Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, הסיפור מאוד פשוט -

גם אם הוא יצטרך להוריד 20% ביום שהוא ימכור את הרכב, הוא עדיין מורווח.

קודם כל, נשארו 7000 ש"ח בכיס במקום לקנות רכב חדש מקרסו.

אח"כ, יש לו 5 שנים להחזיק את הרכב - כשכיום הגירסא של 1600 אוטומט, מודל 2008, נמכרת סביבות 30K. ז"א שבעוד 5 שנים סביר להניח שהמחיר יהיה סביבות 25K לרכב הנ"ל.

אז אם מחיר המחירון הוא 25K, והבחור צריך להוריד (על הנייר) 20% מהמחירון - עדיין מדובר סה"כ על 5K...וגם זה "על תנאי" כי מי אמר שהוא בכלל צריך להתחיל מהמחיר הזה?

בקיצור - אחלה מחיר, אחלה רכב. הדבר היחיד שהיה מונע ממני לקנות את הרכב הנ"ל זה כמובן השירות המזעזע של קרסו ותמחור החלפים שלהם.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שוב בקשר ל"התיישנות החומר" -בעקרון לא אמורה להיות בעיה למכור מכונית חדשה גם לאחר שנה (ואפילו יותר), ה-כ-ל תלוי בתנאי האחסון ובבקרה של כל מכללי המכונית טרם מסירתה ללקוח. הבעיה שמרבית היבואנים (אם לא כולם - למעט יבואני מכוניות יוקרה, אולי) מחזיקים את המכוניות במגרשי ערובה תחת השמש הקופחת והנזקים ניכרים כבר לאחר מספר חודשים. בארה"ב למשל, היצרנים מחוייבים לאסוף מכוניות בני יותר משנה ולבצע בקרות והחלפת מכלולים בהתאם לנדרש בטרם הצעתן לציבור כמכוניות שנאספו ו'שופצו' כנדרש. נוהג כזה לא קיים בארץ.

הנזק הישיר של חנייה ממושכת תחת כיפת השמיים הוא פגיעה בצבע, בציפויי הפנים במערכות הבלמים והצמיגים והמצבר. נזקים נוספים הנובעים מחוסר תנועה עלולים להיגרם למשאבות לסוגיהן שברכב, למדחסים ולאיכות הדלק בטנק. למכללי ההנעה עצמם לא אמור להגרם נזק, אך רצוי להחליף שמן המנוע. למערכות חשמל לא אמור להגרם נזק אם לא חדרו אליהן מים.

שוב, אני לא הייתי רוכש רכב כזה ואם כן רק בתנאי שיחליפו את הדברים הבאים:

- החלפת צמיגים כולל הרזרבי

- החלפת מצבר לחדש

- החלפת נוזל בלמים ובדיקה של המשאבות

- בדיקת מזגן כולל בדיקת לחצים לאיתור דליפות

- החלפת מסנני אויר ומזגן

- החלפת שמן מנוע ומסנן

- החלפת מסנן דלק

- פוליש ווקס לצבע + נקיון יסודי של האוטו

- בנוסף הייתי דורש הארכת האחריות.

אז מה שאתה אומר בעצם זה שאם קונים אוטו חדש,

צריך לוודא מתי הוא הגיע לארץ ואם זה לא בחודש האחרון אז לא לקנות?

רוב האנשים הולכים לסוכנות, מזמינים רכב, ומקבלים אותו בלי בכלל לדעת

כמה זמן הוא כבר נמצא בארץ (בהנחה שזה רכב שקיים במלאי).

פורסם
תתחדש.

אני מקווה שאתה מתכוון להשאר איתו הרבה זמן כי אחרת היה שווה לשלם עוד 5K ש"ח ולרכוש חדשה מהחברה.

שטויות שטויות הרבה זמן.

שילם בבוקר קיבל בצהריים את מי מעניין היד נו באמת תתקדמו.

ומה5000 ש"ח זה לא כסף??

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אחריות מתחילה מהיום שבו נרשם הרכב על שם אלבר.

זה יכול להיות לפני שנה וזה יכול להיות לפני חודשיים. בכל מקרה זו אחריות מופחתת בזמן.

פורסם

אני רואה שממש מנסה להשבית שמחות בכוח. תנוח דעתך: רוב המכוניות נרשמו על שם אלבר לפני כמה ימים/שבועות כך שקיצור תקופת האחריות הינו זניח לגמרי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן כך הרכב נרשם על שם אלבר ב -18 לאוקטובר 2012 כלומר האחריות היא שנתיים ו-11 חודש .

כמו כן לאחר כל האמור התקשרתי לשרות הטכני של קרסו ... בדקו לפי מספר הרכב והודיעו לי כי טיפול ראשון מתוכנן עד שנה מיום הרישום כלומר או 30 אלף או שנה, שמסתיימים ב 18 באוקטובר 2013. ולא צריך החלפות שמן וכל מה שהומלץ כאן .

