Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב יד שניה במחיר של 40-50K. הרכב משמש בעיקר אותי, בן 26 שגר בבת ים ונוסע לעבודה על בסיס יומי לקרית אריה בפ"ת (כ-50 דקות בפקקים של הבוקר והערב..).

בעתיד הקרוב כנראה גם אתחיל ללמוד והרכב ישמש לנסיעות נוספות (בינעירוניות או בתוך העיר).

אני מחפש רכב אמין - שחלקי החילוף שלו והתיקונים לא יעלו הרבה כסף. חשוב לי מאוד שהבטיחות של הרכב תהיה טובה ושהרכב יהיה כמה שיותר חסכוני בדלק.

בהתחלה שקלתי לקנות את הקיה פיקנטו הידנית אבל המחיר קצת מעל התקציב שלי (63K).

אני מתעתד ללכת לאירוע מכירות של אלבר בגני התערוכה בתקווה למצוא שם מציאה...

על מה אתם ממליצים לי ללכת?

תודה!!

איתי

פורסם

לדעתי יהיה נעים לך יותר בסופר מיני למרות שמיני יכולה בהחלט להספיק.

בסופר מיני אני מציע לך לבדוק את יונדאי I20, מודל 2009 אמור להתאים לתקציב שלך. לרכב 5 כוכבים במבחן הריסוק, 6 כריות אויר ובקרת יציבות.

אפשר לבדוק גם מאזדה 2 אבל רק בדגם הדיינמיק שכן האקטיב מגיעה עם 2 כריות אויר בלבד.

אם אתה בכל זאת רוצה מיני אז לדעתי יונדאי I10 עם המנוע הגדול יותר (1250) תעשה את העבודה בעבורך, אין לה 5 כוכבים כמו הפיקנטו אלא 4 בלבד ו-4 כריות אויר.

פורסם

גם לפיקנטו יש 4 כוכבי ריסוק, כמו ליונדאי i10:

http://www.euroncap.com/results/kia/picanto/2011/442.aspx

אם אתה מחפש מכונית ידנית אז המציאה הטובה ביותר שתוכל למצוא היא פיאט פונטו ידנית. דגם ה-1.2 ליטר ידני היה אחד מהרכבים הידניים הראשונים שנכנסו לשירות בליסינג ובהשכרה כך שרכבים שמשתחררים כיום מעסקאות אלו נמכרים במחירים מאוד אטרקטיביים והם עסקה מצוינת. הרכב חסכוני מאוד בדלק, זול לאחזקה וזול לביטוח. הביצועים לא משהו אבל בשביל לנסוע כל יום בפקקים של פתח-תקווה זה מספיק ואף יותר מכך.

אם אתה מחפש משהו אוטומטי אז נסה למצוא דייהטסו סיריון או ניסאן מיקרה. המכוניות האלו אולי נראות פחות טובה ממאזדה 2 וגם קצת פחות זריזות, אבל בהחלט יותר חסכוניות בדלק.

פורסם

הפיקנטו לא קיבלה את הכוכב החמישי משום שבחלק מהדגמים שנמכרים באירופה לא מותקנת בקרת יציבות, זה בעצם אומר שבדגמים שנמכרים בארץ היא זכאית ל-5 כוכבים.

פורסם

אם רלבנטי - האם שקלת קטנוע דו גלגלי ? עלות האחזקה והדלק תהיה נמוכה משמעותית לעומת רכב.

היות ולא ציינת דרישות מיוחדות - כמעט כל רכב יתאים. יהיה מיני או מיקרו. גם סוויפט תתאים לך וגם פונטו.

אם יש לך זמן - וכדאי שיהיה - קרא הרבה ברשת על חיפושי רכב (יש בנעוץ של הפורום המון עצות), כעל דגם כזה או אחר. רק שים לסנן תגובות למי שמדבר מנסיון אישי ולמי שניזון משמועות ממקורות ערפיליים.

סמן לצעמך שני דגמים רלבנטיים. שקול חיפוש רכב בן שנה עד שלוש, לפי התקציב. לדעתי עדיף מיד פרטית על פני ליסינג, גם אם המחיר קצת יותר גבוה. כלי רכב קטנים בליסינג עוברים חיים לא קלים. על אלבר וחברות אחרות תוכל לקרוא בפורום וברשת ולהתרשם לפני שאתה ניגש אליהן.

אחרי ההשקעה בבחירת דגם, תחרש את העצות לקניית רכב מיד שניה. אם בודקים טוב את הרכב - מוצאים משהו מוצלח.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...