Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה הצבע הנבחר? :wink:

קפוצ'ינו.

איך הבחירה ?

באסה שאני לא יכול להעלות תמונות :cry: ממש חיים קשים עושים פה לחדשים :cry::cry:

פורסם

ספר את זה לערסון הבוגר שהחליט לצפור לי באיילון למשך כמה דק', עקף אותי והחליט שהוא זועק לי - "בחור, בחרת בצבע הכי יפה לאוטו", וכמה שניות לאחר מכן נעלמתי לו מהאופק וטוב שכך. הוא לא הראשון שזועק לי את זה, בטח גם לא האחרון.

תכל'ס, אמר - וצדק. לטעמי אין צבע הולם מהלבן, בעיקר עם גג שחור (שלצערי אין לי, אבל אולי אצבע עם פלסטידיפ...).

אדום מחריד עליה. שחור סתמי עליה. כסוף זקן עליה. שמפניה משעמם. האפורים על גווניהם חביבים. הכחול לאבה מדליק. הכחול הכהה - כהה מידי. הירוק בקבוק נראה מוזר מידי. הבורדו / סגלגל נחמד. הכתום מגניב לגמרי. הטרה קוטה מדהים (ולא מיובא לצערנו). החום הכהה מאוד יפה, אבל בודדים שיאהבו אותו. והלבן - ואיני על חובבי הלבן - פשוט הולם אותה - ויוצר קונטרסט מעולה בין החלקים השחורים / כסופים השונים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא, הכתום זה לא הטרה קוטה. בדילר בגרמניה הוא הראה לי - יש את הכתום (טנג'רין) ויש את הטרה קוטה (שהוא חומי יותר ובהיר יותר).

כנראה שאוסטרליה אין את הכתום טנג'רין, אז הם קוראים לטרה קוטה - כתום.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נראה - אולי בפעם הבאה זו תהיה יטי 2.0TDI "אלאגנס" ידנית. אולי בטרה קוטה עם גג שחור. יש עוד חודשיים / שלושה לחשוב על זה :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא באמת התכוונתי להדליק אותך..

די הסתפקתי בין הקפוצינו לבין ה"אקווה בלו" וההחלטה נפלה בסוף על הקפוצ'ינו בגלל שזה מה שראיתי בשתי אולמות תצוגה ובעיניי היה לו לוק ממש מרשים

פורסם

אתה הולך לפי הרמות גימור הבריטיות. בגרמניה ובצ'כיה - "אלאגנס" - היא רמת הגימור הבכירה, שם היא כוללת כאופציה מושבי עור / אלקנטרה / וואטבאר - בתוספת תשלום. קסנון אכן סטנדרטי, גם 9 כריות אוויר וכדומה.

ודרך אגב, "אקספיריאנס" זה כינוי שהובדק למאובזרת המקומית (אולי בעבר הרחוק גם בגרמניה / צ'כיה). היום זה "אלאגנס" - כפי שצריך להיות.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...