Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלק לקסדתFLIP UP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בטח לא המקום הכי מתאים לשאול את זה בפורום של חובבי רכב, אבל כבר למדתי שאנשים מבינים פה בכל דבר.

יש לי קסדת אופנוע פליפ אפ - כאלה שנפתחות.

לצערי אחד הכבלים במנגון של הפליפ אפ נקרע בצורה מוזרה ואי אפשר לפתוח את הקסדה למעלה.

חיפשתי באייבי חיפשתי גם בגוגל ולא הצלחתי למצוא כבל חליפי.

הקסדה תוצרת LS2 בת שנתים אבל שמורה מאד וחבל לי בגלל כבל להחליף את כל הקסדה.

מדובר בכבל שמאוד דומה לכבל ברקס של אופניים אבל דק יותר.

יש מושיע בקהל?

פורסם

רק כדרך אגב, הקסדות הללו, למרות שרובן מצויידות בתו תקן לא ממש בטוחות. היו לא מעט מקרים של תאונות שהן נפתחו בזמן התאונה. אם כבר קסדת נפתחת אז רק של חברות איכותיות ומוכרות. היום שאפשר להזמין קסדות מחו"ל ומיכוון שקסדה מוכרת כאבזר בטיחות לכן יש לה פטור מלא ממכס אין סיבה לא לקנות משהו טוב.

הכי קל זה לפנות למקום שממנת קנית את הקסדה בכדי שזה יעבוד אל מול היבואן. דרך טובה לבדוק עד כמה היבואן תומך במוצר שהוא מוכר.

אישית, בתור רוכב על אופנוע מזה 20 שנים בחיים לא הייתי מעלה על דעתי לרכוב עם קסדת חצי ומעולם לא רכבתי עם קסדה נפתחת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

קסדה נפתחת של LS2 ? פשש,אתה כנראה לא ממש אוהב את הראש שלך...:roll:

יש דברים שלא שווה לסכן בשבילם את הראש,במיוחד עכשיו,כשחורף,קסדה מיציקה אחת עדיפה תמיד על הקסדות הנפתחות...

וכן,גם בקיץ הן עדיפות. עדיף שיהיה קצת חם ובטוח,מאשר לרכב עם קסדת חצי או 3/4 . זה הראש שלך,שמור עליו!

פורסם

תודה על התגובות.

בנוגע לבטיחות הקסדה,אני לא מתיימר להבין בקסדות וקניתי את זאת שהרגישה לי הכי נוחה לא העלתי לעצמי ספק אפילו לגבי הבטיחות שלה.

אני משתמש דווקא בפליפ אפ גם מעניני נוחות,אני רוכב עם משקפיים ומאד לא נוחות הקסדות המלאות. המשקפיים כל הזמן רוקדות על הראש וזזות עם הקסדה ומאד קשה להלביש אותם על העינים עם הקסדה על הראש ושלא נדבר על עיקומים שהן מקבלות כל הזמן.

פורסם

כמה שילמת אגב על הקסדה? אני רואה שני דגמים. אחת ב 600 שקלים והשניה ב 1600 שקלים. בכל מקרה סכום לא מבוטל על קסדה. אגב, לא אמרתי שהן לא טובות והן לא שוות כלום. מה שאמרתי שקסדה נפתחת מטבעה היא פחות בטיחותית ולכן אם כבר אז רק מחברה ידועה. כמו שאמרתי, פנה למקום שממנה קנית את הקסדה ותראה עד כמה המוכר והיבואן עומדים מאחורי המוצר שלהם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הקסדה בת שנתיים בערך ועלתה בזמנו בסביבות ה700 ש"ח.

ויש עדכון-

דרך חיפוש בגוגל הגעתי ליבואן של הקסדות בארץ יש להם חנות בסלמה והם נקראים לרט.

אמרו לי שאפשר להגיע ולהחליף את הכבל בעלות של 60 ש"ח. קצת יקר לכבל באורך של 3 סנטימטר אבל עדיף על קניית קסדה חדשה.

• תוכן חדש...