Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הנני נוהג על יונדאי אקסנט, יצור שנת 2000, מנוע 1500, גיר ידני.

לאחרונה (לפני כחודשיים) התחילו מספר בעיות:

1) בעית האזעקה - האזעקה נותקה והותקן קודן.

2) אחרי זה באו בעיות חימום - ההוחלפו רדיאטור וטרמוסטט.

3) אחרי החלפת רדיאטור וטרמוסטט, בערך 3 שבועות הרכב התחיל "לא לסחוב". אני מודע שזאת הגדרה בעיתית לאקסנט שנת 2000, אבל אחרי 6 שני עם הרכב מתחילים להרגיש שמשהו שונה פיתום. לקח לי בערך שבועה להסתקל מתחת למכסה מנוע (תקלה מיפני עצמה) - גיליתי נזילה מאוד קטנה מהאיזור טרמוסטט (חיבור בין המכסים). משם המים טיפטפו ישירות על צילינדר עם פתחי אויר וחוטי חשמל בפנים (אני מניח שזה אלטרנטור). חייב לציין שבגלל תקלה קודמת עם חימום הקפדתי לעקוב אחרי חום מנוע כל התקופה הזאת - הוא היה תקין. מאוד שמחתי שגיליתי את התקלה. ניגשתי למוסך שם תיקנו את התקלה (נזילה).

התקלה שהרכב פיתום לא סוחב נשארה.

זה קורה אחרי שהמנוע כבר חם אבל לא חם מדי, כלומר בנקודת החום האופטימלית שלו. בדרכ כלל כאשר רכב מתחיל תנוע (אחרי רמזור או עצירה אחרת). אחרי לחיצה על דוושת גז לוקח לרכב כמה שניות להגיב ורק אז אני משחרר את הקלטצ'. לפעמים גם זה לא עוזר ורכב נכבה בכול זאת.

זאת התקלה.

מתנצל על אריכות. בתוקף התפקיד שלי בעבודה הנני גם מנסה לפתור תקלות ומכיר כמה חשוב להקפיד על פרטים קטנים.

תודה מראש.

×
×
  • תוכן חדש...