Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העניין זה החוסר יעילות שבה מתפעלים את המחסומים האלה וגורמים לפקקי ענק.

בדיוק.

לפקקי הענק שתי תוצאות:

1. הזדמנות פז לשיכורים "לשנות פוזיציה" וכך הם לא נתפסים.

2. "האזרח הקטן משלם בגדול"... (שלום חנוך, משיח לא בא).

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
תתקעו יותר משעתיים (!!!) בקטע כביש של 10 ק"מ ואז מעניין יהיה לדעת מי מחסידי השיטה הזו לא משנה את דעתו.

היופי שבצורת הפעולה הזו שהשיכורים המועדים כבר מכירים ויודעים - ולכן במהלך הפקק או שהם עוצרים את הרכב להחלפת נהגים או שנשארים לישון בו עד יעבור זעם.

מי שנדפק הם אלה שפשוט רוצים להגיע הביתה, העיניים שלהם כבר נעצמות ובשארית העירנות שלהם מנסים לשרוד את הפקק.

איך עושים את זה אחרת? עושים פריסה משטרתית בקטע כביש רחב, מציבים מספר מספק של שוטרים ודואגים שהתנועה תיזרום עם פקק מינימלי כדי ששיכור לא יוכל לברוח מהרשת.

מסובך, קשה לביצוע וגם השוטרים רוצים להגיע הביתה - תנחומי להם, איש לא הכריח אותם להתגייס לשורות המשטרה.

"עושים ,מציבים,דואגים"

ומה, אם מותר לשאול , כישוריך, השכלתך ונסיונך בכגון אלה , שאתה בטוח שמישהו, ואפילו שוטרים, יחכימו מלשמוע את דעתך , חוץ מכך שאתה, כמו רבים כאן, חושב שכל אחד ויהיה גם דחוי קורס עוזרי טבחים,יותר חכם מהמשטרה ? שנאה לשוטרים לא עושה אותך משהו. אתה נשאר מה שאתה.

פורסם
"עושים ,מציבים,דואגים"

ומה, אם מותר לשאול , כישוריך, השכלתך ונסיונך בכגון אלה , שאתה בטוח שמישהו, ואפילו שוטרים, יחכימו מלשמוע את דעתך , חוץ מכך שאתה, כמו רבים כאן, חושב שכל אחד ויהיה גם דחוי קורס עוזרי טבחים,יותר חכם מהמשטרה ? שנאה לשוטרים לא עושה אותך משהו. אתה נשאר מה שאתה.

כדאי שתרגע כי התגובות שלך כאן ממש לא מוסיפות לך כבוד.

שנאה לשוטרים? ממש לא, ההגדרה המתאימה היא רחמים על הגוף הפתטי הזה.

אגב, האם אתה פנסיונר של המשטרה שלקחת את השרשור הזה בצורה כל כך כבדה ואישית?

פורסם
תלך תעשה סיבוב בבית לוינשטיין ותבין את גודל התיסכול, זה נישמע כמו פרובוקציה מה שאמרתי אבל זה

אני בטוח שכל אחד שחס וחלילה אחד מבני המשפחה שלו היה נפגע מנהג שיכור היה פותח את הפה על המשטרה ולמה היא לא עושה מחסומים כאלו כל בוקר בשעה 8 בכניסה לאיילון.

בית לוינשטיין זה במקרה הטוב במקרים הפחות טובים זק"א מגיע למקום.

כדאי מידי פעם לפתוח HNN ולראות מקרוב איך נראית תאונת דרכים קטלנית,

העיתונות והתקשורת מעדנות את מה שקורה שם במציאות:

"פגיעת ראש קשה", "נפגע בגפיים", במציאות מה שקורה שם אף אחד לא רוצה לראות ולהיות נוכח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פקק של חצי שעה זה כאין וכאפס לעומת הסכנות שיכולות לנבוע מנהיגה משיכרות.

יש המון צעדים שאני לא מסכים איתם שהמשטרה עושה, אבל בדיקות שיכרות הם מבורכות ובאות להציל את החיים של כולנו ושל הקרובים שלנו.

פורסם

זה אכן נותן פרופורציות על החיים, רק במקרים כאלו אתה מבין באיזה שטויות אנחנו מתעסקים ביום יום, עברנו את המבחן, יתקבלנו לעבודה, נגנב הרכב או איזה פקק מבאס.

פורסם

אני חושבת שהפרופורציה מגיע עם הגיל,

מסתכלים על העולם מנקודת מבט שונה אחרת,

כנראה שהשנים בכל זאת מלמדים אותנו משהו על החיים ועל המשמעות שלהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמובן שזה מבורך מה שהמשטרה עושה וטוב מאוד שהיא עושה!

נתקעתי בפקק כזה לא פעם אבל לא יצא לי לראות את התופעה שתוארה פה - שיכורים שיורדים לשוליים וישנים "עד יעבור זעם". זה מרתיח אותי.

מספיקה ניידת אחת שחוזרת קצת אחורה בפקק על השוליים כדי לתפוס את אותם החבר'ה. טיפשי לא לעשות זאת.

אז למה באמת לא עושים זאת?

טוב, נו... כנראה שהמשטרה יודעת דברים שאני לא.

