Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשים 2 סאבים בגודל של 8 אינ"צ בפנל האחורי של האוטו.

האוטו הוא סיווק קופה , הסאבים חייבים להיות פרי-אייר.

השאלה שלי היא:

1- איזה סאבים מומלצים?

2- מה המחירים שלהם?

3- איפה אפשר לקנות אותם?

הודה לעוזרים....

פורסם

תודה על ההצעה .

אולי בכל זאת מישהו יכול לעזור לי אם תשובה לשאלות שלי?

אני מעוניין רק בסאבים עגולים 8 אינ"צ . איזה יש בשוק ואיפה ניתן לראות אותם, והכי חשוב מה הכי מומלץ?

אם למישהו יש דרך לעזור אז תודה מראש.....

נ.ב :

2 סאבים על פאנל אחורי בהונדה , זה לא מסוכן לשמשה?........

פורסם
תודה על ההצעה .

אולי בכל זאת מישהו יכול לעזור לי אם תשובה לשאלות שלי?

אני מעוניין רק בסאבים עגולים 8 אינ"צ . איזה יש בשוק ואיפה ניתן לראות אותם, והכי חשוב מה הכי מומלץ?

אם למישהו יש דרך לעזור אז תודה מראש.....

נ.ב :

2 סאבים על פאנל אחורי בהונדה , זה לא מסוכן לשמשה?........

מבחינת השמשה אין לך מה לדאוג אחי אני הייתי ממליץ לך ללכת על רוקפורד סאב איכותי נשמע פצצות ולא מזיין תאוזניים שתים כאלה עם טיבה כפולה יספיקו לך אחי אני מדבר בטור אחד שקנה סאב שלהם עכשיו(RZF3120)

שאתה נותן לו הוא נותן וגם בצלילים הנמוכים הוא משתלב יפה עם כל מוזיקה

אבל אם אתה רוצה שישמעו אותך קילומטרים לפני שאתה מגיע לשכונה לך על המתחרים של פייוניר הרבה יותר חזקים אבל לדעתי עושים יותר מידי רוח בלי טעם

הכל תלוי במה שאתה אוהב ובטעם שלך

מקווה שעזרתי רק אל תשכח לחבר הכל למגבר מכובד:wink:

פורסם

קודם כל תודה !!!!

אני באמת חושב על רוקפורד הבעיה שאני לא יודע איפה אני מוצא כאלה סאבים....( הכוונה ל-8 אינ"צ ).

ומה הכוונה לתיבה? אני רוצה לשים אותם על הפאנל , אז זה רק פרי-אייר.

פורסם

אני לא רוצה להישמע אופטימי, אך העובדה שזה ממוקם על המגש, אין זה אומר שהמגש לא יכול להיות תיבה שלמה לסאב לדוגמא,(כמובן שבתנאי שאתה מוכן להיכנס להרפתקאות , ויש מקום בבאגז להקציב)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

נדמה לי שסאבים של רוקפורד אי אפשר להרכיב כפרי אייר.

JL AUDIO יש להם סאבים לפרי אייר .(יש עוד הרבה חברות)

צריך לבדוק בתאור של הסאב האם הוא יכול לשמש לפרי אייר.

פורסם
קודם כל תודה !!!!

אני באמת חושב על רוקפורד הבעיה שאני לא יודע איפה אני מוצא כאלה סאבים....( הכוונה ל-8 אינ"צ ).

ומה הכוונה לתיבה? אני רוצה לשים אותם על הפאנל , אז זה רק פרי-אייר.

טלפון לבירור אצל היבואן של רוקפורד 052-2952410 - אודי.

תדבר איתו הוא יתן לך הסבר מלא עם אפשרי או לא להרכיב סאב 8 אינצ' של רוקפורד בתצורת FREEAIR.

וכן קיימים דגמים כאלו וגם בארץ.

פורסם

תודה אנשים על התשובות....

אני יבדוק אצל היבואן ויחזור אם תשובות למי שיהיה מעוניין.

שכחתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על הרעיון של 2 סאבים על הפאנל האחורי אצלי בהונדה ,

ינגן יפה או לא ?

התיכנון שלי זה 2 סאבים על הפאנל ( לא על המקורי אלא אחד שאני יבנה בעצמי ) וקומפינט של m.b

בדלתות מקדימה.

המגבר לסאבים הוא JBL GTQ360 ולרמקולים - JBL POWER 7520.

חוות דעת יתקבלו בברכה ( גם שליליות..... ).

תפציצו.....

פורסם

אם אתה עושה את ההתקנה של הסאבים כדי לחסוך מקום אז זה משהו אחד אבל אם אתה עושה את הההתקנה בשביל שמע אז לפי דעתי עדיף כבר בתיבה עם עדיפות לאטומה.

לגבי הקומפוננט במקום להחליט ככה באויר הייתי הולך לבדוק כמה בטווח מחירים של הקומפוננט הזה ורק אז מחליט אם ללכת עליו או על אחר,עדיף שתעשה ככה כדי שלא תתאכזב.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

קודם כל יש משהו במה שאתה אומר אבל :

א- אני כן רוצה לחסוך מקום ואין לי כוח שכל ערס יציץ לי מעבר לכתף כשאני פותח בגא"ז.....

כבר שמעתי אל הרבה מקרים שהבודק בקניון זורק מילה לאיזה חבר משועומם!

אז זה יותר בטוח ונוח , גם מהבחינה שהם לא יהיו כל-כך בולטים לעין ולא כל לגנוב אותם מהפנל הזה.( הוא יהיה מקובע חזק מאוד!! )

ב- אמרו לי שה"מורל " נותנים צליל "רך" מדי , אז הם היו האופציה היחידה חוץ מ-m.b ( שיש לי ניסיון טוב מאוד איתם....).

בכל מקרה תודה , נחמד לשמוע תשובות לעניין...

פורסם

אולי אני קיצוני,אבל זה נשמע לי פארנודיה לשמה, אם המצב כל כך חמור שאתה חושד אפילו בחבר של השומר בכניסה לחניון, אולי פשוט אל תתקין 2 וופרים גדולים שיישבו לך על הדאש כי אז כל החניון ידע מה יש לך ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...