Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפרדים מ"מסלולים" אשדוד

norco
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

היום קפצתי ל"מסלולים"(המגרש שנשאר אחרי הבית ספר) כדי לבדוק סטאפ של ג'אנטים וצמיגים חדשים, וכשהגעתי לשם חשכו עיניי.

מסתבר שפרוייקט הטפלת המים, שנמצא שם כבר כמה שנים ולאט לאט משתלט על עוד שטחים, שאנחנו חובבי הנהיגה אוהבים לנצל בשביל להתאמן או סתם לקבל קצת אדרנלין, השתלט גם על המסלול.

אני יתן לתמונות לדבר בעד עצמן:

2u5crqx.jpg

2ls8lro.jpg

281xvuu.jpg

משיחה קצרה עם החברה של מתקן ההטפלה מדובר על כשבועיים עד שהמקום יהיה מגודר ולא תהיה כניסה בכלל.

מקווה שמישהו ירים את הכפפה ונזכה לראות מסלול מסודר עם רשיון משרד התחבורה באזורנו!

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי שם היום לסיבוב פרידה. עשרות אנשים משתמשים במקום הזה כמקום אימונים בטוח שבו אפשר להוציא אנרגיה וליהנות מהאוטו. עכשיו סוגרים לנו אותו ועצוב לי שרבים מאותם אנשים ייאלצו לחפש מקומות אחרים, הרבה פחות בטוחים.

לפני שהתקפלנו הגיע איזה טנדר של חברת שמירה והנהג פשוט נבח עלינו "עוד חצי שעה תגיע לכאן משטרה אם אתם לא עפים מכאן מיד". בלי שלום, בלי סליחה, בלי טיפת כבוד. רק שהאפס המאופס הזה לקח את המשפחה שלו - אשתו ושלושה ילדים - בארגז של הטנדר מאחור! צעקנו לו בחזרה שאם הוא לא עף מכאן, אנחנו נזמין לו משטרה בעצמנו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חייב להודות שבחודשים האחרונים המקום משך קהל ברמה נמוכה, עם הרבה בלאגן וחוסר סדר. כל אחד עם הטרקטורון, אופנוע שטח או סתם רכב של ההורים מנסה להוכיח מי הכי "גבר" על המסלול. כשבפועל מה שקורה זה רכבים עושים צלחות אמברקסים תוך כדי שטרקטורונים מרימים גלגלים כמה מטרים ליד ומדי פעם יש אופנוע שקופץ מהשטח ישר למסלול. הייתי מגיע ומחכה עד שיחשיך כדי לקבל כמה דקות לבד במסלול בלי הבלאגן.

אומנם בהחלט היו חברה רציניים שעשו כמה סיבובים ובאמת ידעו לנהוג וכמובן לתת לרכבים אחרים גם להנות מהמסלול, אך זה היה נדיר. מצד אחד טוב שלא נצטרך להיתקל בתופעות האלו ומצד שני אני מקווה שזה יעודד יזמים בעלי כסף להשקיע במסלול אמיתי עם כניסה בתשלום ותחזוקה שוטפת. ככה זה יסנן את הלקוחות הרציניים מהילדים שמחפשים לעשות show.

יאמר לזכות אחד העובדים שם כשהייתי שהוא ממש התלהב מביצועי mr2 וbmw שהיו שם ועשו קצת דריפטים. לא הפריע לו שאנחנו שם ואפילו התעניין ברכבים ובאיך עושים דריפטים.

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי שם היום לסיבוב פרידה. עשרות אנשים משתמשים במקום הזה כמקום אימונים בטוח שבו אפשר להוציא אנרגיה וליהנות מהאוטו. עכשיו סוגרים לנו אותו ועצוב לי שרבים מאותם אנשים ייאלצו לחפש מקומות אחרים, הרבה פחות בטוחים.

לפני שהתקפלנו הגיע איזה טנדר של חברת שמירה והנהג פשוט נבח עלינו "עוד חצי שעה תגיע לכאן משטרה אם אתם לא עפים מכאן מיד". בלי שלום, בלי סליחה, בלי טיפת כבוד. רק שהאפס המאופס הזה לקח את המשפחה שלו - אשתו ושלושה ילדים - בארגז של הטנדר מאחור! צעקנו לו בחזרה שאם הוא לא עף מכאן, אנחנו נזמין לו משטרה בעצמנו...

הצעקות שלו הם לא מתוך דאגה לכם אלא כי אם תפגעו באחד הצינורות הוא יעוף מהעבודה בגלל הנזל של עשורת אלפי השקלים שייגרמו.

אין מה לעשות ועם כל הצער שבדבר עדיין מדובר על שטח פרטי. גם ליד הבית שלי היה שדה שבנו בו בתים אז אני הולך לשחק כדורגל בחצר שלהם?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יאמר לזכות אחד העובדים שם כשהייתי שהוא ממש התלהב מביצועי mr2 וbmw שהיו שם ועשו קצת דריפטים. לא הפריע לו שאנחנו שם ואפילו התעניין ברכבים ובאיך עושים דריפטים.

99% שאני יודע במי מדובר, והם לא משהו בדריפטים :wink: (סתם, סתם)

בכל מקרה, כשהיינו שם אתמול הגיעו גם עשרות אנשים עם התקדמות היום (מעטים בבוקר, יותר בצהרים כשהשמש יצאה) וכולם כולם התנהגו כראוי. עלינו רק מכונית אחת (או שתיים במקרה ספציפי) על המסלול ואנשים חיכו בסבלנות לתורם. היה אחד שהגיע ומיד ניסה לעלות בעוד חבר שלי מתאמן על המסלול. צעקנו לו שיחכה כי זה מסוכן, והוא ישב וחיכה לתורו כמו כל השאר.

הצעקות שלו הם לא מתוך דאגה לכם אלא כי אם תפגעו באחד הצינורות הוא יעוף מהעבודה בגלל הנזל של עשורת אלפי השקלים שייגרמו.

אין מה לעשות ועם כל הצער שבדבר עדיין מדובר על שטח פרטי. גם ליד הבית שלי היה שדה שבנו בו בתים אז אני הולך לשחק כדורגל בחצר שלהם?

יכול מאוד להיות שאתה צודק וזה אכן שטח פרטי, אבל עדיין יש דרך שבה מתנהלים. לפנות אלינו כאל אחרוני העבריינים זה פשוט גועל נפש. ועוד משהו - אנחנו ושכמותנו מגיעים לשם מזה שנים. שטח פרטי או לא שטח פרטי, הם אלו אשר יום אחד פשוט השתלטו לנו על המתחם עם צינורות הענק האלו וקבעו עובדה בשטח. אפשר היה להתנהל עם קצת יותר רגישות.

ובכל זאת, מה שמפריע לי בעיקר בסיפור הזה הוא שהמדינה לא רואה את הצורך של אנשים במתחם כזה. אני מפחד שהם יחזרו להשתולל יותר בכביש, במקום להוציא אנרגיה במקום בטוח ומבודד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אם הוא עמד פתוח במשך שנים הוא עדיין פרטי וזכותם להחליט לסגור אותו. אני במקר מכיר מקרוב את המתקן ואת המקיימים ואני יכול לספר לך שהצינורות האל שנראים סתם זרוקים עולים אלפי שקלים רבים למטר והם סובלים במתקן מואנדליזם וגניבות קשות.

לגבי זה שמחרבנים על התרבות המוטורית מסכים איתך לחלוטין אבל את זה המדינה צריכה לפתו ולא אנחנו תוך פגיעה בקניין של אדם אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...