Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין מגאן קופה 1.6 ל 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה החלתי בחיפושים אחר מגאן קופה שנת 96/7...

למרות שמצאתי מספר מכובד של מגאן עם מנוע 2000 למכירה אבי טוען שלרכב לא יהיה שוק כשארצה למכור אותו ושלא כדאי לי להתקרב למנוע ה 2000 אלא ל 1600 בלבד.

המלצת אבי כרוכה בטיעונים שיהיה לי גם הרבה יותר קל להחזיק את ה 1600 בגלל הדלק, הטיפולים, בדיקות במוסך וכל החלפים שהוא טוען שעולים הרבה יותר...

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת וטווח הבדלי מחיר במידה וארצה לקנות את דגם ה 2000 בכל הקשור לחלפים, סחירות וטיפולים.

משיכתי לדגם ה 2000 נובעת מכמה סיבות ביניהן: תוספת כ"ס, מגנזיום 16", אבזור פנימי "ספורטיבי", מוט מייצב, שני כריות אויר (ולא אחת?), מחשב דרך.

(אודה לעוד סיבות אשר כדאי לי לבחור בדגם ה 2000)

תודה מראש,

ליאור.

פורסם

תראה אם תברר במוסך של רנו הם ימליצו לך על ה-1600 ורק ביגלל סיבה אחת, התיקונים .

במגאן קופה 2000 העבודה היא הרבה יותר קשה מיכיוון שהחלקים צפופים יותר ולכן העבודה היא יקרה הרבה יותר , מבחינת דלק ברור שה-1600 עדיפה היא חסכונית לאללה.

אבל המגאן קופה 2000 האיכות של הנסיעה והמהירות הרבה הרבה הרבה יותר טובים וגבוהים מה-1600

קח בחשבון מה אתה מעדיף אם המהירות לא כל כך חשובה לך , אז לך על ה-1600.

בקשר לגלגלים אתה יכול לקנות אותם מפירוקיה ב-1500 ש"ח ככה שזה לא הכי משנה, בגדול אני הייתי ממליץ לך על ה-2000 אבל שניהן מבחינתי מהממות שיהיה לך מזל טוב , ובהצלחה במה שתבחר

• תוכן חדש...