Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין מזגן ואין פתחי איוורור בכלל. אם אין גם פתחי איוורור נסתרים אז חווית הנסיעה תהיה רותחת בקיץ ומקפיאת חושים בחורף.

מעבר לזאת - למרות שהנעה חשמלית מאפשרת למעצבים המון חופש יצירה, הם עדיין יצרו גוף שנראה בדיוק כמו מכוניות בנזין מנוע-מרכזי, כולל העדר חלון אחורי, כונס אוויר לרדיאטור (שלא קיים) ועיצוב חלל פנים קלאוסטרופובי עם תנוחת ישיבה מאוד נמוכה, צפופה ובעלת שדה ראיה מוגבל.

גישה מעניינת יותר למכונית ספורט חשמלית היא הטנגו. אל תזלזלו בה בגלל המראה - הסוללות נמצאות ברצפה ותורמות ליציבות הרכב והביצועים מאוד מרשימים - 0 ל-100 ב-3.2 שניות.

להבדיל מהקרואטית, הטנגו כבר נמכרת. המחיר לדגם החזק ביותר (805 כ"ס) הוא עד 200 אלף דולר עם תוספות כגון גוף מסיבי פחמן.

בבקשה תגיד לי שאתה צוחק.

שלרכב יהיו איכויות נהיגה של F1, אני את הדבר הזה לא הייתי קונה גם אילו הייתי רוטשילד. איזו בדיחה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הנה יצור מעניין: Covini C6W

מנוע- 4.2 V8 של אאודי, בעל 435 כ"ס ו48 קג"מ

מהירות סופית- 300 קמ"ש

תאוצה- לא מצאתי נתונים:shock:

משקל- 1150 ק"ג

על פניו נראה כמו חתיכת הישג הנדסי להגיע למשקל כל כך נמוך עם 2 הגלגלים הנוספים

092.jpg

covini_covini_actf34_fe_1217111_717.jpg

TFSI Power

פורסם
חלום חיים: http://delorean.com/ - דיי צנוע לעומת כל שאר השרשור.

באמת צנוע:

http://www.autotrader.com/cars-for-sale/vehicledetails.xhtml?&endYear=2013&sortBy=derivedpriceASC&startYear=1981&makeCode1=DELOREAN&sellerTypes=b&searchRadius=0&mmt=[DELOREAN[][]]&listingId=332315072&Log=0

18K$ זה לא הרבה לחלום .....

עריכה: הלינק הלחיץ נראה לי לא עובד משום מה, תעתיק הכל לשורת כתובת ויעבוד

פורסם

נו אופנס, אבל הcovini נראית מגוחך.

הZenvo נראית כמו תערובת של כל מיני רכבים שונים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם אני זוכר נכון, רוני נהג בקוביני הזו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם אני זוכר נכון, רוני נהג בקוביני הזו.

אכן. חיכיתי לראות מתי תעלה כאן מכונית שנהגתי עליה. בטח יהיו עוד כמה בעתיד :wink:

היינו ככל הנראה העיתונאים הראשונים שנהגו ברכב הזה, לפני קצת יותר מ-4 שנים. תסלחו לי, כמובן, על ההגשה הדי גרועה. זה היה אחד הסרטונים הראשונים שעשיתי.

http://www.youtube.com/watch?v=Y5IyAsAeeSU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

גישה מעניינת יותר למכונית ספורט חשמלית היא הטנגו. אל תזלזלו בה בגלל המראה - הסוללות נמצאות ברצפה ותורמות ליציבות הרכב והביצועים מאוד מרשימים - 0 ל-100 ב-3.2 שניות.

להבדיל מהקרואטית, הטנגו כבר נמכרת. המחיר לדגם החזק ביותר (805 כ"ס) הוא עד 200 אלף דולר עם תוספות כגון גוף מסיבי פחמן.

עוד מכונית שקולגה שלי היה העיתונאי הראשון בעולם שנהג בה... כתבה התפרסמה במגזין אוטו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וסקירה קצרה נוספת על יצרן אקזוטי לא מוכר :

PURITALIA

כפי שהשם מרמז מדובר ביצרן סטרט אפ איטלקי מנאפולי. הדגם שמדובר עליו נקרא "427". נשמע מוכר ?

שנים כבר מדובר בקרב חובבי מכוניות ספורט על לידה מחודשת של AC COBRA האגדית. היזם האיטלקי מתיימר להרים את

הכפפה . הוא מציג פרשנות מודרנית ל 427 .מדובר על אספקה רק ב - 2015 של רכב ספורט הנעה אחורית טהור - ברוטלי , קל

וחזק במידה.

ה - 427 תגיע עם שתי אופציות מנוע :

* מנוע אמריקאי מבוסס GM בתצורת V-8 אטמוספרי בנפח 5 ליטר בעל הספק של 445 כ"ס.

* כנ"ל בתוספת סופרצ'ארג'ר בעל 605 כ"ס.

עלויות צפויות יחסית סבירות באיזור 200,000$.

אתר היצרן :

http://www.puritalia.com/

a2.jpg

a3.jpg

a4.jpg

a5.jpg

a6.jpg

a7.jpg

a8.jpg

a9.jpg

פורסם

הדה-לוריאן אף פעם לא הייתה מכונית על. כל משפחתית 1.4 טורבו מודרנית הייתה משפילה אותה.

ה-puritalia לא מחדשת דבר, מלבד המחיר המפלצתי. הרעיון של מכונית הנעה אחורית, "טהורה" חזקה וברוטלית חי ונושם בעיקר בארה"ב ובבריטניה שנים רבות.

הדוגמא המובהקת ביותר היא TVR הי"ד.

הדודג' וייפר הייתה גם למעשה וריאציה על הנושא, עם מנוע אמיתי של מכונית שרירים (ממקור עתיק ועם שסתומים עיליים כמובן).

קייטרהם 7 סופרלייט מציעה פחות מנוע אבל הרבה פחות משקל וגישה טהורה בסגנון ה-AC המקוריות.

יש עוד דוגמאות ורובן אם לא כולן ניתנות לרכישה בפחות מ-200K$.

• תוכן חדש...