פורסם
שטויות שטויות הרבה זמן.

שילם בבוקר קיבל בצהריים את מי מעניין היד נו באמת תתקדמו.

ומה5000 ש"ח זה לא כסף??

לצערי הרבה אנשים שמייעצים פה לא ממש מנוסים במכירת רכב ולא מכירים את כוחות השוק בזמן האחרון.

מעבר להורדה ה"רשמית" ממחיר המחירון עקב הבעלות הראשונה שהיא חברה בע"מ, מוכר של כזה רכב יתקל בסחירות נמוכה (כלומר ביקוש נמוך) לרכב עם עבר כזה ולכן מכירת הרכב כנראה תתרחש לאחר התפשרות מצד בעל הרכב על המחיר וזה מעבר להורדה הרשמית שמצויינת במחירון.

נתקלתי בלא מעט מקרים בהם אנשים הפסידו במכירה סכום נומינלי זהה או אף גבוה יותר מההנחה שקיבלו כשרכשו את הרכב במעמד 0 ק"מ מחברת הליסינג\השכרה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אבל כשיבוא הבנאדם הנורמלי שיראה שה"בעיה" היא רק על הנייר, כלומר שהרכב היה אצל הבנאדם מיומו הראשון, הוא יקנה אותו במחיר הגיוני. אם היה מדובר ברכב יקר - ניחא. פה מדובר במכונית שעלתה לו 60 אלף שקל. ימכור עוד 3 שנים ב-35 - לא קרה כלום. בינתיים, כמו שנאמר כאן, הוא גם חסך כסף (מה ששווה לו כסף..) וגם קיבל את האוטו עוד באותו היום (וגם זה שווה משהו).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תתחדש.

המבצע הזה תפס גם את עיניי בזמנו, ולעניות דעתי זה מחיר יותר מהוגן לעומת התמורה.

אם הייתי מחפש לקנות רכב עכשיו - בלי היסוס הייתי הולך על העסקה הזו. 60K לרכב חדש שהוא לא מסגמנט קופסאות הגפרורים זו עסקה מעולה.

אז כאמור, תתחדש ותשמח.

פורסם

אלוהים שישמור על צרות העין של חלק מהמגיבים.

קנה הבנאדם רכב חדש ב 60 א"ש, שילם בבוקר וקיבל בצהרים, מה יותר ??

לא יזיק לפרגן, לקנות קליאו במחיר של אלטו \ פיקנטו, אחלה דיל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אלוהים שישמור על צרות העין של חלק מהמגיבים.

קנה הבנאדם רכב חדש ב 60 א"ש, שילם בבוקר וקיבל בצהרים, מה יותר ??

לא יזיק לפרגן, לקנות קליאו במחיר של אלטו \ פיקנטו, אחלה דיל.

אלוהים שישמור מסתימת פיות.

אדם בא וסיפר לנו על עסקה שעשה, אם לדעת חלק מהכותבים (וביניהם אני) להנחה שקיבל בהשוואה לרכישה מהיבואן תהיה משמעות לא קטנה במכירת הרכב למה שלא יכתבו זאת? כי הוא כבר קנה ואי אפשר לשנות זאת? מה עם אלו שיקראו את השרשור הזה בעתיד לפני רכישת רכב, אין להם זכות למידע הזה?

אם המידע רלבנטי עבור מי שטרם רכש, הוא רלבנטי בשרשור הזה גם במקרה שפותח השרשור כבר רכש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שוב תודה לכל העונים ולא מעניין אותי ממש חוות הדעת המלומדות לגבי כדאיות או אי כדאיות העיסקה כי מבחינתי היא טובה... ואני יודע היטב לעשות חשבון והמכירה ממש לא בראש סדר העדיפויות שלי ......

פשוט באתי לציין עובדה שבעיני זו היתה קנייה טובה שהתאימה לי לאותו יום ...

מאחל לכולם הנאה מהמכוניות שלהם הן בקנייה והן במכירה.

כל טוב

פורסם
אלוהים שישמור מסתימת פיות.

אדם בא וסיפר לנו על עסקה שעשה, אם לדעת חלק מהכותבים (וביניהם אני) להנחה שקיבל בהשוואה לרכישה מהיבואן תהיה משמעות לא קטנה במכירת הרכב למה שלא יכתבו זאת? כי הוא כבר קנה ואי אפשר לשנות זאת? מה עם אלו שיקראו את השרשור הזה בעתיד לפני רכישת רכב, אין להם זכות למידע הזה?

אם המידע רלבנטי עבור מי שטרם רכש, הוא רלבנטי בשרשור הזה גם במקרה שפותח השרשור כבר רכש.

סתימת פיות ? , זה כנראה הגיע מראשך הקודח , הבעתי את דעתי על חוסר הפירגון של חלק מהמגיבים.

מה אסור ? , ואתה מטיף על סתימת פיות....

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...