Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרקטורון-פעם אחת ולתמיד!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חבריי הפורום.

אני פותח כן את השרשור הזה, לאחר שעברתי עשרות אם לא מאות פעמים על כל הנושא הזה:טרקטורון במנוע החיפוש הפורום (אני יודע שזה נטחן כן הרבה)

לאחר קריאה ממושכת קראתי אין ספור שטויות ודברים שסוטרים אחד את השני.

בין משפט למשפט ניתן היה גם למצוא דברים נכונים ואמיתיים.

שורה תחתונה כל הלינקים סיבכו לי את המחשבות במוח, ואני ממש עומד לפני קניית טרקטורון לאחר הרבה מאוד מאמצים וחשוב לי לדעת אחת ולתמיד את החוקים היבשים,התקפים והנכונים.

אני מבקש שאנשים לא יזרקו לפה דברים שהם חושבים מהראש כדי לא לעשות שוב בלאגן שלם וחסר הבנה.

(כמו-כן אציין שגם על האתר של משרד התחבורה עברתי ועדיין יש "פירצות" לא מובנות בחוקים).

הנה כמה מהדברים שהבנתי (נכונים?!)

-על הכלי ניתן לנהוג מגיל 16 ומעלה (במידה והוא רשום כטרקטור/רכב חקלאי+ רישיון לטרקטור לנהג)

או/ו

-על הכלי ניתן לנהוג מגיל 17.5 ,במידה והוא לא רשום כרכב חקלאי , עם רישון לרכב פרטי (02)

-על הכלי מותר לנסוע אך ורק בשבילים שלא מוגדרים ככביש בין עירוני(מעבר)או לחצות כבישים במהירות מקסימלית של 40 קמ"ש.(לא יודע לאיזה מ-2 הראשונים זה תקף).

עכשיו, נגיד שאני הולך על האופצייה השניה של שימוש ברשיון הנהיגה:

מישהו באחד הלינקים רשם שבמושב שנחשב למושב/ה חקלאי/ת (לא מוגדר כעיר), ניתן לנסוע עם הטרקטורן בכביש כרגיל (בכבישים העירונים במושב בלבד, עד 40 קמ"ש)..

למעשה אני גר במושב שכזה, ובמידה וזה נכון, לא יהיה שום דבר שימנע ממני את הקנייה בקרוב.

לכן חשובות לי התשובות המדוייקות.

ושוב, בבקשה, שזה ישאר ת'רד מובן וברור עם תשובות נכונות וחותכות!!:wink:

המון המון תודה,

אמיר.

פורסם

נושא של טרקטורונים אכן ניטחן כאן...

בעבר היו טרקטורונים (של סוזוקי, אם אני לא טועה) שהיה ניתן לנוע איתם "על הכביש", כמו כל רכב חקלאי. אחרי שכמה וכמה נערים (סתומים) קיפחו את חייהם תם פרק זה בחיי הטרקטורונים. כיון לא נראה לי שניתן למצא אותם ורובם היו טרקטורוני עבודה, תוותר...

***יש סיבה שטרקטורון לא אמור לנסוע בכביש. הסיבה העיקרית היא העדר דיפרנציאל (נכון, נכון, ישנם טרקטורונים עם דיפרנציאל, אבל התקנה היא "גורפת")

איזה טרקטורון כבודו רוצה לקנות, ולמה (לאיזה שימוש)?

שהנסיעה בשבילי המושב לא תטריד אותך, כל עוד אתה נוסע "כמו בן אדם" לא תעצור אותך מישטרה. אתה לא הראשון ולא האחרון שעושה את זה, במושב חקלאי זה "הנוהג". תרכב עם קסדה + ניירות בתוקף + מיספר ולא יקרה לך כלום (אלא אם תפסת שוטר ממש, אבל ממש מניאק, שרב עם אשתו כבר 10 שנים, אתמול גילה שהבן היחיד שלו הומו ורוצה לעשות ניתוח לשינוי מין, הכלב שלו מת, ולא עומד לו כבר כמה שנים טובות). כל השוטרים שעצרו אותי בנסיעה בגבולות הישוב, ראות את הניירות, את הקסדה, הבינו שאני לא איזה "מופרע", דיבור קצר על בטיחות והופה, "סע בזהירות..."

אבל, אם תחליט להתחכם, ולעשות "ווילי" בכביש החוף, סביר להניח שאם שוטר מיזדמן יגיע למקום... הסוף ברור, לא?

