Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין ספק שהן משדרגות את הלוק. מעבר לזה, הן נוחות יותר במגע עם נעל רטובה - לא מחליק בכלל, בעוד על הפלסטיק המקורי (עליהן מתלבשות האלומיניום) יש פחות "אחיזה".

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

איך הזמן עובר לאט שבא לי למות :evil::evil::evil:

בהרבה הרבה מקומות שהם לא מדינת ישראל ישנו נוהל די קבוע (לפחות במכוניות סטנדרטיות) שמיד אחרי שאתה חותם חוזה אתה מקבל את הרכב בסוכנות או מקסימום נוסע למגרש מסירת רכב ויוצא עם רכב חדש עוד באותו יום.

ורק כאן בארצנו הקטנטונת צריך לחכות 21 ימי עסקים :cry::cry::cry:

פורסם

גם אני מחכה לרכב חדש מצמפיון, עבר שבוע וחצי מתוך 14 ימי עסקים.. מה שאומר שאני רק בחצי :banghead:

מזדהה איתך לגמרי!

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם
זה אמור להיות 14 ימים עסקים. איך קפצנו ל-21? :roll:

סוכנות הליסינג שקניתי דרכה כנראה קיבלה פעם על הראש ממישהו שהרכב שלו לא היה במלאי ולכן הם מחתימים על 21 ימי עסקים למרות שלטענתם בתשעים אחוז מהמקרים הם לא מגיעים אפי׳ לארבע עשרה ימי עסקים. אשרי המאמין..

פורסם

את שתי הסקודות קיבלתי בפחות מ 14 ימי עסקים, רק שהיטי הוזמנה בדיוק לפני החגים ולכן לא היו הרבה ימי עסקים בשבוע :(. מה שכן עודד אותי בהמתנה זה העובדה שבסוכנות הם יודעים ע"י כניסה לתוכנה באיזה נקודה בשרשרת הרכב נמצא. תנסה לברר.

פורסם
מה שכן עודד אותי בהמתנה זה העובדה שבסוכנות הם יודעים ע"י כניסה לתוכנה באיזה נקודה בשרשרת הרכב נמצא. תנסה לברר.

ניסיתי לברר אבל זה לא בדיוק הלך.. זה נראה שיש להם ממש טראומה מהבטחות שלא קוימו.

בכל אופן, תוכל לפרט לי קצת על התחנות האלו שהרכב צריך לעבור בהם? מה כבר יש לעשות ברכב חדש שאפי׳ את ההתקנות של המיגון והסטריאו הם לא עושים?

פורסם

באמת שלא זוכר בדיוק אבל עקרונית התקנות כמו לדוגמא מיגון (איתוראן SAVE למשל) או מולטימדיה (כתלות במה שהוזמן), נסיעת מבחן, שחרור ורישום (לאו דווקא בסדר הזה).

פורסם

אצלי הסוכן אמר שטת האיתוראן או פויינטר שהביטוח מחייב מזמינים אחרי שהאוטו מגיע לסוכנות למסירה.. אבל איך אפשר לבטח בלי מיגון? מקבלים איזה ארכה?

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם

למיטב ידיעתי מקבלים ארכה.

כשקנינו את הפאביה ה SAVE לא היה כלול במחיר (שילמנו עליו כתוספת לסוכנות). אז פשוט תיאמו לי עם המסירה התקנה במוסך מורשה שגם כנראה מורשה של פוינטר.

כשקנינו את היטי, ה SAVE היה חלק מההטבות, אז התקינו לנו איתוראן SAVE למיטב הבנתי עוד בבונדד.

פורסם

'TT'

מכיוון שאני לא יכול לשלוח הו"פ עדיין.. אני אענה לך מעל דפי הפורום ואני גם חושב שהמידע הזה יכול להועיל לעוד רוכשים פוטנציאליים.

אז ככה, כשהתחלתי לבדוק את כל הנושא של קניית ומימון רכב חדש היה לי בלבול גדול מרוב שפע סוגי המינוחים והעסקאות שמציעים כל העוסקים בענף.

בין היתר צדה את עיני פרסומת בעיתון מקומי בבני ברק של חברה בשם "ביג ליס" שבפרסומת פשוטה בתכלית מתחייבת חד וחלק להצעת המחיר הכי טובה (קרי הכי זולה) ברכישת רכב חדש. כמובן שהתקשרתי לקבוע פגישת התעניינות ובתחילת הפגישה הבהיר לי הסוכן דבר פשוט מאד ששינה לי את ההסתכלות על נושא הליסינג הפרטי.

וכך הוא הסביר, "אחרי עשר דקות מאז שקנית את האוטו אני לא מכיר אותך !!" ולא מהבחינה שאם יש לך בעיה אתה יכול לקפוץ לשמים ולחפש מי יעזור לך, ממש לא. אלא מבחינה זו שהרכב נרשם על שמך כיד ראשונה (או שניה אבל עוד נגיע לזה..) וכל נושא הטיפולים ביטוחים אגרת רישוי הם על הקונה כי זה בעצם רכב פרטי לחלוטין.

