Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ד"א, בלי קשר לאלפא: טוענים בויקיפדיה שהמכונית מיוצרת עפ"י עקורונת הדומים לאלו של לוטוס. יש סיבה לזה שאין לוטוס בארץ? כי אפילי בביירות יש להם סוכנות

בביירות יש גם סוכניות של למבו ורולס רויס, והסיבות הן בעיקר מיסוי רצחני וחוסר בתרבות מוטורית.

רוב בעלי הלוטוס בעיקר באירופה נוהגים המון במסלולים למיניהם בידי פתוחים וסגורים ואצלנו פשוט אין את האלטרנטיבה הזאת

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיאט רוצים/חייבים לחדור לשוק הצפ' אמריקאי. הם התחילו עם בניית מערך הפצה לסדרה 500 שבנתיים מצליחה לא רע (אלפי מכוניות בחודש ובקרוב הם יתחילו בשיווק הדגמים הגדולים יותר) וכנראה שישתמשו בה כבסיס למערך הפצה ושירות לאלפא-רומיאו.

אני משער שפיאט ימצבו את אלפא-רומיאו מול BMW מבחינת תמחור, אולם מתחת לפורשה. זאת בהנחה שהם רוצים למכור יותר מכמה עשרות מכוניות בחודש.

Z4 ופורשה בוקסטר עם מנועים גדולים יותר ומוניטין מפואר נמכרות בארה"ב ב-50-60 אלף דולר. זה יהיה המחיר של ה-4C ואם המכירות לא יהיו חזקות אז ניתן יהיה לקבל הנחות יפות בסוכנות (בארה"ב, לא פה כמובן).

ביחד עם ה-4C תגיע גם הג'וליה (היורשת של ה-166) ואולי פיאט גם יציעו בארה"ב את הג'ולייטה (כאופציה מסוגננת וספורטיבית לדודג' דארט) ואת המיטו או יורשתה (כמקבילה היוקרתית של ה-500).

אני משער שהמחיר בישראל יהיה סביב 400-500 אלף לדגם הבסיסי והמכירות כאן תהינה בהתאם.

פורסם

^

הג'וליה היא ממשיכת דרכה של ה159. היורשת של ה166 זו מישהי אחרת :) וגם היא תצטרף לחגיגה, אם כי מעט מאוחר יותר.

אל תשכח מדפסת כסף חשובה עבור אלפא רומאו בדמות הג'יפ שיופיע באיזור 2014/15.

אני די בטוח שזה הרכב היפה ביותר שראיתי מעולם.

אפשר לארגן רכישה קבוצתית של הפורום.

80K משתמשים. מחיר משוער של 500K ש"ח.

6 שקלים מכל משתמש!

רעיון מעולה! אני מתנדב לשאת בעול איסוף הכספים, אפרסם בקרוב מס. ח-ן בנק :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

6 שקלים מכל משתמש!

נותן נופח חדש להגדרה "רכב ז**ה":roll:

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
הג'וליה היא ממשיכת דרכה של ה159.

אכן. טל"ח. לגבי דגם סלוני, יש רינונים שהוא יחלוק רצפה עם ה-300 הבאה. האם נזכה לראות שוב פעם אלפא רומיאו סלונית עם הנעה אחורית?

פורסם

6 שקלים מכל משתמש!

אין שום בעיה אבל אני הראשון שנוהג!

פורסם

אני בפנים. רק מה, אין מצב שאני אהיה המשתמש ה-80K בטעות שינהג ברכב, הוא כבר יעבור אונס קבוצתי ויקרעו לו את הרקטום.

אני מוכן לשלם 10 ש"ח שלמים ולהיות בטופ 10 שינהגו עליו. איך אני?!

:-P

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מעלה ל 5,000 לחודש... :-)

אבל הראשון.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

חברים, אין מה לריב.

כי מי שמציע - מבקיע.

מבטיח להשאיר את האוטו במצב.

ואתם תראו מי יחשוש בסופו.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
חחח פראייר. המנוע לא פתוח, הצמיגים לא בכושר, הרפידות עוד לא בשיא.

עזוב, אני ראשון.

לא לא זה בסדר... לא מפריע לי שהכל עדיין סגור ולא בכושר. אני מוכן לקבל את זה למען הקבוצה. :wink:

ולכל שאר הדוחפים אני הכרזתי ראשון שאני ראשון, אז אני ראשון! 8)

אהה, ואחרי שאני יסיים איתה, שוטגאן ליד הנהג השני והשלישי!

• תוכן חדש...