Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מספר ימים עשיתי טיפול 10,000 לרכב (rav4 1999),

הכל היה בסדר, נסעתי ברכב גם היום ולאחר שעה ניסיתי להניעו שוב,

כרגיל הקשתי קוד אימובילייזר, החשמל עובד (אורות, רדיו-דיסק, הכל עובד)

עד שמניעים ואז הכל נכבה. הרכב מוחשך ואין בו חשמל בכלל.

הוצאתי את המפתח, סגרתי את הדלתות, החשמל חוזר, אני נועל את הרכב עם השלט, פותח אותו ושוב מקיש קוד, מניע ושוב אותה התופעה, איך שמסיימים את הסיבוב של המפתח הכל קורס ואין חשמל בכלל...

מה דעתכם ?

מצבר שנפ חדש, 4 חודש אצלי, אבל נראה לי שזה ממש העניין כרגע.

פורסם

נסנ להניע עם כבלים ותחזור לעדכן.

צריך לבדוק שטעינת האלטרנטור טובה וצריכת זרם של הרכב כשהוא כבוי/מונע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נשמע כמו תקלה בסוויטש'

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

גש למתקין מורשה לאביזרי רכב לבדיקה מקיפה ואם צריך גם בגרירה.החשד הראשון שלי הוא לכיוון תקלה בשלט הנוחות אם קיים

שגרם אולי לקצר חשמלי או שריפה של פיוז ראשי (לצערי חוויתי תקלה דומה שהסתיימה בשכפול שלטי נוחות חדשים.אם הבעיה לא שם ,יש לבדוק שאין מפלי מתח כלשהם,שהדקי המצבר מחוברים כראוי ושיש טעינה תקינה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מסכים עם מישל, גם חושב שזו בעיה בסוויצ' נסה קאבלים והשאר אתם (עם הכאבלים) נסה להכניס את המפתח לסוויצ' ולפתוח ולסגור וככה חוזר חלילה ותיראה אם שוב יש לך בעיות גש לחשמלאי מוסמך לבדוק את התקלה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...