Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

wa11a - אם היית קורא את מלוא התגובות, היית רואה שהעזרה להצלת חיי האדם במעשים אלה מוטלת בספק, במיוחד לעומת הנזק שנגרם. לראיה התנצלות המשטרה.

חיימי - כל עוד אתה, ושוטרים אחרים רואים בהתנהלות למול הציבור קרב תחת שירות - המשטרה תמשיך להיראות כך, כגוף שמשרתים בו אנשים קטנים המחפשים חיזוקים עצמיים במקום לשרת ולהגן, כפי תפקידם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

טימטום של שוטרים - כרגיל.

אני רק חושב מה קורה למי שעייף מאוד ורוצה להגיע הביתה - נהיגה בעייפות מסוכנת לא פחות (ולעיתים אף יותר) מנהיגה בשיכרות. בנוסף, מעניין מה קורה אם מישהו צריך להספיק לטיסה - לדוגמא - והוא לא יעלה בדעתו לצאת שעה מוקדם יותר עקב סכנת פקקים ב-4 בלילה....

פורסם

ואווו..

השרשור הזה לא מתקדם לשום מקום,זהו פורום רכב שהמטרה שלו לשתף ואיכשהו לעזור/לתקן.

יש פה כמה חברים כולל אותי שמנסים להגיד שהמשטרה פועלת לא לצרכי הציבור,אלא לצרכי המדינה,היא מנסה לאכוף נהגים שיכורים ולרוב רק צעירים איך שהם רואים שצעיר נוהג על הרכב ישר מבקשים שיעצור בצד(בצומת נהלל,יש בדיקות קבועות,וכל מי שצעיר סוטה לכביש עפר לבדיקה)אך הנהגים היותר מבוגרים ממשיכים לנסוע מכיוון שמהמשטרה חושבת שהם יותר אחראים והם לא ישתו וינהגו.

עוד דבר המשטרה שוכחת- צעירים שיצאו לבלות לרוב חזרו מהצבא באותו יום ולא ישנו את כמות השעות כדי להיות נהג תורן ובסופו של דבר אחד מהם הוא כן הנהג תורן,מנסה לחזור הביתה כמה שיותר מהר אחרי שהוא עבר את הפקק ופה אנחנו נכנסים לבעיית המהירות: או שצעיר נכנס לתאונת דרכים אחרי שחזר מבילוי או שנתפס נוהג במהירות גבוהה מהמותר.בסופו של דבר מה שאני מנסה להגיד שקבוע יהיה השלכות אך המשטרה תמיד תיצא נקיה מהמיים.

פורסם

יוזמה מבורכת של המשטרה (כאחד שכרגע עבר לגור ברעננה), כמו תמיד אפשר לשפר על ידי הוספת מספר עמדות נשיפון וכמובן שוטרים שיעברו עם נשיפונים (גודל של קופסאת סיגריות/ציטה) בשול הדרך ויבדקו את אלה ש"חונים" שם עד יעבור זעם.

שימשיכו להשקיע את הזמן שלהם והכסף שלנו בהורדת שיכורים מהכבישים.

בשיפוצים

פורסם

בעיני כל פעולה אפקטיבית שתעשה המשטרה לחיסול הנגע של נהיגה בשכרות - היא מבורכת.

קבוצת חברים שאני נמנה עליה, ניסתה להסביר ולהסב את תשומת הלב לכך ששיטת הפעולה לא נכונה ונזקה עולה על תועלתה.

לדעתי ניתן להפעיל את הכוחות טוב יותר ויעיל יותר עם פחות הפרעה לשגרת החיים של האזרח הנורמטיבי.

לשיטה הנוכחית מספר חסרונות:

1. היא מאפשרת לשיכורים להמלט.

2. היא עוצרת את השיכור אחרי שנהג מרחק לא מבוטל על כביש מהיר.

3. היא פוגעת באופן לא מידתי בחייו של הנהג הנורמטיבי.

אני דווקא מקווה שקצין משטרה עם ראש פתוח כן קורא את השרשור הזה, אם הוא יפיק מכל זה ולו טיפ קטן - דיינו.

פורסם

לכל הצדקנים כאן - מה היתה תגובתכם אילו עיכוב כזה היה גורם לכם להפסיד טיסה? או שמי מבני משפחתכם לא היה מקבל טיפול רפואי דחוף בזמן משום שהרופא הכונן עוכב בפקק?

לדעתי מדובר בעבודה רשלנית של המשטרה. את אפקט ההרתעה ניתן להשיג גם בבדיקות מדגמיות עם מינימום הפרעה לקהל.

בכל זאת - כל פעם שאני קורא שרשור מסוג זה אני נזכר בפניהם המאוכזבות של שוטרים שהיו עוצרים אותי במחסום ליד הבית בימי חמישי בערב ומתאכזבים למצוא אדם בן 40-50 פיכח לחלוטין עם שני ילדים חגורים וישנים במושב האחורי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אז אולי במקום להיות מוכן להתקע בפקק ענק למשך מספר שעות, תהיה מוכן להתנדב למשמרת שבועית במשטרה שמטרתה מלחמה (בתקווה שאפקטיבית) בשכרות?

מעצם שירותי את המדינה 24/7 (קצין בצה"ל) אני חושב שאני תורם מספיק ומגיע גם לי קצת לנוח יום אחד בשבוע.

ואל תזכיר את עניין המשכורת שאני (לא) מקבל, 513.40 שקל בחודש זאת לא משכורת ולא ניתן להתקיים על הסכום הנ"ל.

אז בנוסף לזה להתנדב עוד למשמרת שבועית?

