Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל ה-SAVE הזה שטות גדולה. אני דרשתי מהם לא להתקין זאת - והביטוח לא דרש שום מיגון שהוא.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסוכן שלנו הוא חבר של הוריי - אחד מהגדולים והמוכרים בגוש דן (מבטח את המשאיות של החברות הגדולות / חברות המזון הגדולות) - אני מבוטח דרך "אליהו" ואין להם דרישות מיגון ליטי - לפחות לא באיזור מגוריי ובעובדה שהיא תחת חנייה מקורה / סגורה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

היי אוראל

בזמן ההמתנה לאוטו :roll::roll: אני יושב וחופר בעניין ה'אפטר'.. ושאלה לי אליך,

מצאתי באייבי הגה שלוש צלעות עם שליטה לרדיו וכו'. רק שהוא מגיע ללא כרית אוויר. האם אני אמור לדאוג שאולי המידה של הכרית אוויר הנוכחית לא תתאים בהגה שלוש צלעות או שזה משהו אוניברסלי (שמאד מסתבר גם) ?

ועוד שאלה.. האם יש לך סאבוופר ביטי שלך ? ואם כן אני אשמח לשמוע ממך על גודל ומיקום של תיבה אופציונלית.

תודה רבה

ושיגיע כבר האוטו !!!!! (כמה זמן שרפתי היום במוניות שירות...)

פורסם
היי אוראל

בזמן ההמתנה לאוטו :roll::roll: אני יושב וחופר בעניין ה'אפטר'.. ושאלה לי אליך,

מצאתי באייבי הגה שלוש צלעות עם שליטה לרדיו וכו'. רק שהוא מגיע ללא כרית אוויר. האם אני אמור לדאוג שאולי המידה של הכרית אוויר הנוכחית לא תתאים בהגה שלוש צלעות או שזה משהו אוניברסלי (שמאד מסתבר גם) ?

ועוד שאלה.. האם יש לך סאבוופר ביטי שלך ? ואם כן אני אשמח לשמוע ממך על גודל ומיקום של תיבה אופציונלית.

תודה רבה

ושיגיע כבר האוטו !!!!! (כמה זמן שרפתי היום במוניות שירות...)

עצה שלי (מניסיוני) - אל תזמין שום דבר מאיביי (או כל אתר אחר - גם המתמחה באיבזור מקורי לרכבי שקודה) מבלי לבדוק שהמק"ט מתאים לרכב שלך ספציפית (ע"פ מספר שלדה).

בנוסף לכך, השליטה על הר"ד / מחשב דרך לא תעבוד מבלי צמת החשמל הדרושה וכדומה. גם כן - כמו בבקרת שיוט - זה תלוי בתאריך יצור ויש מספר מק"טים, לא כולם מתאימים לכל הרכבים. בקיצור, חתיכת ברדק וכאב ראש אמיתי.

עצה שלי, רד מכל הנוגע להגה עם שליטה על השמע / מחשב דרך - ובקרת שיוט. יש יותר מידי מק"טים - אין תאימות מלאה בין כולם לבין הרכבים - זה יותר מידי מסובך, מציק ומעיק. זאת הסיבה שהבאתי רק גלגל הגה 3 צלעות (קטן מהמקורי - 377 מ"מ מול 382 מ"מ בהגה 4 צלעות שמגיע עם הרכב).

אז נכון, זה פחות נוח ובטיחותי - אבל עדיף מאשר הכנסת ראש בריא למיטה חולה עד מאוד. אם יש משהו שאתה לא רוצה להתעסק בו ברכבי VAG - מערכת החשמל. אם טעית שם בקטנה, התוצאות יכולות להיות קריטיות.

הכריות אוויר עוברת מהגה להגה - כמובן במידה והוא מקורי והמק"ט הגה מתאים לרכב.

אכן, סאב ID8' בתיבה קטנטנה (10L). תפס לו את פינת הכבוד - בצידו השמאלי של תא המטען. גוזל מעט מאוד מקום מהתא.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טוב..

קצת מבאס, אבל עדיף עכשיו מאשר להיתקע עם איבזור יקר ולא תואם.

תוכל קצת יותר לפרט על הסאב בבקשה ? כי אני די ירוק בענייני האודיו אולי אפי' יש לך תמונה של הסאב יושב בבגז'..

תודה רבה ולילה טוב

פורסם
טוב..

קצת מבאס, אבל עדיף עכשיו מאשר להיתקע עם איבזור יקר ולא תואם.

תוכל קצת יותר לפרט על הסאב בבקשה ? כי אני די ירוק בענייני האודיו אולי אפי' יש לך תמונה של הסאב יושב בבגז'..

תודה רבה ולילה טוב

אתה מוזמן לבוא לראות את הרכב ולהתרשם בכלליות - יהיה פשוט יותר :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אתה מוזמן לבוא לראות את הרכב ולהתרשם בכלליות - יהיה פשוט יותר :wink:

תודה על ההזמנה. אני עוד אממש אותה :-D

קיבלתי לפני חצי שעה טלפון מקובי מפאר הרכב:

"שלום באיזו רמה אתה רוצה להכהות את החלונות ברכב?" מהההה ?? הרכב כבר אצלכם ???? "כן הוא יהיה מוכן ביום ראשון עד סוף היום"

איזה כיףףף :lol::lol:

שבת שלום

פורסם

אחח, קובי איש יקר - רק אצלו אני מכהה חלונות. הוא התאהב בלבנה שלי דאז :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תודה על ההזמנה. אני עוד אממש אותה :-D

קיבלתי לפני חצי שעה טלפון מקובי מפאר הרכב:

"שלום באיזו רמה אתה רוצה להכהות את החלונות ברכב?" מהההה ?? הרכב כבר אצלכם ???? "כן הוא יהיה מוכן ביום ראשון עד סוף היום"

איזה כיףףף :lol::lol:

שבת שלום

איזו התחלה כיפית לשבוע :mm_yeah: תתחדש ותהנה :-D

פורסם

טוב חברים.. אתמול בבוקר זה קרה..

114b458949.jpg

56f8c74d35.jpg

לא יאומן כמה שאני מבסוט.. עד עכשיו לא נמחק לי החיוך הדבילי שהיה לי אתמול בסיבוב הראשון על האוטו..

זה אוטו עם לוק מליון דולר !!! (ואני בכלל נכנסתי לסקודה בשביל לקנות פאביה..)

מההיכרות הקצרצרה שלנו עד עכשיו הוא רכב ממש פרקטי וכיפי ונוח ו.... ו..... אני עוד צריך ללמוד אותו כמו שצריך.

וכמובן חבר'ה מגיע לכם תודה גדולה (ולאוראל במיוחד :wink:) על הייעוץ והשיתוף המקצועי בבחירת אוטו. עזרתם לי לבחור אחלה אוטו

אני מבסוט אש :twisted::twisted::twisted:

פורסם
בסופש יש לנו הרצון לצלם קצת, אתה מוזמן להצטרף!

אם זה יקרה בשישי בבוקר/צהריים אני אשמח מאד מאד להצטרף

(אני שומר שבת :-) )

פורסם
אם זה יקרה בשישי בבוקר/צהריים אני אשמח מאד מאד להצטרף

(אני שומר שבת :-) )

שישי בצהריים. נסתדר בינינו - אל דאגה.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...