פורסם
אז מה אתה מציעה?

לשלוח שוטרים באזור 21:00 מידי אחרי הקידוש לעשות שיחות עם החברה הצעירים לפני שהם יוצאים, שאסור לשתות ושזה סכנת מוות.

תקרה את מה שכתבתי על חבר טוב שלי, מהניסין שלו זה עובד ואני עד לזה.

גם עם זה עובד עבור 20% מהחברה זה המון.

הייתי מציע לאכוף את זה בצורה יעילה יותר - אם קיימת בעיה אובייקטיבית של הטעיית המשטרה על ידי הזזת מכוניות מחוץ לאזורי הבילוי על ידי נהגים פיכחים עבור שיכורים - להעמיד המחסום במקום בו יהיה סביר שתתבצע התחלופה. להעמיד "מארב" סמוי במקומות כאלהף ולא לשכב עם רשתות הסוואה בכביש 6. מנמל ת"א/רמת החייל/כל מקום אחר יש המון זמן ומרחק עד לכפ"ס (אם לקחת את הדוגמא שבשרשור) שבה אותם נהגים יכולים לגרום לתאונה קשה וגם אם לא - הרי שכמו שאמרו פה בפקק יש מספיק זמן להתחלף או אפילו לחמוק לאיזה שביל צדדי/לעצור וללכת לישון - כל דבר בכדי להתחמק מהתפיסה והעונש. הדרך שבה הדבר נעשה לא תורמת לא לבטיחות, לא להרתעה ולא לכלום פרט למראית עין של עשיה.

"עושים ,מציבים,דואגים"

תקרא את סוף התשובה שלי למגיב הקודם, לעיל. אתה (כפי הנראה מתגובותיך) מאלה שמתרשמים ממראית עין של עשיה ומזעקות צדקניות ולא באמת חושב האם נעשה משהו עם תועלת בצידו. אם אני נהג שיכור - המחסום הזה לא מזיז לי, שכן הוא נותן לי זמן של חצי לחשב את דרכי ההתחמקות שלי, ועוד חצי שעה של נהיגה מסטולה לחלוטין לפני. זו בעיה, ואתה פשוט מתעלם ממנה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ניראה לי שאין שום מחלוקת בין משתתפי השרשור בצורך לנהל מלחמת חורמה כנגד תופעת הנהיגה בשכרות, אין שום ספק בכך שבית לוינשטיין מלא בהוכחות "חיות" לצורך למגר את התופעה הזו.

שאלות "המחקר" של השרשור הן אחרות:

1. האם חסימת כבישים כדי ללכוד שיכורים היא דרך יעילה להשגת המטרה? האם הדרך שבה היא מבוצעת מאפשרת לשיכורים להימלט מהמלכודת?

2. האם המחיר שנדרשים לשלם שאר משתמשי הכביש הוא סביר?

פורסם

דורקי, למרבה הצער נראה ש"שאלת המחקר" שנובעת מהתגובות היא אחרת וכל מהותה היא האם לצפות מהמשטרה שתעשה פעולות מועילות, או שדי לה שתעשה משהו בבחינת עדיף על כלום. וזה די עצוב, למען האמת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נ

שאלות "המחקר" של השרשור הן אחרות:

1. האם חסימת כבישים כדי ללכוד שיכורים היא דרך יעילה להשגת המטרה? האם הדרך שבה היא מבוצעת מאפשרת לשיכורים להימלט מהמלכודת?

2. האם המחיר שנדרשים שאר משתמשי הכביש הוא סביר?

1. מכיוון ששיכורים לא יוצאים רק ממרכזי בילוי, ויוצאים גם מהבית שתויים,

ממסיבות יער פרטיות, ותתפלא גם שותים בדרך מאחורי ההגה (ראיתי מספר פעמים בכביש של פלמחים בדרך לחוף),

אז לתפוס אותם בצירים מרכזיים היא לדעתי דרך טובה.

2. להמתין 30 דקות בתור על מנת שכל מי שעובר יבדק היא לדעתי זמן סביר,

זה אפילו זמן קצר יותר מההמתנה של הפקקים בהם היתי מגיעה עם האוטובוס לאוניברסיטה.

ל'

פורסם
דורקי, למרבה הצער נראה ש"שאלת המחקר" שנובעת מהתגובות היא אחרת וכל מהותה היא האם לצפות מהמשטרה שתעשה פעולות מועילות, או שדי לה שתעשה משהו בבחינת עדיף על כלום. וזה די עצוב, למען האמת.

רומן, זה אפילו יותר גרוע - ישנם כאן כאלה שמעדיפים את מראית העין של העשייה על לא כלום.

אלה פעולות חסרות תועלת, עם פרופיל ציבורי גבוה, שמשמשות כעלה תאנה להסתיר את ערוות המשטרה - הא ותו לא.

פורסם
1

2. להמתין 30 דקות בתור על מנת שכל מי שעובר יבדק היא לדעתי זמן סביר,

זה אפילו זמן קצר יותר מההמתנה של הפקקים בהם היתי מגיעה עם האוטובוס לאוניברסיטה.

ל'

אוקיי, זורם איתך.

ולהמתין יותר משעתיים - כמו שקרה לי - גם זה סביר?

• תוכן חדש...