Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים.

יש דברים רבות ומגוונות לבזבז כסף.

אפשר לקנות גם מגבים ב200 אלא מה?

השמש הישראלית (צהובה לא כחולה לבנה:lol: )מייבשת את גומי המגבים.

לכן בקושי עונה אחת ניתן להשתמש במגבים.

המגבים הסיניים עושים את העבודה מצויין במשך שנה.

אחר כך אני זורק ועובר לבאים.

בזמנו הייתי בחצי חינם וראיתי שמחסלים מגבים בשם STAR .

אם היה מדובר בצמיגים הייתי אומר תתרחקו מזבל סיני .

במקרה שנזדמן לי קניתי 3 זוגות ב45 ש"ח-כן 15 לזוג.

אני מבקר מידי פעם שם וכבר אין כאלה וחבל.

בכל מקרה הם טובים ועושים את העבודה.

לכן אל תשקיעו כסף מיותר במגבים-איכות שמן המנוע ,או פילטר שמן חשובים יותר-שם תשקיעו.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוץ מדגמי "aero twin" ו "SPOILER" כל הסחורה בתחום המגבים של בוש היא פשוט בררה.:evil:

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
אני מורח את השמשות ברכב ב- RainX (חומר דוחה מים).

5 דקות עבודה לכל החלונות וגם מראות הצד מקבלות טיפול.

חוזר על התהליך פעם או פעמיים נוספות בעונת החורף.

משתמש במגבי Vision שעולים 25-30 ש"ח והתוצאות נהדרות.

איך אתה מורח את החומר על הזכוכית השמשה? שוטף עם סבון טוב ולאחר ייבוש משרה את החומר על השמשה או פשוט מנגב אותה?

השתמשתי בחומר דומה למסך של המכשיר נייד שלי שהוא 5 אינץ (לא שמשה אבל עדיין) שזה עושה עבודה נחמדה לבנתיים.

נ.ב בכללי איפה קונים את המגבים של ה VISION האלו? ואיך אפשר לדעת מה המידה של המגבים אצלי בסופר לנסר :p (כן כן שאלה טיפשית אבל לא הבנתי הרבה מהמספרים בחנות)

Opel Adam S 2017

פורסם

ראיתי שבוע שעבר מגבי VISION באוטודיפו ראשון לציון(לא רחוק מהסינמה סיטי).

המחיר היה משהו כמו 27 לזוג סינים כשרים.

מה איכותם? לא משהו אבל בוש לא טובים פי שניים ובשיקולי עלות תועלת

STRONG BUY:-D

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

אצלי יש מגבי בוש כבר קרוב לשנתיים. עדיין עובדים חלק, לא מרעישים וכמו חדשים. בקיץ האוטו חונה בשמש כל היום (הם עברו בסה"כ 2 קיציים, והחורף הנוכחי הוא החורף השלישי בשבילם).

הם נקנו אצל רון אוחנה. עלו לי בזמנו משהו בסביבות 150 ש"ח (לא זוכר מחיר מדוייק). בהתחשב שהזולים שבמגבים מהסוג שאני צריך להרכיב עולים 100 ויותר- אין לי ספק שעדיף בוש.

כנראה שנפלת על סחורה פגומה.

מי שגר באזור ראשל"צ- יש ליד קניון הזהב מרכז שירות של לדיקו (יבואני בוש). הם גם מוכרים מגבים "טריים" ובמחירים סבירים. ויותר חשוב- יש להם שירות פשוט מצויין.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ואני לא שברתי את הראש יותר מדי,

הלכתי למוסך החמוד שלי , עשו לי בדיקת חורף ללא תשלום ויצאתי עם מגבים חדשים מקוריים של יונדאי.

:lol: יותר שווה מכל המגבים ב20 עד 200 שקל (:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

על הרכב שלי היו מגבים מקוריים במשך כמעט 3 שנים, אני קרעתי את אחד מהקדמיים בטעות בזמן שטיפה והחלטתי להחליף את כולם בטיפול האחרון, נכון שזה עלה אבל הם מחזיקים 3 שנים אז זה שווה את זה.

פורסם

גם החלפתי מגבים לאחרונה ועברתי לכאלו ללא שידרה מתכתית, זה נקרא מגבי סיליקון? בכל אופן יש רעשי רוח מאוד משמעותיים כאשר הם עובדים, מישהו עוד נתקל בזה?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
ואני לא שברתי את הראש יותר מדי,

הלכתי למוסך החמוד שלי , עשו לי בדיקת חורף ללא תשלום ויצאתי עם מגבים חדשים מקוריים של יונדאי.

:lol: יותר שווה מכל המגבים ב20 עד 200 שקל (:

גם אני, ועוד המגבים האלה מחזיקים קצת יותר משנה והם מעולים. עכשיו מכון הטסט החליף לי לח*א מגבים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

ככה זה בוש בוודאות, רכשתי תחילה זוג והיתה לי גם תופעה כזאת ולבסוף הסתדר, חומר הגלם שלהם קשה ולכן אתה שומע חריקות הם צריכים קצת לתפוס את צורת השמשה שלך ולכן הם מרעישים, בכל אופן אני ממליץ בחום על HORIZON מגבים שטוחים מצוינים גם במחירם רכשתי אותם לפני כשנתיים וחצי ועד היום עובדים מצוין.

אלו מגבים שעושים את העבודה נפלא למשך כמה שנים טובות, בהתנסות שלי.

בהצלחה.

פורסם
גם אני, ועוד המגבים האלה מחזיקים קצת יותר משנה והם מעולים. עכשיו מכון הטסט החליף לי לח*א מגבים.

הם לרוב עושים כך, כדי שתחליף עוד חצי שנה שוב ותוציא עוד כסף.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
על הרכב שלי היו מגבים מקוריים במשך כמעט 3 שנים, אני קרעתי את אחד מהקדמיים בטעות בזמן שטיפה והחלטתי להחליף את כולם בטיפול האחרון, נכון שזה עלה אבל הם מחזיקים 3 שנים אז זה שווה את זה.

+1

אצלי מגבים מקוריים בגולף דור 5 החזיקו 4 שנים.

המחיר לזוג מגבים הינו בסביבות 220 שקלים אבל שווים כול אגורה. מנקים ביעילות ושקטים כמו מים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...