Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. תמצא מישהי שתהיה החברה הכי טובה שלך, כזו שתוכל לשבת ולדבר איתה על הכול, בלי שזה ישעמם. אחת כזו שתהנה מלבלות איתה, ולא רק תחשוב על סוף הערב, ואיך אתה מכניס אותה למיטה. קיצר החבר הכי טוב שלך רק עם ציצים.

2. שים לה טבעת על היד.

3. בהצלחה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1. תמצא מישהי שתהיה החברה הכי טובה שלך, כזו שתוכל לשבת ולדבר איתה על הכול, בלי שזה ישעמם. אחת כזו שתהנה מלבלות איתה, ולא רק תחשוב על סוף הערב, ואיך אתה מכניס אותה למיטה. קיצר החבר הכי טוב שלך רק עם ציצים.

2. שים לה טבעת על היד.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

העצה הכי טובה שיש

פורסם

בתור מי שבעוד 4 חודשים מתחתן, ונכנס לקשר הנוכחי בגיל 27 יש לי כמה טיפים עבורך:

1. תז**ן כמה שיותר.

2. תז**ן כמה שיותר.

3. תז**ן כמה שיותר.

ובנימה יותר רצינית, תבלה כמה שיותר עכשיו, צא עם חברים, טייל בעולם, תכיר בחורות, תתאהב, תשנא, תמרסטט, תתאכזב ותהנה - כי אחרי שתכנס לקשר החיים משתנים.

ולא לרעה, פשוט אורח החיים שונה להפליא, ותהנה מדברים אחרים.

כל מי שבוגד אח"כ אלה אנשים שלא ניצלו את חיי הרווקות שלהם כמו שצריך, ואחכ חיפשו ריגושים להשלים פתאום כשהם בני 40 עם שני ילדים.

צריך להגיע לקשר כשאתה מרגיש שמיצית את מה שיש לחיים להציע לך כבחור רווק, ואתה מוכן לזוגיות באופן שלם.

הסנט ורבע שלי.

מגאן 265

פורסם

2. שים לה טבעת על היד.

man-boobs-jpg.10088

כל עוד אתה מז**ן ולא רק ב**ת זה בסדר.

מה הבעיה להז**ן רק ב**ת?

כל אח עם מה שבא לו :lol:

פורסם

אני חושב שהבאתי את הרושם הקצת מוטעה, שאני פשוט מחפש מישהי כבר להתחתן איתה. ולא, זה ממש לא ככה.

פשוט לא מובן לי העניין של זוגיות באופן כללי. כבר יצאתי עם בחורות שבאמת היה כיף לי איתם, משהו בסגנון של :

אבל זה לא התפתח לשום דבר מעבר, והרבה אני וחושב בגלל שלא הרגשתי כלום. אבל אני רק יכול להעריך, כי אני כמו ילד בקטע הזה, פשוט אין לי מושג איך זה אמור להרגיש, והאם זה מה שגורם לאנשים להיות ביחד.( פה אני אדגיש שהקשר הכי ארוך שלי היה חצי שנה וזה גם כשהייתי רואה את הבחורה פעם בשבוע-שבועיים. קשר על בסיס יומיומי לא נמשך יותר מחודש).

אני אגיד אפילו יותר מזה, אני בספק שאי פעם אני אמצע מישהי שתהיה לי את אותה רמת אינטרקציה כמו שיש לי עם חברים הכי טובים שלי, אבל גם אם הייתי גיי, אני לא חושב שהייתי מסוגל לסבול את החברים הכי טובים שלי יותר מחודש בלחיות ביחד.

אז כניראה שיש משהו מעבר לרמת חיבור ואינטרקציה, השאלה מה? כי לי אין ממש מושג...

פורסם
אז כניראה שיש משהו מעבר לרמת חיבור ואינטרקציה, השאלה מה? כי לי אין ממש מושג...

וטוב לך ככה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יכול להיות שאתה מתפקד יותר טוב "סוליקו", אבל יכול להיות שאם אתה בא להתייעץ כאן בפורום - אז סימן שזה מפריע לך ואתה מחפש שינוי או "אישור" להתנהגות שלך, שאתה מבין שהיא לא כמו רוב החברים שלך.

ייתכן וישנם דברים שלא תוכל לקבל עליהם פתרון או עיצה כאן בפורום - ומאחר ורובנו ממש לא מכירים אותך באופן אישי, ייתכן ויש משהו בעברך שגורם לך להתנהג כמו שאתה מתנהג, משהו שמתחיל להפריע לך היום. במקרה שלך הייתי מציע ייעוץ\פגישה עם פסיכולוג.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
במקרה שלך הייתי מציע ייעוץ\פגישה עם פסיכולוג.

כן, אולי גם תאובחן כסוציופאט. פסיכולוגים זה עם שמזמן איבדתי אמון בו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כן, אולי גם תאובחן כסוציופאט. פסיכולוגים זה עם שמזמן איבדתי אמון בו.

החיים הם לא שחור \ לבן ויש אנשים שלפעמים יכולים להיפתח או לקבל עיצה רק ממישהו זר (אדם קרוב נחשב בחזקת "חשוד עם אינטרסים").

אני לא ורדה רזיאל ז'קונט ששולח כל אדם שני לפסיכיאטר או פסיכולוג, ואני בעצמי לא "בעד" כל הדברים האלו - אבל חייבים להבין שיש אנשים שכן צריכים את זה וזה כן יכול לעזור להם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...