Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום . מדובר בהונדה אקורד, אוטומט -4 הילוכים. לאחרונה, התיבה פועלת בהילוך 3 בלבד, כלומר ברגע שמשלבים ל-D, משתלב הילוך 3 (כנראה) והרכב נוסע בהילוך זה כל הזמן. לא מעביר להילוכים אחרים בכלל. הילוך אחורי פועל כשורה. לאחר שניתקתי את המצבר, התיבה חזרה לפעול כרגיל ובצורה תקינה, אך לאחר כיבוי הרכב, הבעיה שבה. יש לציין שכל הזמן דולקת נורת חיווי D בלוח המחוונים, גם בעת שילוב להילוך שונה.

נא עזרתכם באיתור סיבות אפשריות לתקלה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אצלי קרה שהיה לי קצר ברכב (פאסאט 2002) והגיר נכנס ל "Safe Mode" שהוא נמצא רק בהילוך 3..

וסידרתי את המתג שגרם לקצר חיברתי מחשב מחקתי תקלות והכל חזר להיות נורמלי...

אני ממליץ לך לנסוע למוסך שמתמחה בדברים האלה כי יכול להיות שזה בעיה מכנית בגיר ובשביל לא לעזור נזק הגיר נכנס למצב הזה.

בהצלחה, תעדכן!

פורסם

אכן לפי מה שאתה מתאר - הגיר נכנס למצב חרום. התקלה אצלך כנראה גם קשיחה ולא ספורדית.

ממליץ לגשת בהקדם למכון גירים לבדיקה (רשום מהיכן אתה כדי שיהיה ניתן להפנותך בסביבת מגוריך).

alfa 156 2.5.

פורסם

אם אתה מפ"ת יש לך קרוב מאוד בצומת סגולה את מכון הגירים האוטומטיים י.ס גירים אוטומטיים-פנה שם לחבר הפורום ספי ולשותפו יניב.כפי שכבר נכתב-כעראה שהגיר נכנס למצב חרום ובמכון הגירים,יחברו סורק תקלות ויצליחו לעלות על הסיבה לתקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תקלה קשיחה = תקלה שגם לאחר איפוס (מה שעשית - ניתוק מינוס של המצבר) איננה נעלמת, להבדיל מתקלה ספורדית (מקרית שקרתה פעם אחת ולא נשנתה).

מצטרף להמלצה על המכון של ספי ויניב בסגולה, פ"ת (עריכה - מכון גירים, כן... ? :-D).

alfa 156 2.5.

פורסם
אם אתה מפ"ת יש לך קרוב מאוד בצומת סגולה את מכון הגירים האוטומטיים י.ס גירים אוטומטיים-פנה שם לחבר הפורום ספי ולשותפו יניב.כפי שכבר נכתב-כעראה שהגיר נכנס למצב חרום ובמכון הגירים,יחברו סורק תקלות ויצליחו לעלות על הסיבה לתקלה.

שלום רב !

מצטרף להמלצה החמה על ספי, והנה הקישור לאתר שלו, וליצירת קשר:

http://www.girim.co.il/

חזור לפורום לעדכון בנושא.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

למה שלא תשאל במוסך?

יתכן ועלות הבדיקה תקוזז במקרה של צורך בטיפול מסויים בתיבה שגרם לתיבה להכנס למצב חירום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שוב שלום. לאחר בירור - אין לספי את המחשב לדגם הנ"ל (אקורד 93). האם יש בסביבה מוסך אחר מומלץ?

תודה לעונים.

פורסם

לאחר שיחה עם 3 מוסכים נוספים - לאף אחד מהם לא היה סורק מתאים. האם יש מוסך באזור המרכז שיוכל לאבחן הבעיה?

אולי יש מישהו שנתקל בבעיה דומה ויוכל לייעץ?

אתמול שוב ניתקתי את המצבר למספר דקות, מיד לאחר חיבור מחדש הגיר עבד כשורה. לאחר מספר שעות ו-2 נסיעות התקלה שבה.

כאשר משלבים ל-1 בתיבת ההילוכים - פועל רק הילוך ראשון (תקין), כל שאר המצבים (2,D3,D4 ) מפעילים הילוך שלישי בלבד.

רוורס עובד כרגיל. בזמן התקלה, נורת D4 בלוח המחוונים דולקת קבוע,ללא קשר למצב ידית ההילוכים (אם אני משלב רוורס למשל, אז נדלקת נורת R בנוסף ל-D).

עזרתכם, אנשים יקרים.

• תוכן חדש...