Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קודם כל רציתי להגיד שהפורום ממש מקצועי והתגובות נראות פה ממש לעניין.

הייתי שמח אם תוכלו לעזור גם לי לפתור את הדילמה שאני נמצא בה

אני מחפש רכב לצורכי עבודה די קטן (הציוד יכול להיכנס גם לקליאו)

מבחינת צורכי נסיעה הרכב לא יסע יותר מכ100 ק"מ ביום

הייתי רוצה למצוא רכב שיהיה אמין ודי חסכוני בדלק התקציב שלי הוא לא יותר מ30 אלף

אשמח לשמוע המלצות

תודה

פורסם

בדוק רכבים כמו ברלינגו/פרטנר וקנגו. טנדרונים קטנים עם מנועי דיזל בעלי מקום שאמור להספיק לצרכים שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בהנחה ותלך על אחת ההמלצות מההודעה שמעליי: את הקנגו תשים בעדיפות אחרונה.

הרכב ישמש לעבודה בלבד? ממה שהבנתי לא כ"כ חשוב לך גודל של רכב מסחרי, אז גם דגמי סטיישן למיניהם באים בחשבון?

ושאלה אחרונה: אתה נוסע לבד ברכב או לוקח איתך עובדים נוספים? (בכדי לשקול גם מרווח פנימי ברכב)

פורסם

סוזוקי איגניס (בתקציב שלך תכנס 2006) תספק את צרכיך בצורה טובה. הרכב חסכוני בדלק וזול לתחזוקה. הטנדרונים שהוצעו לעיל סובלים מבלאי גבוה ותחזוקה יקרה מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה לכולם

רכב סטיישן באמת יכול לענות על הדרישות שלי זה רק אני ועוד עובד אחד נוסעים באוטו

היה לי ניסיון בעבר עם הברלינגו למניהם ואין לי בהם צורך כיום (גדול מדי לצרכים)

האם חוץ מהסוזוקי יש עוד כיוון שאוכל לחפש?

האם כדאי לחפש רכב מחברת ליסינג למינהם?

תודה על התגובות וחנוכה שמח:-D

מיכאל

• תוכן חדש...