Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. יש לי אופציה לעשות טיפול 10,000 ב-250 שקל (דרך אתר גרופון). הטיפול כולל: החלפת שמן מנוע 10 דבליו 40 חצי סנטטי, החלפת פילטר שמן, החלפת פילטר אוויר, בדיקת בלמים והחלפת נוזל קירור. האם מדובר במחיר סביר או שאני צריך לפחד שהוא נמוך מדי ושהם קונים חלפים סוג ז?

מדובר במוסך איטליה מול קניון איילון- האם למישהו יש חוות דעת על המוסך?

2. מאז שהרכב אצלי עשיתי 35 אלף ק"מ. הבעיה היא שאין לי מושג מתי הוחלף טיימינג פעם אחרונה (סה"כ קילומטרז- 405 אלף). לפני כשנה הרכב נכנס למוסך לצורך החלפת רדיאטור. במהלך ההחלפה הוחלפה גם משאבת המים. המוסכניק טען שכדאי לי להחליף גם רצועות טיימינג. אם אני זוכר נכון- הוא אמר שהוא רואה שהרצועות הוחלפו אך לא בטוח שנמתחו (שוב- לא בטוח שאני זוכר טוב). האם זה הגיוני? (מדבריו השתמע שנעשה משהו בטיימינג אך לא ניתן להיות בטוחים שנעשה כל מה שצריך).

אם לא- כמה אמור לעלות לי החלפת טיימינג?

סוג רכב- סובארו אימפרזה 2001.

רוב תודות,

דרור.

פורסם

דווקא ב-250 ש"ח אתה יכול להביא אחלה חלקים... שמן איכותי 5 ליטר של ליקווימולי לדוגמה עולה 100 ש"ח, נוזל קירור עוד 100, פילטר שמן 30-40 ש"ח ופילטר אוויר כ-20 ש"ח. אולי הם פשוט ויתרו על העבודה שעולה להם הטיפול (סה"כ שעה עבודה גג) כדי באמת כמו שאמר מעליי להביא אותך למוסך ומקווים למצוא בעיות אחרות שתהיה חייב לתקן ושם הם כבר ידאגו לעקוץ אותך.

פורסם
דווקא ב-250 ש"ח אתה יכול להביא אחלה חלקים... שמן איכותי 5 ליטר של ליקווימולי לדוגמה עולה 100 ש"ח, נוזל קירור עוד 100, פילטר שמן 30-40 ש"ח ופילטר אוויר כ-20 ש"ח. אולי הם פשוט ויתרו על העבודה שעולה להם הטיפול (סה"כ שעה עבודה גג) כדי באמת כמו שאמר מעליי להביא אותך למוסך ומקווים למצוא בעיות אחרות שתהיה חייב לתקן ושם הם כבר ידאגו לעקוץ אותך.

לא ידידי. הם לא ויתרו על עבודה, והטיפול הזה אמור להיות רווחי גם אם הלקוח מבצע אותו בלבד ולא מאשר שום עבודות נוספות.

שעה עבודה במוסך עולה כ 180-200 ש"ח לפחות.

עכשיו תראה מה נשאר לחלקים ותבין, מה הרמה שלהם.

פורסם

מאוד פשוט, תתקשר אליהם ותשאל באילו חלקים משתמשים (סינים? חברה מסויימת?)

אם אפשר "לשדרג" לחלפים איכותיים בעוד 100-200 שקל, עדיין יוצא משתלם.

לפי דעתי היוזמה מבורכת, מוסכים חדשים\ותיקים שמעוניינים למשוך לקוחות חדשים

במידה ותהיה מרוצה הם עשו את שלהם ואתה תחזור.

שי.

• תוכן חדש...