Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אבל לא הכרזת dibs, אז זה לא משנה בכלל.

dibs

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר שנים יש דיבורים על המחליפה של ה-166.

לפי עוד דיווחים, כנראה יהיה גם דגם מקביל של מזארטי שימוצב מתחת לקוואטרופורטה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מאזרטי קוואטרופורטה החדשה ממוצבת מול 7, S וA8 וגם מול פאנאמרה, ראפיד והXJ. בקרוב תופיע מאזרטי גיבלי (Ghibli) אשר תהיה ברמה של סדרה 5 ושות'. לפי מרקיונה, על בסיס הגיבלי תיוצר מחליפתה של ה166.

נ.ב. לגבי הג'וליה (מחליפת ה159) עדיין אין מידע חד משמעי אך ייתכן מאוד שהיא תוצע גם כ-RWD וגם כ-AWD.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
^

הג'וליה היא ממשיכת דרכה של ה159.

הלוואי וזה היה ככה.

לצערי ה159 היתה האלפא האמיתית האחרונה. הגוליאטה, לטעמי לפחות, היא סה"כ לא יותר מoverpriced פיאט בראבו בתחפושת.

הDNA המטופש שהוסיפו לרכב קבר סופית את התחושה שייחדה רכבי אלפא 'עממיים'.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

חולה על מגדירי האלפא האמיתית האחרונה. פשוט מת עליהם.

כשה-159 יצאה, ה-156 הוגדרה ככזו. לפניה ה-75, וכשהסוד יצאה אז הייתה זו הג'וליה.

חלאס.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

^

+1...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

איך הקואדרופורטה ממוצבת מול ה7 כשהיא יותר יקרה? ההשוואה לפאנמרה כבר יותר הגיונית.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
חולה על מגדירי האלפא האמיתית האחרונה. פשוט מת עליהם.

כשה-159 יצאה, ה-156 הוגדרה ככזו. לפניה ה-75, וכשהסוד יצאה אז הייתה זו הג'וליה.

חלאס.

INDEED.

Porsche 944 turbo

פורסם
הלוואי וזה היה ככה.

לצערי ה159 היתה האלפא האמיתית האחרונה. הגוליאטה, לטעמי לפחות, היא סה"כ לא יותר מoverpriced פיאט בראבו בתחפושת.

ה-159 אלפא אמיתית? באמת.

הרכב תוכנן שפיאט היו בשותפות עם ג'נרל מוטורס, ככה שהשלדה היא בכלל של אופל וקטרה.

לא הייתי רואה לזה אלפא אמיתית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
איך הקואדרופורטה ממוצבת מול ה7 כשהיא יותר יקרה? ההשוואה לפאנמרה כבר יותר הגיונית.

ל7 יש שלל גרסאות, אני משאר שהקורטפורטה ממוצבת עם ה760 או ה b7 אלפינה המפלצתית.

כנ״ל ה s class של בנז שגרסת ה63 amg שלה יכולה להסתקל בפנסים של המזראטי בלי להרגיש מבוכה.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

האלפא האחרונה הייתה ללא ספק ה - A.L.F.A 24 hp. מהרגע שהוסיפו את ה"רומיאו" הכל הדרדר...

:roll:

אני כבר מתכנן תקציב על 4C משומשת עם הגיעי לגיל 60.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כן, כשם אקורד/6/פאסאט/מונדיאו/וכו' מתחרות בסדרה 3/C קלאס/A4 (בעולם הנאור לפחות).

מעבר לכך, אם ניקח את קטגוריות מכוניות הפאר אפשר לחלק אותה ל3 סדרה 7/S קלאס/A8/XJ לעומת ראפיד/פאנאמרה/קוואטרופורטה.

עוד דבר, לקוואטרופורטה החדשה יש דגם כניסה בעל מנוע 3 ל' V6 טורבו בעל 410 כ"ס, אשר מן הסתם נגיש יותר.

הלוואי וזה היה ככה.

זה שיש בג'ולייטה שלדה שונה, מנועים משופרים, מתלים אחרים וטכנולוגיות חדשות לא באמת רלוונטי.

ערימת שטויות!

ה159 היא בכלל אופל ווקטרה: שלדה, מנועים, אז מה? ואודי S3 זה אוקטביה מעפנה לא?

מה מטופש בDNA? לי יש ניסיון של קרוב ל-150,000 ק"מ עם המערכת הנ"ל ומנסיוני היא לא מטופשת כלל ויש בה מספר יתרונות. אפרט אותם בהמשך במידת הצורך. כיצד אתה מנמק את האמירה הטבולה בחכמה שלך?

האלפא האחרונה הייתה ללא ספק ה - A.L.F.A 24 hp. מהרגע שהוסיפו את ה"רומיאו" הכל הדרדר...

:roll:

אני כבר מתכנן תקציב על 4C משומשת עם הגיעי לגיל 60.

:mm_yeah:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
הגוליאטה, לטעמי לפחות, היא סה"כ לא יותר מoverpriced פיאט בראבו בתחפושת.

הג'ולייטה לא חולקת את אותה פלטפורמה עם הבראבו, אלא קיבלה פלטפורמה חדשה (שני-שליש ממנה תכנון חדש לגמרי) עם תכנון מתלה אחורי מתקדם יותר. לא שהבראבו בדיוק קוטלת קנים, עם התנהגות כביש לא רעה בכלל ביחס לקטגוריה.

המנוע אמנם מאוד דומה לזה שמותקן בשאר מכוניות הקונצרן (אותו בלוק 1.4 בכולן) אבל זהו מנוע משובח. למה מה שמותר ל-VAG אסור על פיאט?

• תוכן חדש...