17.5 אינץ"...

:lol:

אהבתי.

אין על מנוע חשמלי ברכב ספורטיבי.

מתחדשת*

פורסם

מדהימה! ובפחות מ200,000 שקל בארה"ב.

יצא לי לראות במינכן את הטסלה רודסטר וזה פשוט לא יאמן כמה שהיא נמוכה, קטנטנה ומפעימה.

אמנם זה עדיין לא מתאים לכולם כשכל 400 ק"מ צריך להטעין אותה למשך 10 שעות.

יצא לי גם להתרשם באמסטרדם מה Fisker Karma, מי עדיפה מביניהן לדעתכם?

http://www.youtube.com/watch?v=moFQhZ0_-TU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

עד כמה שאני יודע, בישראל החוק אוסר אפשרות של הטענה משקע ביתי רגיל.

והמסך הוא פשוט אסון שמחכה להתרחש, אין אפשרות אחרת לתפעל את רוב האלקטרוניקה ברכב חוץ ממסך המגע הזה (אפילו מתג האורות!), וזה ברור שאנשים יתפעלו אותו בזמן נהיגה, ולתפעל מסך כזה שונה לחלוטין מלהזיז מתג כזה או אחר בזמן נהיגה.

פורסם

הייתי חודש שעבר בארה"ב וראיתי את המכונית אפילו ישבתי בפנים מאחורי ההגה , אין מילים רכב מדהים בעיצוב ,רמת גימור ושילוב צבעים וחומרים של רכב פאר איטלקי בשילוב גרמני ,מדהים פשוט האוטו הזה.

לא הייתה איתי המצלמה והטלפון בשביל זה לא העליתי לפורום אבל רכב מרשים בהחלט בעיצוב החיצוני שלו ובטח באיכות הגימור ,התפירה של הכיסאות עור הדשבורד ,איכות החומר ,מרגישים שזה רכב בסגמנט גבוה מהשניה הראשונה שרואים אותו ופותחים את הדלת .

בארה"ב הרכב הזה הולך להיות להיט במידה ויעמדו בהבטחות שלהם מבחינת מרחק טעינה ואמינות המוצר .

אחת המכוניות היפות יותר שראיתי ללא קשר לזה שחשמלית .

פורסם

אני גם חושב שהמסך קצת מסוכן, אבל כמו שהתרגלנו לסמארטפונים - כנראה שנצטרך להתרגל גם לזה...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בטר פלייס לא מייצרים מכוניות, הם משווקים מכוניות.

הם יכולים גם לשווק את הטסלה והם אפילו הביאו אחת לארץ.

טסלה מקבלים ערמות של כסף ממשלת ארה"ב בשביל למכור את המכוניות האלה, בטר פלייס לא יקבלו כזה סיוע בגלל שהם לא יצרן.

פריוס זה יותר כרוב לעתיד, אנשים לא רוצים לקחת סיכון להיתקע בדרך

אייל

פורסם

17. פאקינג. אינץ'.

היו לי מסכי מחשב קטנים יותר מזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
והמסך הוא פשוט אסון שמחכה להתרחש, אין אפשרות אחרת לתפעל את רוב האלקטרוניקה ברכב חוץ ממסך המגע הזה (אפילו מתג האורות!), וזה ברור שאנשים יתפעלו אותו בזמן נהיגה, ולתפעל מסך כזה שונה לחלוטין מלהזיז מתג כזה או אחר בזמן נהיגה.

את מתג האורות ניתן להשאיר במצב אוטומטי, אבל חוץ מזה, אמרת בדיוק מה שחשבתי.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

בכללי מכונית מדהימה, אבל משהו שדי מפריע לי בה זה הסוללה שנמצאת כמעט על שטח כל פני המכונית והכי למטה.

זה בעייתי מהסיבה שכל תאונה קטנה יכולה לפגוע בסוללה, בטח בישראל שתופעה של בור פתאומי זה לא מחזה נדיר ויש סכנה ממשית לתחתית הרכב.

בנוגע למסך מגע, אין יותר מידי מה להתעסק בזמן נהיגה ובמעט שכן אני לא חושב שזה ממש שונה מרגיל.

ג'יפיאס מובנה גם ככה על מסך מגע בשאר המכוניות.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
זה בעייתי מהסיבה שכל תאונה קטנה יכולה לפגוע בסוללה, בטח בישראל שתופעה של בור פתאומי זה לא מחזה נדיר ויש סכנה ממשית לתחתית הרכב.

הסוללה מוגנת וה setup הזה עדיין עדיף על פני צנרת של סעפת הפליטה, תמסורת כח, עוקת שמן וכיוצ"ב - שכל אלו חשופים לכל ואף מתבלטים אל מתחת לקו המרכב במקרים מסויימים. מה גם שבמקרה של בור בכביש, הנזק לא אמור להיות שונה בהרבה (אם בכלל) מנזק שיכול להגרם לרכב בנזין, והוא מתמקד בעיקר במכלולי ההיגוי והצמיגים/ג'אנטים.

על הרכב עצמו, הכל כבר נאמר - הייתי נותן הרבה בשביל אחד כזה, גם אם זה יעלה לי בלוקמיה (שזה כמובן עדיין לא הוכח).

פורסם

העתיד כבר שם, אתם מתכוונים.

עם מיסוי 12% על רכב חשמלי, זה יכול להיות משהו מעניין באמת. חבל שאי אפשר לייבא אותה בגלל החסימה הבירוקרטית בחסות בטר פלייס.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...