Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"השתדגתי" לאימפרזה שנת 94 ידנית.

ישנם 2 בעיות ברכב.

במהירות של 100 קמ"ש הרכב בערך ב 3000 סל"ד עם צליל חזק של המנוע,הצליל בריא הבעיה שזה הורס את חווית הנסיעה בכביש מהיר,אני מאמין שזה גם לא מטיב עם צריכת הדלק,האם אני צודק?

מנוע 1600 גיר ידני 5 הילוכים,איך זה שבסופר לנסר יש 4 הילוכים אוטומט והשיוט בסלד הרבה יותר נמוך?

האם זה סלד אופייני לרכב? ואם לא מה לבדוק.

בנוסף בבלימה לקראת הגעה לעצירה מלאה יש חריקות,רגילות ולא מיוחדות,אמרו לי צריך לנקות בלמים עם לחץ אוויר,אני אומר רפידות או משהו שצריך להחליף.

מה באמת צריך לעשות.

תודה רבה לכם!

Miata ND2

פורסם

אצלי באלמרה הסל"ד ב100 קמ"ש הוא גם סביב ה3000, לכן נראה לי שאצלך הכל תקין.

מנוע 1600 גיר ידני 5 הילוכים,איך זה שבסופר לנסר יש 4 הילוכים אוטומט והשיוט בסלד הרבה יותר נמוך?

כי אצלו יחס ההעברה בהילוך האחרון הוא הרבה יותר גבוה מאשר אצלך, מה שמוריד את צריכת הדלק בשיוט.

מנגד, בשביל לעקוף הוא חייב להוריד הילוך ואתה לא.

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם
אצלי באלמרה הסל"ד ב100 קמ"ש הוא גם סביב ה3000, לכן נראה לי שאצלך הכל תקין.

כי אצלו יחס ההעברה בהילוך האחרון הוא הרבה יותר גבוה מאשר אצלך, מה שמוריד את צריכת הדלק בשיוט.

מנגד, בשביל לעקוף הוא חייב להוריד הילוך ואתה לא.

אז איפה בא לידי ביטוי החסכון בנסיעה ברכב ידני , בנסיעות עירוניות ? האם ייתכן שרכב זהה עם גיר אוטומט יצרוך פחות דלק בנסיעה בין עירונית בגלל שיוט בסל"ד יותר נמוך מאשר גיר ידני?

Miata ND2

פורסם

אם הרעש מהבלמים הקדמיים יש להחליף לפי הצורך /לחרוט צלחות בלם +להחליף דסקיות או להתאימן לצלחת החרוטה.

אם הרעש מהבלמים האחוריים,יש לפרק גלגלים ולבדוק האם ניקוי וכיוון יספיקו או שיש בעיה של ממש בתופים/משאבות בלם/קפיץ המשאבה/סנדלי בלם גמורים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מאמין שזה הרכב, אין מה לעשות בנידון לגבי הסלד, זה די נורמאלי.

החיסכון של הידני בא בעיר.

חוץ מזה אם יש רעש חזק של המנוע בתוך הרכב, כנראה שנהרסה\הוסרה האטימה. (לפחות ככה זה בקוואליר שלי, שהחליפו לי הגה כוח שכחו לשים חזרה את האטימה, וגם נכנס אוויר חם וגם רעש מהמנוע, פשוט אני שם מוזיקה ולא שומעים המנוע יותר).

חוץ מזה גיר אוטומט, ובכללי כל גיר, פועל על יחסי העברה שונים, יכול ליהיות שיש גיר שעם 3 הילוכים וב100 הוא על 2500 סלד, ויכול ליהיות גיר 6 הילוכים שב100 הוא על 2500 סלד, הכל תלוי מה היצרן תכנן.

פורסם

גם בגיר ידני אפשר לעשות הילוך אחרון עם יחס העברה ארוך יותר, זה לא קשור לסוג הגיר או למספר ההילוכים.

לגבי רעשי מנוע, אתה יכול להוסיף בידוד בקיר שבין תא המנוע לתא הנוסעים

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם
אני מאמין שזה הרכב, אין מה לעשות בנידון לגבי הסלד, זה די נורמאלי.

החיסכון של הידני בא בעיר.

חוץ מזה אם יש רעש חזק של המנוע בתוך הרכב, כנראה שנהרסה\הוסרה האטימה. (לפחות ככה זה בקוואליר שלי, שהחליפו לי הגה כוח שכחו לשים חזרה את האטימה, וגם נכנס אוויר חם וגם רעש מהמנוע, פשוט אני שם מוזיקה ולא שומעים המנוע יותר).

חוץ מזה גיר אוטומט, ובכללי כל גיר, פועל על יחסי העברה שונים, יכול ליהיות שיש גיר שעם 3 הילוכים וב100 הוא על 2500 סלד, ויכול ליהיות גיר 6 הילוכים שב100 הוא על 2500 סלד, הכל תלוי מה היצרן תכנן.

גם בגיר ידני אפשר לעשות הילוך אחרון עם יחס העברה ארוך יותר, זה לא קשור לסוג הגיר או למספר ההילוכים.

לגבי רעשי מנוע, אתה יכול להוסיף בידוד בקיר שבין תא המנוע לתא הנוסעים

המנוע אטום אבל כמו בכל רכב גם ברכבים חדשים ב3000 סל"ד רעש המנוע מתחיל להכנס לתא הנוסעים,עד 2000 סל"ד ממש לא שומעים אותו.

אני אבדוק את הבלמים,תודה לכולם

Miata ND2

פורסם
המנוע אטום אבל כמו בכל רכב גם ברכבים חדשים ב3000 סל"ד רעש המנוע מתחיל להכנס לתא הנוסעים,עד 2000 סל"ד ממש לא שומעים אותו.

אני אבדוק את הבלמים,תודה לכולם

נו אז למה שאלת למה אתה שומע אותו חזק?

ואם אני לא טועה בסוברואים שומעים את המנוע יותר חזק כי הוא בוקסר (רעש אחר, לא זוכר בדיוק כי פעם אחרונה שנסעתי\נהגתי על אימפרזה 07' הייתה לפני יותר משנה).

(אצלי נפגעה האטימה, כמו שהסברתי מקודם, וגם בסלד נמוך שומעים את הגרגור האמריקאי8), אבל מוזיקה על רבע ווליום כבר מתגברת על הרעש, אני לא מתקן כי זה המוט של ההגה, אני מחפש פטנט טוב ולא סתם לדחוף שם משהו שיכול לסכן את מי שנוהג. למרות שלי אין בעיה אני יכול להסתדר עם כל אלתור שאני עשיתי.)

• תוכן חדש...