Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורות לבנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה קורולה 2007 כסופה ורציתי להחליף את הנורות הצהובות בנורות לבנות של פיליפס .

רציתי לדעת אם זה חוקי מבחינת משטרה וכו' ואם מעבירים בטסט..

תודה לעוזרים

פורסם

פיליפס דיאמונד ויז'ן,

עברתי איתן טסט אבל התוצאה אצלי לא משהו מבחינת מראה.

אצל הקורולה שלך בטוח יהיה צבע יפה , פנסים פלסטיקים והכל שונה.

אגב, יש נורות GP THUNDER , נראה לי שהן קוריאניות או אמריקאיות,

מייצרות נורות דמוי קסנון בגוונים של 7000K ומעלה+קסנונים עצמם.

לא יודע לגבי העוצמה, אבל לדעתי הן יהוו פתרון יפה יותר מהפיליפס בגלל העוצמת צבע 7000+ לעומת 5000.

לא נראה לי שהן חוקיות כולן.

פורסם

לאחר ניסיון טוב עם silverstar של אוסרם התקנתי את night-breaker plus שלהם.

יש הבדל משמעותי בעוצמת התאורה, האור יותר לבנבן ונראה יפה יותר - אם כי עדיין 3500K בלבד. חוקי לחלוטין ואם מזמינים מחו"ל גם זול יותר מהפיליפס. הביקורות בפורומים בחו"ל מאוד חיוביות, כנראה חזקות כמו הפיליפס ושורדות יותר זמן. הפתרון המוצלח אם אתה רוצה יותר אור על הכביש והשול ומראה קצת משופר. אם אתה מחפש פוזה, הן פחות מתאימות.

נורות ה-7000K ככל הנראה לא תהינה חוקיות והן גם מאוד-מאוד מציקות לשאר המשתמשים בדרך. אם אתה לא רוצה למשוך תשומת לב לא רצויה אל תעלה מעל 5000K.

פורסם
לאחר ניסיון טוב עם silverstar של אוסרם התקנתי את night-breaker plus שלהם.

יש הבדל משמעותי בעוצמת התאורה, האור יותר לבנבן ונראה יפה יותר - אם כי עדיין 3500K בלבד. חוקי לחלוטין ואם מזמינים מחו"ל גם זול יותר מהפיליפס. הביקורות בפורומים בחו"ל מאוד חיוביות, כנראה חזקות כמו הפיליפס ושורדות יותר זמן. הפתרון המוצלח אם אתה רוצה יותר אור על הכביש והשול ומראה קצת משופר. אם אתה מחפש פוזה, הן פחות מתאימות.

נורות ה-7000K ככל הנראה לא תהינה חוקיות והן גם מאוד-מאוד מציקות לשאר המשתמשים בדרך. אם אתה לא רוצה למשוך תשומת לב לא רצויה אל תעלה מעל 5000K.

אין קשר להצקה, אם אתה מתכוון לסינוור,

אין סיבה שהן יסנוורו.

אני רק טוען שמעבר לדיאמונד יש עוד נורות עם גוון גדול יותר שיפיק מבחינת סיכויים צבע מדהים יותר,

העניין שאני לא מכיר אישית את הנורה, בטוח היא עדיפה על כל נורה סינית זולה.

הפיליפס כביכול לא חוקיים, אבל קח בחשבון שכל הנורות דמוי קסנון האלה נחותות מבחינת עוצמה מרגילות.

איך נאמר את זה, לשים פיליפס דיאמונד ויז'ן בגשם זה לא להיט.

פורסם
אין קשר להצקה, אם אתה מתכוון לסינוור,

אין סיבה שהן יסנוורו.

אני רק טוען שמעבר לדיאמונד יש עוד נורות עם גוון גדול יותר שיפיק מבחינת סיכויים צבע מדהים יותר,

העניין שאני לא מכיר אישית את הנורה, בטוח היא עדיפה על כל נורה סינית זולה.

הפיליפס כביכול לא חוקיים, אבל קח בחשבון שכל הנורות דמוי קסנון האלה נחותות מבחינת עוצמה מרגילות.

איך נאמר את זה, לשים פיליפס דיאמונד ויז'ן בגשם זה לא להיט.

האור של הדיאמונד ויז'ן חלש מנורה רגילה צהובה שבאה עם האוטו ?

פורסם

אושריקו, יש מציק, יש מסנוור ויש שילוב של שניהם.

האורות מעל 5000K וביחוד ה-7000K מציקים, הם חריגים, מושכים תשומת לב וזה רע על הכביש.

נורות ה-100W הסיניות הזולות והקסנונים הזולים מסנוורים והגרסאות הכחלחלות שלהן זה השילוב של מציק ומסנוור.

האוסרם שהמלצתי עליהן נראים קצת יותר לבנים מהנורות הפשוטות וגם מאירות טוב יותר הכביש. אבל זה ממש לא יתן אפקט של קסנון.

• תוכן חדש...