ולמה אתה לא מתנדב למשמרת שבועית בסוף השבוע על מנת לפתוח עוד נתיב של נשיפונים? הרי זה היה יכול לקצר את הפקק משמעותית לא?

(הייתי שמח לנהל את הויכוח הזה בהודעות פרטיות אך כיוון שחסמו לי את ההודעות הפרטיות אני נאלץ לכתוב פה)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בכל זאת - כל פעם שאני קורא שרשור מסוג זה אני נזכר בפניהם המאוכזבות של שוטרים שהיו עוצרים אותי במחסום ליד הבית בימי חמישי בערב ומתאכזבים למצוא אדם בן 40-50 פיכח לחלוטין עם שני ילדים חגורים וישנים במושב האחורי.

דווקא מהניסיון שלי עצרו אותי מלא פעמים לבדיקה וחוץ מפעם אחת שעשיתי באמת את הבדיקה היו משחררים אותי לפני, זאת אחרי שהיו רואים/מבינים שאני נהג התורן. (בן 23 אגב).

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
מעצם שירותי את המדינה 24/7 (קצין בצה"ל) אני חושב שאני תורם מספיק ומגיע גם לי קצת לנוח יום אחד בשבוע.

ואל תזכיר את עניין המשכורת שאני (לא) מקבל, 513.40 שקל בחודש זאת לא משכורת ולא ניתן להתקיים על הסכום הנ"ל.

אז בנוסף לזה להתנדב עוד למשמרת שבועית?

תראה, זה אתה שהתנדבת לבלות 20 שעות מתוך הזמן החופשי שלך בפקק יזום לצורך בדיקת שכרות.

ולמה אתה לא מתנדב למשמרת שבועית בסוף השבוע על מנת לפתוח עוד נתיב של נשיפונים? הרי זה היה יכול לקצר את הפקק משמעותית לא?

כי אני לא צדקן מתחסד ותרומתי הצנועה למדינה היא שנות שירות בצבא (סדיר + קבע) ואח"כ במילואים + מיסים לא מבוטלים שאני משלם מידי חודש בחודשו.

לדעתי זה מספיק ואינני מוכן לתרום יותר לא למדינה, לא לעמותות, לא למסכנים בצמתים ולא לאף אחד אחר - אלא רק למשפחה ולחברים שלי.

באדום

פורסם

אמרות פופוליסטיות וזולות כמו "אני מוכן לעבוד ככה וככה שעות בפקק על מנת להציל חיים", הן נחמדות אבל לא קרובות אפילו לנקודה של הדיון לדעתי.

השאלה היא לא האם כדאי למנוע תאונות דרכים ונהיגה בשכרות, השאלה היא האם זאת דרך אפקטיבית.

אותי עצרו לפני כשבוע ממש מחוץ למוקד בילוי ראנדומאלי (ראו דיון בפורום משפטים) ועברתי גם מול הפקק הענקי בכביש 4 ובכביש היוצא מראשון לציון לכיוון בית דגן.

לדעתי הדבר האפקטיבי יותר לעשות זה לשלוח ניידות שיעצרו רכבים נוסעים, כך יכולו השוטרים לזהות מטרות חשודות יותר (צעירים, רכבים שמתקשים להשאר בנתיב או מתנהגים מוזר).

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם
תראה, זה אתה שהתנדבת לבלות 20 שעות מתוך הזמן החופשי שלך בפקק יזום לצורך בדיקת שכרות.

תראה, לבלות 20 שעות באופן חד פעמי על מנת לתפוס שיכורים על הכביש אני מוכן.

אבל משמרת שבועית? זה כבר לא חד פעמי בכלל

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אין מערכת שיש לה 100% נצילות.

יכול להיות שאפשר לעשות זאת טוב יותר, מה זה יכול להיות, בטוח.

אבל כרגע זה מה שעושים וגם על זה צריך להגיד תודה.

אני לא אומר שאני רואה את הפקק מרחוק ועולה לי חיוך, זה לא כייף זה ברור ולא משנה בדרך לאן אתה.

קרה מקרה שמישהו פה עמד שעתיים, אז נכון אולי זה מוגזם, אבל זה לא תמיד כך.

כמו שאתה מבין ברוב המקרים זה לא קורה, וחצי שעה פקק זה לגמרי נסבל.

וגם אז יש פה אחד שמתלונן שלא עוצרים את המבוגרים שניראם להם בסדר, כדי להקל על הפקק.

אתה מבין את האפסורד.

פורסם

bios, אני מאמין שאתה מתכוון למה שאתה כותב, אבל לדעתי אם תתקע בפקק כזה אז אחרי מספר חד ספרתי של שעות המתנה סבלנותך תפקע כי תתעייף, תתחיל להיות רעב וצמא ובכללי יישבר לך מהסיטואציה ההזויה.

כשתגיע לשלב הנפשי הזה אתה תתחיל לקלל את השוטרים והשיכורים כאחד - כמה דורות קדימה.

פורסם

לקטוע את כל היד כי הציפורן שבורה.

הצעד הבא - להשבית את הרכבות כי יש כמה שמתפלחים בלי כרטיס.

פורסם
אבל כרגע זה מה שעושים וגם על זה צריך להגיד תודה.

זו בדיוק הגישה שמאפשרת לכל גוף שהוא להמשיך ולדפוק אותך. כשאתה מסתפק בעשיה מבלי לחשוב אם היא טובה או מועילה, זה מוכיח שני דברים:

1) המשטרה כל כך פתטית שאף אחד לא באמת מצפה ממנה שתעשה משהו;

2) לא אכפת לך מה עושים, על עוד אתה רואה שעושים משהו.

מכל מקום, הגישה הזו היא אחד משורשי הבעיה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...