Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות שאלה קודמת, אנחנו חושבים ברצינות על קניה של רכב חדש - טויוטה ספייס ורסו.

יש עכשיו מבצעים (5000 ש"ח הנחה על הרכב הזה. אני מניח שלא יהיו עוד מבצעים עד סוף השנה אז הגיע זמננו להחליט).

אני מנסה להבין או להעריך מה תהיה ירידת ערך שנה הבאה (ועד שלוש שנים קדימה), מה דעתכם? זה רכב שיהיה לו ביקוש?

יש אפשרות קלושה שאני אהיה חייב למכור את הרכב שנה הבאה. כמה לדעתכם אני צפוי להפסיד עליו?

ברור לי שקשה לצפות את זה אבל אני מקווה שמנסיונכם תהיה הערכה

פורסם

תפתח מחירון לוי יצחק ולוח יד 2, תראה כמה שווה היום ספייס-ורסו בת שנה. זה יתן לך קנה מידה די טוב לערכו הצפוי של הרכב בעוד שנה מהיום.

כמובן שזה לא מדויק, כי לך תדע מה יקרה בעוד שנה. אבל באופן כללי זה יתן לך קנה מידה לא רע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שם זה נראה שירידת ערך 25K בשנה הראשונה שזה נראה לי המון. השאלה היא אם זה צפוי להיות רכב מבוקש שאפשר לבקש עליו יותר או פחות..

פורסם

קניית רכב חדש בעת הזאת הינה באופן ברור יותר סיפור רגשי מסיפור כלכלי.

קניית רכב חדש לגמרי אינה סיפור כדאי מבחינה כלכלית אם לא ימכרו הרבה ספייס וורסו - סביר שהיא תשמור על ערכה טוב יותר ממכוניות אחרות - אבסולוטית מדובר בסכום די גדול של ירידת ערך בכל מקרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עניין ירידת הערך מורכב מאוד ולא רבים יודעים,שכאשר קרעת את הניילונים מהרכב ונסעת בק"מ הראשון כבר ערך הרכב מתחיל ליפול.

שנה מיום הקנייה,הרכב יורד כבר ביותר מ-10% ורכב חדש לאחר 3 שנים יאבד מערכו המקורי כחדש 35-40% לפחות.למה לפחות ? כי אם נרכש דגם נפוץ בליסינג אז בפועל, מחיר המכירה העתידי יהיה נמוך עוד יותר ממה שצויין.

היה לנו מקרה של טויוטה שנרכשה חדשה 2007 מהחברה ב-120,000 ש"ח ונמכרה כאשר המחירון היה 80,000 ש"ח (משקף ירידת ערך של כמעט 33% ).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה לכולם.

בגדול, לקוות שמעטים ייקנו את המכונית :)

אני בדקתי ויש רק 10 מכוניות בארץ (כולם בצע אפור עכבר) ואין צפי להגעה של רכבים.

פורסם

אני מניח שאם מחיר הדלק יעלה עוד/יישאר גבוה, יהיה לו ביקוש יפה כי הוא מיקרוואן וחסכוני מאוד בדלק - כ-1 ל-15 ק"מ בממוצע בפועל.

(וגם טויוטה)

• תוכן חדש...