Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה שחשוב באמת. למשטרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בושה וחרפה למשטרתנו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ובאותו עניין, לא לשכוח גם את הסיפור הזה - שוב משטרת רחובות, וכאן הדורס עצמו הוא שוטר!

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4241779,00.html

תדי פרופ ז"ל, אביה של חברה טובה שלי, נפטר מסיבוכי פציעתו מאז פרסום הכתבה.

עצוב שכך נראית המשטרה והמדינה שלנו.

פורסם
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000801848#fromelement=hp_folders_829

כתבה קצרה הממחישה- מה חשוב ומה לא, ומה עשוי לשנות את התמונה.

אם השוטר שסגר את התיק היה מפוטר/מורד בדרגה/נענש באיזוהיא צורה אז אולי היה למשטרה סיכוי להשתפר, אבל ברגע שלא יפעלו כנגד שוטרים שכשלו בעבודתם לאף שוטר אין סיבה להשתפר וגם למשטרה כאירגון.

מגאן 265

פורסם

הבנתי לפי הכתבה שהאופנוע נסע במהירות מופרזת,

את זה קבע הבוחן או קרוב משפחה של הנפגע?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זו עובדה שכתובה וקל יותר להוכיח אותה (עדי ראיה למשל),

שאלתי לגבי המהירות מכיוון שזה עיניין אותי,

כיצד מגיעים למסקנה לגבי מהירות של כלי הרכב,

והאם ניתן לקרא את תיק החקירה של בוחן התנועה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו שאת יודעת בדיוק (או בערך) כמה חזק לזרוק את הכדור בשביל לקלוע לסל או למסור לשחקן אחר,

במקרה הנדון, יודעים בדיוק כמה הילד שוקל ויודעים בדיוק כמה שוקל האופנוע והאופנוען, כמו כן יודעים איפה בדיוק נחת הילד לאחר שהוא הועף באוויר אי-אילו מטרים, מהנתונים הללו זה מאוד קל לחשב איזו מהירות נדרשת לגוף אחד (האופנוע+האופנוען) ע"מ לייצר אנרגייה קינטית מספקת בשביל להעיף באוויר גוף אחר (הילד) למרחק הידוע.

אם האופנוע ונהגו נופלים ונגררים על הכביש, משתמשים במקדם החיכוך של חתיכת האספלט המסויימת (אותה מודדים) ובמרחק אותו הכלי נגרר על הכביש עד אשר הוא מגיע לעצירה מוחלטת ע"מ לאמת את החישוב שנעשה בפסקה הראשונה.

את המרחקים מודדים עם גלגלת-

W546029.jpg

פורסם

ההחלטה הראשונית לסגור את התיק נראת תמוהה?!

ההחלטה לפתוח אותו שוב בעבות לחץ ציבורי דווקא מוצאת חן בעיניי. נניח שההחלטה לסגור נפלה בגלל טעות תמימה של שוטר או פרקליט ולא בגלל שחיטות. אזאי טוב שיש מענה ללחץ הציבורי והכרה בטעות.

פורסם

ההחלטה לפתוח אותו שוב בעבות לחץ ציבורי דווקא מוצאת חן בעיניי. נניח שההחלטה לסגור נפלה בגלל טעות תמימה של שוטר או פרקליט ולא בגלל שחיטות. אזאי טוב שיש מענה ללחץ הציבורי והכרה בטעות.

דווקא ההחלטה לפתוח מחדש מראה את תהליך קבלת ההחלטות במשטרה.

אם היו עונים שהתיק נבדק לעומק, ולא נמצא מבצע העבירה למרות שכל כיווני נחקירה מוצו אז מילא, אבל לפתוח בגלל הודעה בפייסבוק מראה שהם לא עשו את עבודתם כהלכה מתלכתחילה, וזה מטריד.

מגאן 265

פורסם

אם רכב "יכנס" בך או במי ממשפחתך, יעיפו קדימה ולמרות זאת אותו אדם ישרוד, האם גם אז מידת הסלחנות שלך, כלפי אותן טעויות תמימות, תשאר בעינה?

- המשפחה לא קיבלה כל עדכון במשך תקופה אלא רק הודעה על סגירת התיק מבלי (אפילו לא טרחו לציין שם את "עניין הציבור" המפורסם).

- נניח לרגע ואיזה פקיד אכן לחץ על "סגור". מה זה אומר? שאין שום ביקורת וכל אחד עושה ככל העולה על רוחו? (כן)

- שאלו כאן מקודם האם ניתן לעניין בתיק החקירה. אז 1) היא נפתחה מחדש ואני מניח שלא ניתן לעיין בתיקי חקירה בתהליך ו-2) תיאורטית זה ניתן, אם תיק חקירה שכזה קיים מלכתחילה.

-------

מסקנה: אם אתם רוצים להגיש תלונה במשטרה, תעשו לעצמכם טובה ותגישו אותה ישירות לעמוד הפייסבוק של המשטרה, בצירוף תמונות דרמטיות וסיפור קורע לב אודות אטימות, אכזריות וחוסר צדק.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לפני מספר שנים התרחש לבני ארוע דומה, אם כי הפגיעה היתה קלה מאד. היה זיהוי ודאי של הרכב והנהג הפוגעים. הילד נבדק במיון ומשם המשכנו למחלקת התנועה במשטרת חיפה.

ההודעה על סגירת התיק "מחוסר עניין לציבור" התקבלה לתיבת הדואר שלי לאחר פחות מ-48 שעות - כלומר יצאה מתחנת המשטרה לכל המאוחר למחרת הארוע, בשעות הבוקר. להערכתי אפילו לא טרחו לזמן את הנהג הפוגע לחקירה - התאונה התרחשה בחיפה והנהג מתגורר בגליל.

הימים היו ימי טרם פייסבוק, ולא היה לי כוח להתחיל להתעסק עם תלונות לדרגים גבוהים יותר המשטרה (התחושה שלי היא שהם היו מגנים על ה"חוקר", ואולי גם לא רצו להתעסק עם הנהג ).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
דווקא ההחלטה לפתוח מחדש מראה את תהליך קבלת ההחלטות במשטרה.

אם היו עונים שהתיק נבדק לעומק, ולא נמצא מבצע העבירה למרות שכל כיווני נחקירה מוצו אז מילא, אבל לפתוח בגלל הודעה בפייסבוק מראה שהם לא עשו את עבודתם כהלכה מתלכתחילה, וזה מטריד.

מסכים. הייתי רוצה לחשוב שגופים האמונים על בטחוננו פועלים לפי קריטריונים מקצועיים ולא לפי קרטריונים פופוליסטיים נוסח כוכב נולד. הספור של ספריאל מטריד ביותר.הדאגה לבטחון אישי וערך חיי אדם הולכים ויורדים כאן.

אגב, אני מאמין ששירשור על כפתור שנפל למישהו ברכב החדש שלו, יזכה כאן להרבה יותר התעניינות. עניין של סדר עדיפויות.

התרבות כאן נעלמת והולכת בקצב מהיר. מה שחשוב הוא כסף, עוצמה פוליטית להשחית, סמכות דתית. את כולם ניתן להמיר זה בזה.

• תוכן חדש...