וכנ"ל גם בנושא המימון ההלוואה נרשמת על שמך בבנק בלי שום קשר לגורם המתווך.

אממה, כל מה שאני מרוויח אם אני קונה מביג ליס זה מחיר טוב גם על הרכב וגם במימון. מכיוון שביג ליס 'קונה' רכבים בכמויות ו'קונה' הלוואות מהבנק בכמויות אז הוא יכול לתת לי תנאים שבתור לקוח פרטי לא אקבל בחיים.

ז'תומרת, הוא הבהיר לי בצורה פשוטה מאד שאם אני מעוניין בכל מיני עסקאות שכוללות ביטוחים וטיפולים והתחייבות חוזרת לרכישת הרכב בתום תקופה של 30-36 חודש הוא יכול להציע לי עסקה וגם להיות בה הכי זול בהתחייבות! אבל במספרים (והוא הסביר בסבלנות רבה פעם ועוד פעם וגם למחרת בטלפון..) ההצעות מסוג זה יקרות בהפרש ניכר מאד מהאופציה הרגילה שהוא מציע.

אם נסתכל על החבילה שהוא בנה לי הרי שהיא מורכבת משני חלקים:

חלק ראשון הוא עניין המימון שהוא מציע עד 100% מימון בתנאים אטרקטיביים מאד של פריים מינוס חצי כאשר חצי מהסכום מוגדר כהלוואת בלון שמתחילם להחזיר אותה רק כעבור 36 חודש. שאין מצב בעולם להשיג כלקוח פרטי כאלו תנאים.

חלק שני בעסקה והוא החשוב באמת :wink: האוטו. והוא אומר דבר כזה, כל הצעת מחיר כתובה שתביא לי מסוכנות רכב כזו או אחרת אני נותן לך הצעה זולה יותר בהתחייבות. פה יש נושא נוסף, שאם אתה מעוניין בהנחה גדולה יותר אז הוא יכול לתת לך אבל אתה תהיה יד שניה מפרטי או חברה (תלוי במותג הרכב וברמת ההנחה שאתה שואף להגיע אליה) אבל גם אם הולכים לפי הספר ורוצים יד ראשונה פרטית עדיין יש הנחה משמעותית. (אני לא נכנס להסברים כאלו ואחרים למרות שגם אותם אני יכול לספק.. אני נצמד כרגע לעובדות בלבד)

כך שמבחינתי יצא לי לשלם על סקודה יטי חדשה יד ראשונה 5000 ש"ח מקדמה ו 1200 ש"ח בחודש לשלוש שנים ובסוף שלוש שנים נשאר לי סכום לתשלום שהוא פחות ממחיר המחירון המשוער בעוד שלוש שנים ( 35% פחות ממחירון של האוטו היום כחדש )

לעניות דעתי, עשיתי עסקה ממש טובה שאף חברה אחרת לא הציעה לי משהו דומה לזה אפילו.

מקווה שעזרתי קצת עם המידע הזה (שכל החפירות שלי במשך חודש וחצי עוד מישהו יהנה מהם..)

פורסם

האם בצורת הקנייה הזו מביג ליס אתה תרשם ברישיון כבעלים 00 כלומר יד ראשונה או שהיד הראשונה היא חברת הליסינג ואתה תרשם 01?

פורסם
'TT'

אם נסתכל על החבילה שהוא בנה לי הרי שהיא מורכבת משני חלקים:

חלק ראשון הוא עניין המימון שהוא מציע עד 100% מימון בתנאים אטרקטיביים מאד של פריים מינוס חצי כאשר חצי מהסכום מוגדר כהלוואת בלון שמתחילם להחזיר אותה רק כעבור 36 חודש. שאין מצב בעולם להשיג כלקוח פרטי כאלו תנאים.

לעניות דעתי, עשיתי עסקה ממש טובה שאף חברה אחרת לא הציעה לי משהו דומה לזה אפילו.

גם חברת המימון של צ'מפיון, וגם בנקים שעובדים עם צ'מפיון יתנו לך בדיוק את אותם התנאים (פריים מינוס חצי, 100% מימון ובלון עד מחצית שווי הרכב). בבנקים אגב, אם הלוואות התשלומים והבלון קטנות מ 50,000 ש"ח כל אחת בנפרד, לא תשלם עמלת הקמת הלוואה (מה שלא נכון בחברת המימון של צ'מפיון ואני מניח שגם בחברות אחרות). אם יש לך "חבר" אז תקבל מחברת המימון של צ'מפיון תנאים עוד יותר טובים. ככה שמה שהציעו לך מבחינת ההלוואה לא יוצא דופן.

אני לא יודע מה הציעו לך מבחינת המחיר וזה באמת מעניין שכן 5000 + 1200*36=48200 ואם זה כולל מחצית ממחיר הרכב + הריבית על התשלומים ועל הבלון אז כנראה שמחיר הרכישה באמת מאוד אטרקטיבי.

• תוכן חדש...