Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואט, לא וולט. אתה קצת מתבלבל.

הדברים האלו מאוד ידועים לנו, תן לי תקציב של 100 אלף שקל לרכיבים ואני בונה משהו כזה. אין כסף ואין מוצרים בארץ.

פורסם

once you go black...

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מאיזה מקור מתח הדבר הזה ניזון? חשבון פשוט מראה שבנצילות של 100% - כלומר ללא כל הפסדים של חום, למשל, הספק כזה במתח של 12V דורש זרם של מעל 3300 אמפר. פשוט לא סביר.

פורסם
מאיזה מקור מתח הדבר הזה ניזון? חשבון פשוט מראה שבנצילות של 100% - כלומר ללא כל הפסדים של חום, למשל, הספק כזה במתח של 12V דורש זרם של מעל 3300 אמפר. פשוט לא סביר.

כנראה יש כמה מצברים מחוזקים של משאיות/אוטובוסים ....

:twisted:
פורסם

אם אין לכם את הידע אל תזרקו מילים סתם. מה קשור אוטובוס למערכת סטריאו?!

מצברי AGM (כמו שיש לי ברכב, xs power), ורביעייה או שישיית אלטרנטורים מחוזקים שמוציאים 400 אמפר כל אחד, שלא נדבר שהם לא מריצים 12 וולט, אלא 16-18 וולט, ובגברים מחווטים בהתנגדויות של חצי או רבע אוהם כל אחד.

פורסם

תעשה בבקשה חשבון כמה אנרגיה צריך להשקיע על מנת לקבל מששת האלטרנטורים את התפוקה שלהם. גם במקרה של הדוגמה שלך, הם עדיין יתנו "רק" 2400אמפר.

פורסם

תוסיף לזה בנק של מצברים ואתה מגיע לתוצאה שאתה מדבר עליה.

השאלות הן -

לכמה זמן מערכת כזו תצליח לפעול לפני שמערכת החשמל תקרוס.

כמה SPL מיוצר בסופו של דבר מכל ההשקעה הזו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואי, בבקשה תוציאו את הראשים שלכם מה***.

זה הספק דינאמי, כי זה על מוזיקה. בחיים לא תהיה שם משיכה של 40 קילווואט ליותר מכמה רגעים.

על מוזיקה בשיא הווליום אפשר לנגנן איתם כל היום, ללא בעיות וללא קריסות של מערכות חשמל, אני לא יודע מאיפה אתם מביאים את השטויות האלו.

ואגב.. 2400 אמפר כפול 18 וולט זה 43,200 וואט. זה המון! מעל ומעבר בשביל להחזיק מתח טעינה בעומס של משיכה.

ויש רכבים עם הרבה יותר הספק ממה שהוא פרסם.

ולשאלתו של אווז, צריך כ58 כוחות סוס לסובב את ששת האלטרנטורים בסל״ד מלא בתפוקה מירבית של זרם ומתח, על מנת להוציא ״רק״ 2400 אמפר ב18 וולט.

פורסם
וואי, בבקשה תוציאו את הראשים שלכם מה***.

זה הספק דינאמי, כי זה על מוזיקה. בחיים לא תהיה שם משיכה של 40 קילווואט ליותר מכמה רגעים.

על מוזיקה בשיא הווליום אפשר לנגנן איתם כל היום, ללא בעיות וללא קריסות של מערכות חשמל, אני לא יודע מאיפה אתם מביאים את השטויות האלו.

ואגב.. 2400 אמפר כפול 18 וולט זה 43,200 וואט. זה המון! מעל ומעבר בשביל להחזיק מתח טעינה בעומס של משיכה.

ויש רכבים עם הרבה יותר הספק ממה שהוא פרסם.

ולשאלתו של אווז, צריך כ58 כוחות סוס לסובב את ששת האלטרנטורים בסל״ד מלא בתפוקה מירבית של זרם ומתח, על מנת להוציא ״רק״ 2400 אמפר ב18 וולט.

דיוויד - מה לגבי SPL יציב - תדר\טון קבוע?

Pioneer TS-X150

פורסם

SPL יציב? מה הכוונה?

רכבים כאלו על מוזיקה יכולים להוציא בין 155-165 דציבל. ולא ב60 הרץ, אל בין 25-35 הרץ.

בשביל טונים לא דרוש הספק כזה להוציא מספרים כאלו, אנשים הוציאו 150+ על טונים בעזרת סאב בודד 12" ו3KW באיזור של ה50-60 הרץ.

השיא העולמי מוחזק על ידי זוג אלמנטים 18.

פורסם

וזו בעצם השאלה - כמה דציבל אתה תצליח להוציא מטון בודד יציב על הספק כזה.

הבעיה היא כמובן שאני לא יודע איזה או כמה סאב וופרים יש שם, נתוני תיבות ושאר משתנים.

מה באמת השיא העולמי?

ידוע לך הנתונים הטכניים מאחורי המספר שהתקבל על הצג?

אלו הדברים שבאמת צריכים לעניין כאן את מי שרוצה להרים כזה פרוייקט.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...