Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם - אתחיל מזה שאני לא אודיופיל מושבע.

דבר ראשון ארצה לציין שיש לי בעיה במע' ברכב, לפעמים כאשר אני נוסע פשוט רמקול אחד מושתק (או אם אני נוסע על פס האטה) - שינוי העוצמה בHU בדר"כ מסדר את זה.. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

דבר שני הייתי מעוניין לשפר את המע'..

בעיקרון יש לי רמקולים קדמיים של רוקפורד (קניתי לפני כשנתיים-שלוש) וHU יחסית ישן אבל מרוצה ממנו (של JVC) לא זוכר את הדגם המדוייק..

אני לא סגור על המחירים של השוק היום אז אני לא יודע כמה ע"י להשקיע, אבל הייתי אומר שעד 1000 שקלים זה סכום סביר (אלא אם כן אני חי באשליות ואשמח אם תגידו לי)

עיקר השמיעה שלי זה דאבסטפ, רוק קל (שירים עם הרבה באסים) לכן המע' הנוכחית לא מספקת אותי

אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

אשמח גם להמלצה על חנויות באזור נתניה/הרצליה שאפשר לגשת אליהם להתקנה/הרכבה.

תודה.

פורסם

יכול להיות שהבעיה שציינת נובעת מחיווט רופף/לחוץ. אני ממליץ לעבור על כל החיווט, לשחרר אזורים בהם הכבל נלחץ במקום אשר הוא לא אמור להיות כך, ומאידך לחזק ולעבוד נקודות רופפות.

לגבי שיפור המערכת- לעניות דעתי, הצעד הבא הוא תוספת מגבר וסאבוופר, קח בחשבון שמגבר סביר עולה כ- 600 ש"ח, סאב סביר כולל תיבה עולה כ- 400-500 ש"ח, קיט התקנה בסיסי ביותר יעלה כ- 150 ש"ח, וזה לפני עבודה של כמה מאות שקלים.

הייתי ממליץ לך להצטייד בכ- 1500-2000 שקלים לקראת השדרוג הזה, אך עם זאת אני סמוך ובטוח שהשינוי יהיה מהותי, בעיקר בגלל סגנונות המוזיקה שלך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...