Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב מפרטי שרכש אותו בליסינג מימוני.

מה עלי לבדוק?

הטסט שלו עד אוקטובר 2013 והרכב מודל 2009

כך שעברו יותר משלוש שנים מאז שהוא רכש אותו.

האם יכןל להיות שהרכב עדיין לא רשום על שמו?

פורסם

יכול להיות שהרכב עדיין לא רשום על שמו, אבל...

מניסיוני בתחום, רוב הסיכויים שהרכב הזה לא היה בשום ליסינג מימוני אלא שמדובר בסוחר רכב מהסוג הנחות ביותר שמנסה למכור לך רכב שהיה בליסינג תפעולי ולהסתיר ממך מידע מהותי לגבי הרכב.

זה שהרכב היה בליסינג מימוני לא אומר שהוא גרוע, זה שחברת הליסינג החליטה לא למכור אותו בעצמה ולמכור אותו על המשקל לסוחר רכבים דווקא כן יכול להגיד את זה.

אז עליך לבדוק שהרכב אכן היה בליסינג מימוני ואכן היה בשימוש של האדם שמוכר אותו כעת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כדי לוודא שלא מדובר בסוחר - בקש לראות את חוזה הליסינג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום

אני מעוניין ברכישת רכב ממישהו שטוען כי הרכב נרכש בליסינג מימוני.

האם ניתן לדעת האם הרכב הוא באמת היה רכישה כרכב פרטי או כרכב לחברה?

אחרי שאני רוכש את הרכב, מה כתוב ברשיון כבעלים קודמים ?

פורסם

אם הרכב נרכש בליסינג מימוני אזי הוא רשום ע"ש חברת המימון ( בד"כ ) ואז אתה תהיה יד שניה.

אם הרכב רשום על בעלים פרטי ובסעיף בעלים קומים מופיע 01 אזי אתה תהיה יד שלישית כהראשונה היתה חברת המימון והשניה היתה פרטית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם הרכב נרכש בליסינג מימוני אזי הוא רשום ע"ש חברת המימון ( בד"כ ) ואז אתה תהיה יד שניה.

אם הרכב רשום על בעלים פרטי ובסעיף בעלים קומים מופיע 01 אזי אתה תהיה יד שלישית כהראשונה היתה חברת המימון והשניה היתה פרטית.

להבנתי ליבון מימוני דינו כלסין רגיל , מאחר שברשיון הרישום הוא אותו דבר

• תוכן חדש...