Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ ברכישת רכב) לסטודנט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

השנה אני יהיה סטודנט סוף סוף , ואני צריך המלצה לרכב זול "ומיוחד" .

מה זאת אומרת מיוחד ? לא עוד פונטו או שרייד. :)

ידני או אוטומט לא רלוונטי עבורי .

הכי חשוב שיהיה חסכוני.

התקציב עד 20K

חשבתי על כמה אופציות .

דיאטסו טריוס.

רנו 19 קבריולט

206CC לא בתקציב.

אשמח להמלצות בנושא.

נתי

פורסם

אני ממליץ לך על יונדאי אקסנט 2003-2004 רכב זול להחזקה מודל גבוה ניתן למצוא אותו בקילומטר סבירים בהחלט ואפילו טובים

רכב זול טיפולים זולים מתאים ומומלץ לסטודנטים אמין ככול הידוע לי חסכוני בדלק

בהצלחה

אני יודע אתה רוצה מיוחד אבל לא מצאתי

תקנה יונדאי תחסוך כסף ואז תקנה רכב מיוחד אם מפרט איכותי יותר

הרכבים שציינת יכולים להיות בעייתים מי בחינת אמינות

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

הבחור כאן צודק,

בתור סטודנט עדיף לך רכב אמין, אולי לא מיוחד, אבל כזה שיביא אותך מהבית לאוניברסיטה בלי תקלות, ולא ישחוט אותך במוסך, ובנוסף שיהיה קל למצוא לו חלקים.

בסופו של דבר בתקציב שלך, מכוניות מיוחדות יותר לרוב יהיו שחוטות. עדיף לך ללכת על רכב סטנדרטי ולא להכנס להרפתקאות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
עצות ?

כן, לחזור למציאות.

סטודנט שמחפש לחסוך בהוצאות נוסע באוטובוסים. סטודנט שרוצה רכב זול לאחזקה לא נוסע ברנו 19 קבריולט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפי כמות הוצטות שתהיה לך וזמן העבודה שתוכל לתת במהלך הלימודים - עדיף שתשאר עם ה"לא מיוחד" שהזכרת.

ועוד טיפ לקראת הלימודים:

גוף ראשון עתיד, עם א' בהתחלה.

השנה אני יהיה סטודנט סוף סוף --> השנה אני אהיה סטודנט סוף סוף

בהצלחה :)

• תוכן חדש...