Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה כדאי להחנות את הרכב בשער צפון, תל השומר (הרכב יעביר שם את הלילה)?

לא מצאתי תשובה חד משמעית משרשורים שנפתחו פה בעבר, הבנתי שיש שם מכת גניבות באיזור, האם הכי עדיף לשלם 20 ש"ח ולהחנות את הרכב בבית חולים בראש שקט (מה המרחק בין הבית חולים לשער?).

פורסם

אני לא תושב האזור, אבל תמיד הייתי חונה ברחבת חול שנמצאת בדרך לירפ"א ב'.

אם יש מכת גניבות, אז כמובן שעדיף להחנות בתוך הבית-חולים, מכיוון שיש שם יותר אנשים ואבטחה.

מה שכן, יש לשם יופי של תחבורה ציבורית, אז למה לא לבוא באוטובוס?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא יודע איפה זה ירפ"א ב'.

בנוגע לתחבורה ציבורית, אני צריך להיות שם ב8 בבוקר ואני מעדיף לבוא עם הרכב בלי לחץ.

פורסם

אתה יודע איך המקום נראה? כי קצת קשה להסביר איפה יש תמיד חנייה, אנסה בכל זאת:

הכניסות לבית חולים ולשער צפון הם סוג של כיכר אחת גדולה, כאשר ימינה זה הכניסה לבית-חולים, אם אתה עובר את הכניסה וממשיך ישר, אתה מגיע לשער צפון, בד"כ גם יש שם חנייה בשעות הבוקר שלפני 8 (יש מדרכה אפורה משמאל לשער, אי-אפשר לפספס), אם לא, אז אתה ממשיך עם הכביש כ50 מטרים, ולאחר מכן אתה תראה מן עלייה על המדרכה שמובילה לדרך חולית, שם יש הרבה "חניות" (סתם שטח ריק מלא בחול, אבל הרבה אנשים חונים שם, ואין תמרור שאוסר זאת).

מקווה שהייתי ברור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

ניקו, מאחורי התחנות יש חנון גדול ומסודר (לא בצד של הבית חולים), בשביל מה להחנות על חול ובאמצע ה"כיכר"?

אני לא שמעתי שיש גניבות באזור אבל אם אתה רוצה ללכת על בטוח אז החניון של הבית חולים הוא מאוד בטוח (מניסיון של שנתיים וחצי). אבל אני האחרון שאמליץ למישהו לפרנס את ה"גנבים" האלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם הבנתי נכון מניקו הוא לא התכוון שהוא "יחנה באמצע הכיכר" ועל חול.

כאשר תגיע לשער צפון עם האוטו בצד שמאל תראה מן שביל והמון מכוניות מחנות שם בשורה. לא מדובר להחנות על חול אלא על מן שביל שהוא לא בדיוק אספלט. כולם מחנים שם ואין בעיה עם זה.

בזמנו הייתי מחנה את הרכב שם לפעמים גם מספר לילות ומעולם לא פרצו לי לאוטו. בכל בסיס גדול יש שמועה על מכת פריצות ומעולם לא פרצו לי לאוטו באף אחד מהם. אני אף פעם לא משאיר שום דבר באוטו, ולא "מזמין" אף אחד אליו.

פורסם

שלושתכם לא הבנתם אותי, אבל סופרב היה הכי קרוב.

אם תמשיך ותעבור את החניות שבשולי הדרך (איפה שכתוב שרכב שחונה כך יגרר), אחרי משהו כמו 50 מטרים באמצע העיקול אתה תראה מצד ימין עליה על המדרה, שמובילה לשטח חולי גדול מאוד ופתוח שאנשים חונים בו. יש צורך בחנייה הזו בעיקר בשעות 9-10 בבוקר כשכבר כל החניות שאתם דיברתם עליהם תפוסות. מעבר לכך, לא חשבתי על כך שבמזג אוויר חורפי, בטח כל החנייה הזו היא בוץ.

אם פותח השרשור מגיע ברבע לשמונה, לא תהיה לו שום בעייה למצוא חניה ממש ליד השער צפון (מצד שמאל שלו, יש מדרכה אפורה, מדובר בחנייה שלאורך שביל הכניסה לחר"פ).

בכל מקרה, אם אכן יש מכת גניבות באזור, והרכב עומד כל הלילה, אז תחנה בבית חולים בלי להסס, זה שווה את ה-20 שקלים.

אגב, תבדוק שאם אתה מכניס את הרכב ביום מסויים, ומוציא אותו למחרת (אחרי יותר מ24 שעות), זה לא מחשיב לך את זה כיומיים.

אם תחנה בבית-חולים, תהיה לך הליכה של משהו כמו 10 דקות (תלוי איפה בתוך הבית חולים תמצא חנייה), אבל זה לא כזה נורא.

• תוכן חדש...