בהצלחה!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

טרקטורון שרשום במשרד התחבורה ככלי רכב חקלאי מורשה לנהיגה מגיל 16

כל אפשרות אחרת מגיל 17.5

לפני כמעט שלוש שנים עשיתי רשיון על טרקטור בכוונה לקנות טרקטורון ,אמא שלי דיברה עם שוטר והוא אמר לה שזה מגיל 17.5 מאז התחלנו דיונים בנושא וחקרתי אותו לעומק .

בכדי שטרקטורון יהיה רשום ככלי חקלאי הוא צריך להיות של בעל שדה חקלאי או כד' ...

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם

איזה טרקטורון כבודו רוצה לקנות, ולמה (לאיזה שימוש)?

שהנסיעה בשבילי המושב לא תטריד אותך, כל עוד אתה נוסע "כמו בן אדם" לא תעצור אותך מישטרה. אתה לא הראשון ולא האחרון שעושה את זה, במושב חקלאי זה "הנוהג". תרכב עם קסדה + ניירות בתוקף + מיספר ולא יקרה לך כלום (אלא אם תפסת שוטר ממש, אבל ממש מניאק, שרב עם אשתו כבר 10 שנים, אתמול גילה שהבן היחיד שלו הומו ורוצה לעשות ניתוח לשינוי מין, הכלב שלו מת, ולא עומד לו כבר כמה שנים טובות). כל השוטרים שעצרו אותי בנסיעה בגבולות הישוב, ראות את הניירות, את הקסדה, הבינו שאני לא איזה "מופרע", דיבור קצר על בטיחות והופה, "סע בזהירות..."

אבל, אם תחליט להתחכם, ולעשות "ווילי" בכביש החוף, סביר להניח שאם שוטר מיזדמן יגיע למקום... הסוף ברור, לא?

בהצלחה!!!

גילי

כעיקרון מטרת הטרקטורון תיהיה ל-פאן נטו, כלומר טיולים והתפרקות ספורטיבית בהרים שמסביב למושבי וחוף הים הקרוב.

הלב אומר לי ללכת לכיוון ה-EX(חלפים יקרים) או הוואריור(תדירות תיקונים גבוהה)

אבל המוח אומר ללכת על פולריס סקרמבלר,מגנום,ספורט (400 סמ"ק) עם וריאטור פשוט שיהיה קל לתחזוקה שוטפת ואמין.

אכן אני מאמין שעם קסדה,ניירת וכו' אין שום סיבה לדאוג.

מה שכן צריך זה לבדוק את מחירי הביטוחים לטרקטורון כי אני זוכר שדיברו אז על המון כסף (ואני צריך עוד לשמור כסף ל-ZX שלי..:-D )

תודה..

פורסם

גם אני התעניינתי בנושא הזה, והיה מלא בלאגן בפורום

השאלה אם נכון שאם אני מעל 17.5 ויש לי רשיון לרכב, האם זה תקף לגבי טרקטורון?

אם אפשר, מישהוא יכול להוסיף גם לגבי מיול וחברים(TOM CAR).?

פורסם

לא, זה לא תקף לא לטרקטורונים ולא לטום קאר וחבריו, כמו שאסור לך לנהוג על טרקטור

או לנהוג על קטנוע או כל כלי אחר.

בשביל לנהוג על טרקטורון צריך להוציא רשיון לטרקטורון.

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם
לא, זה לא תקף לא לטרקטורונים ולא לטום קאר וחבריו, כמו שאסור לך לנהוג על טרקטור

או לנהוג על קטנוע או כל כלי אחר.

בשביל לנהוג על טרקטורון צריך להוציא רשיון לטרקטורון.

אולי תפסיק לבלבל ת'שכל ולהגיד שטויות? (לזה בדיוק התכוונתי בהודעה הראשונה-לא לזרוק סתם דברים מהראש)

אין דבר כזה רישיון לטרקטורון- יש רישיון לטרקטור והוא מסווג כרכב חקלאי בלבד!!!!!!

רישיון לרכב תופס טרקטורון ללא סיווג לרכב חקלאי אלא כרכב ממונע עם הגבלת גיל ל-17.5.

לגבי שאר הדברים כמו טומקאר וכו', אלא חוקים שונים- אין לי מושג בהם.

פורסם

לא מבין בחוקים.....

