Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אם כבר אז גם אני מנצל את השרשור לשאלה - על דו"ח שמצמידים לרכב כתוב שחובה לשלם עד שלושה חודשים. השאלה היא אם השלושה חודשים האלה נחשבים מהרגע שהדו"ח הוצמד לשמשה או מרגע שהעייריה שלחה את המכתב, ואז האיומים של השלושה חודשים שרשומים על הדו"ח סתם נועדו להלחיץ אותי לשלם מהר.

ושאלה נוספת - אם אני רוצה לערער על הדו"ח, כי אני מאמין שהוא לא מוצדק - הדברים הבאים תקפים מרגע שהדו"ח הוצמד לשמשה או מרגע שהדו"ח הגיע בדואר? (מתוך עיירית רחובות) :

עפ"י סעיף 229 (א) (1), ניתן להגיש בקשה לביטול תוך 30 יום ממועד ההמצאה.

הגשת בקשה לביטול, מעבר למועד הר"מ, לא תתקבל.

קקטוסולר ידנית

פורסם
רק היום קיבלתי את התזכורת על הדוח.

הולך לשלם.. :)

למה ללכת? אי אפשר ברשת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ASFANUT, לשאלותיך: כשתקבל את המכתב הביתה יהיו לך שוב 3 חודשים לשלם (מיום שליחת המכתב), וגם את אפשרות הערעור תוך אותו פרק זמן כמו בדו"ח המקורי.

למעשה, כשאתה מקבל את הדו"ח במכתב רשום הביתה זה כאילו קיבלת אותו רק באותו רגע בפעם הראשונה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...