Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עמד שנה וחצי מבלי לזוז, לאחר וקיבל מצבר חדש אתמול הרכב הונע, וכאשר דוושת הברקס נלחצה בהילוך P הטורים של האוטו ירדו. לא ניסיתי הילוך אחר מאחר ואין הרבה דלק באוטו, אבל יש מעט בשביל לתת גז והטורים עולים בלי בעיה, רק כאשר אני לוחץ על הברקס הטורים נופלים.

פורסם

יכולות להיות מספר בעיות.

ראשית,מומלץ למלא דלק אפילו בעזרת בקבוק או ג'ריקן כלשהו ולנסות להניע.אם לא מניע- לבדוק מתח טעינה של האלטרנטור.אם הבדיקה תקינה לבדוק,שאין קורוזיה בחיבורים של המצבר (אם יש לנקות) ואם כל זה לא עזר יתכן קרבורטור סתום/צ'וק אוטומטי תפוס/לא מכוון.(מחלה ידועה ברכבים הללו).

אם הבעיה בקרבורטור מומלץ לנסוע לנתניה,לחבר הפורום,צביקה,בעל מכון לקרבורטורים.

כמובן,שבכל מקרה,רצוי ואף חובה להחליף שמן+מסנן שמן +מסנן אוויר ובכלל לעשות יישור קו אם אתה רוצה שהרכב ישמש אותך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
התופעה שאתה מתאר נשמעת כמו מקרה קלאסי של בריחת אויר מצינור וואקום כלשהו (כנראה בחיבור לבוסטר).

איפה זה נמצא, ואיך להחליפו או לסתום את הבריחה.

יכולות להיות מספר בעיות.

ראשית,מומלץ למלא דלק אפילו בעזרת בקבוק או ג'ריקן כלשהו ולנסות להניע.אם לא מניע- לבדוק מתח טעינה של האלטרנטור.אם הבדיקה תקינה לבדוק,שאין קורוזיה בחיבורים של המצבר (אם יש לנקות) ואם כל זה לא עזר יתכן קרבורטור סתום/צ'וק אוטומטי תפוס/לא מכוון.(מחלה ידועה ברכבים הללו).

אם הבעיה בקרבורטור מומלץ לנסוע לנתניה,לחבר הפורום,צביקה,בעל מכון לקרבורטורים.

כמובן,שבכל מקרה,רצוי ואף חובה להחליף שמן+מסנן שמן +מסנן אוויר ובכלל לעשות יישור קו אם אתה רוצה שהרכב ישמש אותך.

אתה רציני ? האוטו מניע.

• תוכן חדש...