Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ראיתי גולף ישנה (שנת 88 לצורך העיניין) והידית הילוכים שלה נראתה כך

$(KGrHqNHJCME8f,NWHCBPPBwSVung~~60_1_30667_1.JPG

מה אומר ההילוך E?

תודה

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

בטויוטה קורולה החדשות, אלה עם הגיר הרובוטי, יש בתיבת הילוכים האוטומטית R, שזה רברס, N שזה ניוטרל, ויש מצב E, שזה

נראה לי כמו D דרייב.

אולי המידע הזה יעזור. למרות ששלך ידנית. תסתכל במבחן רכב של טויוטה קורולה ביוטיוב.

פורסם

אחלה תודה רבה !!

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם
בטויוטה קורולה החדשות, אלה עם הגיר הרובוטי, יש בתיבת הילוכים האוטומטית R, שזה רברס, N שזה ניוטרל, ויש מצב E, שזה

נראה לי כמו D דרייב.

מצב E בקורולה הרובוטית זה בשביל

:lol: Eyze Oto Ma'aFan Kaniti

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

נהגת פעם בקורולה רובוטית?

הימור לגבי התשובה- "חס וחלילה, סיפרו לי שזה חרא של אוטו"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני כן, והגיר הזה פשוט מטונף. ההורים החליפו את המאזדה 323 המזדקנת בקורולה 2008 רובוטית. מאז אני נוהג רק על החיפושית :roll:

וברצינות - הגיר לא כזה גרוע אחרי שמתרגלים אליו (בנסיעות הראשונות הוא סיוט, במיוחד ביציאות מרמזורים וזינוק בעליה), אבל אין מה להשוות בכלל בין הגיר הרובוטי בשנים האלה בקורולה לבין כל גיר רובוטי אחר.

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

1. זו הייתה הלצה, ואם זה קשה לך, אז תלחץ פחות, אולי בסוף זה ישתחרר (וכן, גם זו הלצה).

2. ושוב כן! נהגתי אלפי קילומטרים בקורולה הרובוטית(גליל-ירושלים) ואהבתי אותה מאוד, בפקקים היתה פחות כיפית.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
הילוך חמישי ביחס העברה ארוך, שמטרתו שיוט חסכוני בדלק.

בתחילת שנות ה 80' חלה עלייה במודעות לחיסכון בדלק והחלו להתפרסם נתוני צרחכת דלק "בתנאי מעבדה".

לצורך השגת נתונים טובים ככל האפשר, ציידו יצרנים רבים את ההילוך האחרון בתיבה ביחס העברה בידיוני בעליל, ופולקסווגן ואודי הצטיינו בכך במיוחד.

באודי 80 1.3 לא היה כלל הילוך 5 אלא 3+E, מה שאומר שלמעשה היו רק 3 הילוכים מעשיים.

גירסאות ה 5 בוכנות צויידו בהילוך E בעל יחס העברה של 0.52.

לקראת סוף שנות ה 80' שכח העיניין והתיבות חזרו ליחסי העברה הגיוניים יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...