Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לעולם לא מתלונן על בעיות שמוצאים לי ברכב כי בסופו של דבר מדובר בחיים שלי, של הנוסעים שלי ושאר המשתמשים בכביש. משהו דפוק, אני מחליף, משהו מקולקל, אני מתקן. יש לי רק בעיה אחת וזה עם נושא הזיהום אוויר. רבאק, אם הם מצפים שרכב שעשה 200 אלף ק"מ יהיה עם אותם נתונים כמו שהוא יצא מהמפעל? נו באמת, אני לא מצפה שיעבירו רכב עם רינגים גמורים ששותה שמן כמו שהוא שותה דלק ופולט עשן מסריח מאחור אבל לצפות שמנוע ייתן ביצועים מבחינת זיהום אויר כאילו הוא היה חדש זה באמת מוגזם.

אם היינו חיים בעולם וורוד התגובה שלך הייתה מושלמת, הבעיה שכמו הכל גם מכוני הטסטים הם מסחרה אחת גדולה ולרוב אתה מוכשל על שטויות קטנות על מנת שתשאיר להם בקופה כמה שקלים.

אני לא אשכח שאת הרכב שלי רצו לפסול על כמה סעיפים בינהם בוקסות משולשים וחלונות מושחרים והטסטר לוקח אותי הצידה ואומר לי :"שמע אם תסדר אצלנו את הבוקסות משולשים נעביר לך את כל השאר" (תפר אותי ב400 שקל).

הכי מצחיק ששנה אחרי זה עוד פעם פתאום הבוקסות משולשים לא תקינות.. מה הסבירות?:roll:

פורסם

מהיכן כבודו בארץ?

בכל נקודה בארץ יש מכונים קלים יותר ויש קשים יותר.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

נניח והגעת לטסט עם חולצה של המוסך וידיים שחורות, והטסטר מצא בוקסות משולשים לא תקינות.

האם החולצה של המוסך משנה את העובדה שהטסטר החליט שבוקסות המשולשים לא תקינות?

נניח והגעת לטסט עם חולצה .. .. והטסטר החליט שלוחית הזיהוי שלך לא מספיק צהובה.

האם החולצה של המוסך משנה את העובדה שהטסטר החליט שלוחית הזיהוי לא מספיק צהובה?

בשורה התחתונה - יש רק דרך אחת לגלות.

תנסה ותחזור עם מסקנות.

פורסם
מהיכן כבודו בארץ?

בכל נקודה בארץ יש מכונים קלים יותר ויש קשים יותר.

אין ספק שיש קלים וקשים יותר אבל רובם המוחלט דואג להעשיר את קופתו במינימום האפשרי גם אם מדובר בפנסי חנייה.

אני מאיזור חיפה והקריות ועברתי פה כמה מכונים ונתקלתי בזה אף באילת בתקופה שהתגוררתי בה.

משחקים כמו שציינו שנעו מהקל - לוחיות זיהוי, תוסף, פילטר׳ מנורות ועד לדברים מכאנים מורכבים יותר בסכומים תואמים.

לפי דעתי דרך אגב זה כן יעזור וכולם פה סתם מתחכמים.

אם הוא ייראה כאחד שמבין עניין לא יעשו עליו תרגילים כאלה שיעבדו על הדיוט בנושא.

בדיוק כמו שנראה ביצאת צדיק וכדומה.

אבל כמובן שאם תהיה בעיה ממשית זה לא יעזור.

• תוכן חדש...