אבל עצה מבעל טרקטורון, אם אתה חושב אי פעם לנסוע עם הטרקטורון שלך בחוף פלמחים

[אם זה באזור שלך]

בימי שישי אל תיסע, אם יש לך הבעיה הכי קטנה ברשיונות!

יש שם פוול שוטרים, על XR אים, והם מחפשים רוכבי כלים שכמונו!!!

תהנה אחי

איתמר.

בסדנא, עובד....

הידעת:

אם תשפוך טיפת אלכוהול על עקרב, הוא ישתגע ויעקוץ את עצמו למוות!!!!

פורסם
טרקטורון שרשום במשרד התחבורה ככלי רכב חקלאי מורשה לנהיגה מגיל 16

כל אפשרות אחרת מגיל 17.5

לפני כמעט שלוש שנים עשיתי רשיון על טרקטור בכוונה לקנות טרקטורון ,אמא שלי דיברה עם שוטר והוא אמר לה שזה מגיל 17.5 מאז התחלנו דיונים בנושא וחקרתי אותו לעומק .

בכדי שטרקטורון יהיה רשום ככלי חקלאי הוא צריך להיות של בעל שדה חקלאי או כד' ...

רשום ברשיון הרכב טרקטורון חקלאי???

חכה לגיל 17.5, כאשר רשום טרקטורון ולא משנה מאיזה סוג אז מגיל 17.5.

רשום טרקטור (החקלאי פשוט פוטר אותך מאגרת רישוי - צריך ללכת למשרד החקלאות בשביל זה וחייב גם לפחות משק/אדמות שאינן מיועדות לבניה - כנ"ל גם בטרקטורון) אתה יכול לנהוג בגיל 16 (עם רשיון טרקטור כמובן) לא משנה איזה כלי זה העיקר זה מה שכתוב ברשיון הרכב.

נ.ב.

פיספסת בשבועיים קניה של פולריס ספורטמן (שתי פעימות!!!) 400 יד ראשונה.

נ.ב.2

קניתי ריינג'ר ועכשיו אני מחכה לטסט כבר 3 שבועות.

מה שאתם לא עושים אל תלכו לדני מדר (מורה נהיגה) הוא זה שתוקע כבר 3 שבועות בלי רשיון.

גם חאפר לחלוטין.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
נ.ב.

פיספסת בשבועיים קניה של פולריס ספורטמן (שתי פעימות!!!) 400 יד ראשונה.

לא הייתי מתלהב לקנות טרקטורון 2 פעימות.

גם מרעיש מאוד, גם רועד מאוד, וממש לא יושב היטב עם 400 סמ"ק לעומת 4 פעימות.

פורסם
לא הייתי מתלהב לקנות טרקטורון 2 פעימות.

גם מרעיש מאוד, גם רועד מאוד, וממש לא יושב היטב עם 400 סמ"ק לעומת 4 פעימות.

חבל, כי אפילו לעומת ה600 Twin החדש הוא היה מהיר יותר. אבל לא משנה. כי הוא נמכר.

אבל עם כבר ללכת בכיוון של שתי פעימות אוטומטי אז עדיף הסקרמבלר, אם לא אז יש סוזוקי גאלופר אני חושב וימאהה באנשי (ספק אם תמצא אחד לא מזוין).

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
הכי טוב בומבריידר 650 סמק

גם למבורגיני זה הכי טוב לכביש, אבל זה גם הכי יקר

הבומבריידר זה כלי יקר יכול להגיע בקלות לכמה עשרות אלפים...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

סלחו לי שאני מתעלק על התרד

אני מזמן (מי ישמע) עברתי את ה 17.5 ויש לי רישון כבר שנה ומשהוא לרכב רגיל

זאת אומרת שיש לי רישיון על טרקטורון? עד כמה סמ"ק

צריך ביטוח משהוא מיוחד?

יש לדוד שלי טרקטורון לכן אני מתעניין

מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לקחת אוטו ?

סעיף ברישיון? ביטוח מיוחד? משהוא?

תודה רבה לכול העונים

פורסם
גם למבורגיני זה הכי טוב לכביש, אבל זה גם הכי יקר

הבומבריידר זה כלי יקר יכול להגיע בקלות לכמה עשרות אלפים...

אם אני לא טועה, קרוב ל-60 אלף שקל.

בכסף הזה עדיף את ה-RAPTOR של ימאהה עם 660 סמ"ק ומשקל נמוך להפליא(תחשבו לבד על המפלצת שיוצאת מזה)

• תוכן חדש...