Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיכוב בהסרת שיעבוד מרכב שנקנה מחברת השכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

בסוף ספטמבר רכשתי רכב כמעט חדש מחברת השכרה שהיה עדיין משועבד ליבואנית שלו. קיבלתי אותו באותו היום ובהתחייבות שהעניקה לי חברת ההשכרה רשמו שהם מתחייבים להוריד את השיעבוד ולהוציא אישור להעברת בעלות בתוך שלושה שבועות לכל היותר. מאז עברו כבר כמעט חודשיים, אני מתקשרת כל כמה כמה ימים והם מורחים אותי ומבטיחים שעוד מעט אבל אין התקדמות. לא הסבירו לי מה הבעיה.

בינתיים אני לא יכולה להעביר בעלות ולסיים את הטיפול בביטוח המקיף שנמצא אצלי "על תנאי" ועוד כל מיני בעיות מינוריות במנויי לכביש 6 וכנ"ל כי רשמית הרכב אינו שלי...

שאלתי היא - מאחר שמדובר בהפרת חוזה מצידם, האם אפשרי לבטל את העסקה?

(להחזיר להם את הרכב ולקבל את כספי בחזרה, גם אם זה בתמורה לאחוז קטן משווי הרכישה)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם עצלנות של פקידים.

כמה נביחות הגונות , מלוות באיומים בתביעה על הפרת חוזה, אבל לא על הפקידה הראשונה שעונה אלא על מנהל מחלקת מכירות, יפתרו את הבעיה במיידית.

גם איום בפרסום שמם בפרום הזה עשוי להועיל. (תתפלאי איזה כוח יש לו:-D )

אם מדובר בחברה רצינית ומוכרת, אין מצב שזה יתפתח לבעיה אמיתית.

את כנראה פשוט נחמדה מידי, ולהם יש לקוחות אחרים שלוחצים, אז את נדחקת הצידה.

אין לחברה רצינית שום אינטרס כלכלי או שיווקי להכתים את שמם בתביעה שברור לכל איך היא תסתיים.

הייתה לי בעיה דומה עם באדג'ט, אבל של שבועיים עיכוב.

אחרי שיחה אסרטיבית, קיבלתי ישירות הביתה רישיון חדש על שמי , שהאגרה שלו שולמה ע"י באדג'ט, כפיצוי. (הטסט היה קרוב-כחודשיים אחרי כן).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתקו צודק.

שלחי אליהם מייל אסרטיבי בתוספת לינק לשרשור הזה (רצוי אולי באמת לפרסם את שם החברה. יש אולי גם נציגים שלה פה בפורום !)

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...